FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

pile87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la pile87 » 21 sep 2010, 19:48

Omar500 je napisao/la:Otkud vam to da će prijenos biti na BHT 1 ? Mislim, otkud Stoletu ta informacija :)
Pa bice!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 21 sep 2010, 19:52

Protiv Borca mora biti totalna mobilizacija,znači nema fali nam ovo,nemamo ovo,ima da gori Grbavica i jug i sjever,a i približava se derbi,dosta je bilo uspavanke,vrijeme je da se svi probude!
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

benajon
Kontakt:

Post Postao/la benajon » 21 sep 2010, 19:56

A sto tica prijeti 14 godisnjacima,al nema veze ponovo ga svi maltretiraju i onog vaseg vuglu djeca od 15 godina maltretiraju radi im sklekove :D

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 21 sep 2010, 20:00

nookey je napisao/la:Protiv Borca mora biti totalna mobilizacija,znači nema fali nam ovo,nemamo ovo,ima da gori Grbavica i jug i sjever,a i približava se derbi,dosta je bilo uspavanke,vrijeme je da se svi probude!
Nadam se, treba koreografija na jugu , i onda bakljada Jug-Zapad-Sjever-Istok i da grmiiii!!! Ma samo da raja dođe, to je glavno
I treba u prvoj tekmi zabiti jedan ili dva gola. Ono, biće nam mnogo lakše. I bolje ući u tekmu, u početak, a ne za razliku od prošle dvije tekme u kupu, počeci katastrofa. Tako smo i primili svaki gol u finalu kupa.

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 21 sep 2010, 20:04

Omar500 je napisao/la:
nookey je napisao/la:Protiv Borca mora biti totalna mobilizacija,znači nema fali nam ovo,nemamo ovo,ima da gori Grbavica i jug i sjever,a i približava se derbi,dosta je bilo uspavanke,vrijeme je da se svi probude!
Nadam se, treba koreografija na jugu , i onda bakljada Jug-Zapad-Sjever-Istok i da grmiiii!!! Ma samo da raja dođe, to je glavno
I treba u prvoj tekmi zabiti jedan ili dva gola. Ono, biće nam mnogo lakše. I bolje ući u tekmu, u početak, a ne za razliku od prošle dvije tekme u kupu, počeci katastrofa. Tako smo i primili svaki gol u finalu kupa.
Mislim da će nam odbrana sad biti jača sa Kerlom voljeli ga ne voljeli najači nam je sad igrač nazad.E sad ćemo vidjeti Vasilić kako će u Mostaru odigrati,ali mislim da će to do Borca sve nadoći,Višća će se potpuno oporaviti,da može čitavu utakmicu odigrati,Radovanović i Bešlija se vraćaju,tako da će to fino izgledati,samo treba muški odigrati i izvući dobar rezultat za revanš i ovdje ih dočekati kako treba!

Amar TM'87
Kontakt:

Post Postao/la Amar TM'87 » 21 sep 2010, 20:09

Nadat se povoljnom rezultatu u B.L. pa onda napunit Grbavicu i prolaz nece doc u pitanje ;)

PrPaAaa
Kontakt:

Post Postao/la PrPaAaa » 21 sep 2010, 20:14

Omar500 je napisao/la:Otkud vam to da će prijenos biti na BHT 1 ? Mislim, otkud Stoletu ta informacija :)
Prenos ce biti , sipovac je potpiso ugovor odma !!

http://www.fkborac.net/sajt/novosti/rea ... 1/09/2010/
Nista nas nije slomilo !!!
Nista nas nece slomiti !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!

KODRO
Kontakt:

Post Postao/la KODRO » 21 sep 2010, 20:17

nemojte samo maice sa pogrešnim tekstom štampati ;)

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 21 sep 2010, 20:20

KODRO je napisao/la:nemojte samo maice sa pogrešnim tekstom štampati ;)
Jbg nije finale možda bi se i zaletili ;)

PrPaAaa
Kontakt:

Post Postao/la PrPaAaa » 21 sep 2010, 20:22

nookey je napisao/la:
Pa druze ko da je finale :D :D
ko ovo prodje njegov je kup , Sarajevo nea sanse, Zrinjski gola voda, Siroki mozda al o5 jaci smo i mi i vi od sirokog
Nista nas nije slomilo !!!
Nista nas nece slomiti !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 21 sep 2010, 20:24

PrPaAaa je napisao/la:
nookey je napisao/la:
Pa druze ko da je finale :D :D
ko ovo prodje njegov je kup , Sarajevo nea sanse, Zrinjski gola voda, Siroki mozda al o5 jaci smo i mi i vi od sirokog
Pa dobro ima ti ta mjesta :)
Borac je trenutno u boljoj formi nas su povrede malo izbacile iz takta,ali biće tu guravo u obje utakmice

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 21 sep 2010, 20:26

razmisljamo pogresno, treba borac skloniti na stranu trenutno je puno bitnija utakmica sa velezom, do borca ce se dosta stvari promjeniti vratice se neki igraci u ekipu ali velez je bitan da vece sad obezbjedimo priklucak za vodecima a i jako puno radi samopouzdanja.o borcu drugom prilikom.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 21 sep 2010, 20:29

pile87 je napisao/la:razmisljamo pogresno, treba borac skloniti na stranu trenutno je puno bitnija utakmica sa velezom, do borca ce se dosta stvari promjeniti vratice se neki igraci u ekipu ali velez je bitan da vece sad obezbjedimo priklucak za vodecima a i jako puno radi samopouzdanja.o borcu drugom prilikom.
U pravu si,jako nam treba rezultat iz Mostara pa makar i neriješeno zbog samopouzdanja,a po svemu viđenom onakav Velež nam ne bi smio praviti probleme,ali opet,mi u gostima...

zeka_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zeka_tm87 » 21 sep 2010, 20:41

trenira li jos uvijek onaj crnac s nama??
51%--------49%

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 21 sep 2010, 22:42

zeka_tm87 je napisao/la:trenira li jos uvijek onaj crnac s nama??
Koji bolan crnac ? Ne misliš valjda na Kennya :D
Ma, Velež će biti teško uzeti. Rani pogodak bi ih uništio, a oni idu na pobjedu. Ako bi znali postaviti dobru odbranu, počet će paničiti i praviti greške. Tu nastupamo mi :)
Može se Veležu i tri boda uzeti, i zaista bi bilo super uzeti 4-6 bodova iz sljedeća dva gostovanja ( Velež, Slavija ) . Jer, ne smijemo se pouzdati u plavo proljeće. Jeste da ćemo tada 99.99% bolje igrati, biti u formi i sve to, ali eto. Treba uzeti sve tekme kući i iz sljedeća dva gostovanja što više bodova, jer je ostatak gostovanja mnogo teži.

zeka_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zeka_tm87 » 21 sep 2010, 22:49

ma znam njega nego bio je neki preko onog menagera Marka
51%--------49%

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 21 sep 2010, 22:54

Utakmica u Mostaru je veoma bitna za nas i vrlo lako bi mogla biti prekretnica za nastavak sezone. Sa pobjedom ne dobijamo samo 3 boda nego puno vise. Izmedju ostalog, samopouzdanje igracima i podizanje atmosfere medju navijacima. Lakse bi igrali kup utakmicu sa Borcem. Pobjedom nad Celikom kuci, u sljedecem kolu, bi lakse docekali gostujucu utakmicu u Istocnom Sarajevu a onda i derbi.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 21 sep 2010, 22:57

Hamo je napisao/la:Stole de mi reci odma kako da gledam svoga Želju u dvije tekme protiv Borca (kup) i Čelik(liga),nisam u mogućnosti jer ću tada biti na putu.Da li će biti preko interneta :?: :roll:
Ne znam ti za internet moj Hamo.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 21 sep 2010, 22:57

Stole iz Bora je napisao/la:Utakmica u Mostaru je veoma bitna za nas i vrlo lako bi mogla biti prekretnica za nastavak sezone. Sa pobjedom ne dobijamo samo 3 boda nego puno vise. Izmedju ostalog, samopouzdanje igracima i podizanje atmosfere medju navijacima. Lakse bi igrali kup utakmicu sa Borcem. Pobjedom nad Celikom kuci, u sljedecem kolu, bi lakse docekali gostujucu utakmicu u Istocnom Sarajevu a onda i derbi.

s pobjedom u mostaru i svim pobjedama kuci , pobjednom na hadisonu mozemo biti jeseni prvaci :)

EDIT : Hamo ako protiv celika bude na TV-u a mislim da bi trebala onda mozes naci preko neta a za borac nezz ;)

edotm87
Kontakt:

Post Postao/la edotm87 » 21 sep 2010, 23:04

test inteligencije pri registraciji obavezno od sad... ;)
BRAVE HEART 1979-2005

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19fkz21, Anpa, b00t, Ferroviere1987, Kajkutenjoyer, Levin, Taree i 67 gostiju.