FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Stroj1946
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Stroj1946 » 12 apr 2018, 21:44

Alen Škoro je napisao/la:haj mi samo objasnite iz vašeg ugla ovaj besmisleni bojkot utakmica naseg kluba. Elvir otisao, blizi se skupstina za smjenu određenih ljudi i rekonstrukcija vlade iz Titove. Samim tim pritisak je urodio plodom i zasto sad raja da ne ide na istok i zapad i daje podrsku svom Sarajevu? Zbog sjevera? Pa ima puno raje koja je tu zbog kluba, a ne tribine..
Fakat je sve besmisleno vezano za nas u svim segmentima.
Mene ste zivog zbunili.
Zato što nije sve regulisano odlaskom Kantardžića, potrebne su korijenite promjene, ima još dosta ljudi da ode. Bojkot treba podržat ne samo Sjever, nego i ostali da se ne bi opet desilo za 2,3 godine ista stvar. Ne radi se ovdje samo o trenutnom stanju, nego i za ubuduće. Neće ova skupština donijeti promjene, to je samo reorganizacija, što znači isti ljudi, druge funkcije. U suštini sve isto, samo našminkano.

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 12 apr 2018, 21:47

sarajevo46 je napisao/la:Što su se zadali oko marketigna za ovu utakmicu, za razliku od ostalih ccc. Samo ispoštovati BOJKOT do kraja. :)
:crazy:
Nikad slabiji marketing u vezi derbija.

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 12 apr 2018, 21:49

Memara je napisao/la:
sarajevo46 je napisao/la:Što su se zadali oko marketigna za ovu utakmicu, za razliku od ostalih ccc. Samo ispoštovati BOJKOT do kraja. :)
:crazy:
Nikad slabiji marketing u vezi derbija.
Šta ti pratiš brate?

- Događaj napravljen još prije nekoliko dana, dugo nije ranije za neku utakmicu u domaćem prvenstvu.
- Akcija za krv, odmah nakon proglašenja bojkota
- Svi mediji dijele karte, a još puno će biti podijeljeno u narednim danima na ove nagradne igre
- Intervjui po zvaničnoj, a nisu objavili za Elvira na fb uopšte

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 12 apr 2018, 21:53

Imam neki osjećaj da uzimamo derbi. BOJKOT se mora nastaviti bez obzira na rezultat!
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 12 apr 2018, 22:11

SemirSema je napisao/la:
KrajisnikBosnjak je napisao/la:Baš pratim sad ovu Zariju, pa ovo je osrednja ekipa, stvarno ništa posebno, imam neki osjećaj da ćemo ih uništiti prvo u Moldaviji, pa onda kući i da će raja ponovo početi vjerovati u ove momke.
KrajisnikBosnjak je napisao/la:
slika
Imam osjećaj da ga zabija sutra. :bih:

Za vaše dobro bolje da ti ništa više ne osjećaš
Ako je grijeh što sam vjerovao u ekipu, što sam vjerovao da ćemo se uzdići pored svih stvari i postati respektabilna ekipa u ex-yu okovima, ako sam vjerovao da će Radovac koji je ponikao u ovom klubu postići nešto u životu neka sam onda najveći griješnik! :bih:

Osjećaj me vara, jer kvalitet ne prati naša nadanja i našu volju za jakim Sarajevom. Htio ili ne, ne mogu pobjeći od ove bolesti zvane FKS.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

High

Post Postao/la High » 12 apr 2018, 22:54

Husrefe, uzmi (bar) bod!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 12 apr 2018, 23:10

Ali jedno bolan niko kupit ne može, to je ona ljubav i kad igramo preloše. :opaopa:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 13 apr 2018, 00:02

Agonija se nastavlja ocigledno. Ova americka trandza ce nas odvesti u propast sviju mi.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 13 apr 2018, 00:32

Evander je napisao/la:Mislim da nema sanse da zijanimo ovaj derbi. Zijanili smo dva, tri bi vec bilo fakat previse. Mislim da se takvo sto nikad nije desilo da tri puta zaredom zijanimo od gurbeta.
treba samo staviti 'flaster' na kjosevskog..ostali su bezopasni :kafa:

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 13 apr 2018, 00:47

Svi razlicito razmisljamo al ja bih se sad potpisao da do kraja mog zivota izgubimo svaki derbi a da smo svake godine prvaci. Oni nas zezaju za derbi, a ja im masem peharom. Meni od toga sladje nema.

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 13 apr 2018, 00:59

ado-hz je napisao/la:Svi razlicito razmisljamo al ja bih se sad potpisao da do kraja mog zivota izgubimo svaki derbi a da smo svake godine prvaci. Oni nas zezaju za derbi, a ja im masem peharom. Meni od toga sladje nema.
Samo sto bi moglo ove god oni masu kitom a mi jezikom, na -15 s mogucnosti povecanja
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 13 apr 2018, 01:13

Inijesta je napisao/la:
ado-hz je napisao/la:Svi razlicito razmisljamo al ja bih se sad potpisao da do kraja mog zivota izgubimo svaki derbi a da smo svake godine prvaci. Oni nas zezaju za derbi, a ja im masem peharom. Meni od toga sladje nema.
Samo sto bi moglo ove god oni masu kitom a mi jezikom, na -15 s mogucnosti povecanja
Moguce, al se nadam u dragog Boga da tako nece biti. Ja samo ne zelim da mi debry bude glavna stvar kojoj cu se radovati, zelim samo titule. Ove sezone tj.par zadnjih je tako, ali ajde da to promijenimo svi skupa. Pitanje je samo kako i sta uraditi....hmmmm

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 13 apr 2018, 01:14

Ja bi se sad potpisao da do kraja mog života, pobjedimo svaki derbi a da na kraju budemo prvaci svake godine. Mi ih zezamo za derbi i mašemo im peharom :D

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 13 apr 2018, 09:06

SARAJVO SARAJVO ti hebi zelju malenog malenog

High

Post Postao/la High » 13 apr 2018, 09:43

Svi van grada za derbi! :mrgreen:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 13 apr 2018, 10:56

Sarajevo može do Evrope, ali ako će izaći i brukati se protiv tamo nekih amatera, onda radije neka ne izađemo nigdje, smatra Torlak,
Mogao bi ti bez plate ostati ovaj mjesec moj Sedine :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

belosevic23
Kontakt:

Post Postao/la belosevic23 » 13 apr 2018, 10:57

Ima li iko od tih novinarcica na pressu da saspu husrefu koje pitanje u brk ili je to sve vec prije rezirano i ona glupa pitanja na koja svi znamo odgovor iz godine u godinu...

sarajevo071
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo071 » 13 apr 2018, 11:09

Nije mi jasno zašto se još polemiše o bojkotu sjevera kad su jasno HZ napisale prije nekoliko dana da će bojkotovati derbi sve dok ELvir ne ode. Elvir je otišao, bojkota više nema. Pročitajte još jednom njihovo saopćenje!! Elvir je bio jedini zahtjev, drugih nema!
I je li Valentin jasno rekao da neće otići, da o njegovom odlasku ne odlučuju navijači, nego isključivo Tan, apsolutno ista stvar je i sa Sabrinom. Ja koliko vidim, posljednja tri, četiri odlaska su odlasci ljudi, koji su iz Sarajeva i navijali su za taj klub i prije dolaska na pozicije i kad se prelije čaša, zašto i ostati dalje tu, trpiti razne prijetnje, gledati kako se klub srozava, a nemate nikakvog utjecaja da nešto promijenite na bolje. I Sabrina i Valentin mogli su koristiti vjerovatno klubu, ali na drugim pozicijama, s fudbalom nemaju dodirnih tačaka.
Je li stvarno mislite da je Uprava birala igrače ili je to radio Stručni štab.Nešto ne vjerujem da ste toliko naivni.
Je li igrači sami biraju ko će biti u prvih 11, a ko na klupi ili to radi trener. Je li igrač koji je došao i potpisao ugovor kriv ili su krivi oni koji su ga doveli.Stavi ga da igra i onda mu on psuje mater i vrijedja ga, a sam ga stavio u igru. I na kraju krajeva, koji to igrač ne voli biti junak utakmice, ali ako nema te kvalitete, opet on nije kriv nego onaj koji ga je doveo. Sarić je bio najbolji igrač lige, a zašto sada nije. Zato što je ljut, jer je trebao otići u martu, klub bi nešto i zaradio, doveo se i Crepulja kao dio te kombinacije i na kraju ga ne pusti, ali ga zato stavlja u igru.
Možda vama mogu vrijeđati inteligenciju, ali meni ne.
I na kraju krajeva, nebitno je odakle i ko su ljudi koji vode klub, ako znaju raditi svoj posao za dobrobit i prosperitet kluba.

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 13 apr 2018, 11:11

belosevic23 je napisao/la:Ima li iko od tih novinarcica na pressu da saspu husrefu koje pitanje u brk ili je to sve vec prije rezirano i ona glupa pitanja na koja svi znamo odgovor iz godine u godinu...
Upravo to , ima li jedan muda da stisne pa bar nesta da upita konkretno npr dokle du pregovori sa nasim Pirlom ( Elvis Saric) , davno prodje onaj ponedjeljak kad su najavili pregovore

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 13 apr 2018, 11:15

sarajevo071 je napisao/la:Nije mi jasno zašto se još polemiše o bojkotu sjevera kad su jasno HZ napisale prije nekoliko dana da će bojkotovati derbi sve dok ELvir ne ode. Elvir je otišao, bojkota više nema. Pročitajte još jednom njihovo saopćenje!! Elvir je bio jedini zahtjev, drugih nema!
I je li Valentin jasno rekao da neće otići, da o njegovom odlasku ne odlučuju navijači, nego isključivo Tan, apsolutno ista stvar je i sa Sabrinom. Ja koliko vidim, posljednja tri, četiri odlaska su odlasci ljudi, koji su iz Sarajeva i navijali su za taj klub i prije dolaska na pozicije i kad se prelije čaša, zašto i ostati dalje tu, trpiti razne prijetnje, gledati kako se klub srozava, a nemate nikakvog utjecaja da nešto promijenite na bolje. I Sabrina i Valentin mogli su koristiti vjerovatno klubu, ali na drugim pozicijama, s fudbalom nemaju dodirnih tačaka.
Je li stvarno mislite da je Uprava birala igrače ili je to radio Stručni štab.Nešto ne vjerujem da ste toliko naivni.
Je li igrači sami biraju ko će biti u prvih 11, a ko na klupi ili to radi trener. Je li igrač koji je došao i potpisao ugovor kriv ili su krivi oni koji su ga doveli.Stavi ga da igra i onda mu on psuje mater i vrijedja ga, a sam ga stavio u igru. I na kraju krajeva, koji to igrač ne voli biti junak utakmice, ali ako nema te kvalitete, opet on nije kriv nego onaj koji ga je doveo. Sarić je bio najbolji igrač lige, a zašto sada nije. Zato što je ljut, jer je trebao otići u martu, klub bi nešto i zaradio, doveo se i Crepulja kao dio te kombinacije i na kraju ga ne pusti, ali ga zato stavlja u igru.
Možda vama mogu vrijeđati inteligenciju, ali meni ne.
I na kraju krajeva, nebitno je odakle i ko su ljudi koji vode klub, ako znaju raditi svoj posao za dobrobit i prosperitet kluba.
Elvire predji sad malo na drugu stranu, navijaj za komsije bar pola god, siguran sam da bi ih na iste ove grane doveo ko i FKS
Vrijedjate vi ljudima inteligenciju, znamo mi da Husref ima gresaka al ovo tvoje Zipovo i ostaloh uhljeba pokusavanje svalit krivicu na njeg cijelu ne prolazi i nece proci

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: gh0stHZ, Hajdeee, laznokrilo i 16 gostiju.