Champions League 2017/18
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2017/18
Kraljevski mafijasi "pokrali "torinsku mafiju.Obracun mafije.Zao mi malo buflona veliki je covjek i golman, steta sto ce zavsiti karijeru be osvojene titule Lp,ali na koncu sam je kriv sto je odabrao da nosi dres lopovskog kluba..ovo osvaja bajern ili pool
Pravda za Tyson Furya
Šta misliš hoće li vas opet zajebati sudija protiv Lopova iz Madrida?Jup je napisao/la:Kraljevski mafijasi "pokrali "torinsku mafiju.Obracun mafije.Zao mi malo buflona veliki je covjek i golman, steta sto ce zavsiti karijeru be osvojene titule Lp,ali na koncu sam je kriv sto je odabrao da nosi dres lopovskog kluba..ovo osvaja bajern ili pool

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
When harry met sallymessilla je napisao/la:Šta misliš hoće li vas opet zajebati sudija protiv Lopova iz Madrida?Jup je napisao/la:Kraljevski mafijasi "pokrali "torinsku mafiju.Obracun mafije.Zao mi malo buflona veliki je covjek i golman, steta sto ce zavsiti karijeru be osvojene titule Lp,ali na koncu sam je kriv sto je odabrao da nosi dres lopovskog kluba..ovo osvaja bajern ili poolNešto ih je krenulo sa ovim penalima, a i sve manje pomoćne sudije dižu zastavice.

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Izgleda da ti je prst preletio sa m na b.Jup je napisao/la:Kraljevski mafijasi "pokrali "torinsku mafiju.Obracun mafije.Zao mi malo buflona veliki je covjek i golman, steta sto ce zavsiti karijeru be osvojene titule Lp,ali na koncu sam je kriv sto je odabrao da nosi dres lopovskog kluba..ovo osvaja bajern ili pool
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
-
- Kontakt:
Daj nam mafijaše iz Madrida da ih k.aramo 

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Pripremaj vazelin, eto Kobasičara.madridist je napisao/la:When harry met sally

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- anonymousHD
- Kontakt:
Došlo vrijeme da te svaka ekipa želi, e moj Zidane šta uradi...
- BoixosNois1899
- Kontakt:

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Kad već nema Juveta, itekako može.BoixosNois1899 je napisao/la:

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

Još shita izlazi na vidjelo

Naviko je Neuer na rafalnu paljbu.Saurman je napisao/la:
![]()
- Nail for Real
- Kontakt:
Godina je 3001. a kmetovi jos uvijek pricaju bajke kako nije bio penal.
U Kraljevini mirno.
U Kraljevini mirno.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Velečasni predvodi autonomnu kmetsku pokrajinu Katalonije.Nail for Real je napisao/la:Godina je 3001. a kmetovi jos uvijek pricaju bajke kako nije bio penal.
U Kraljevini mirno.
Dojava iz UEFE
Liverpool-Real Madrid
Bayern-Roma
Liverpool-Real Madrid
Bayern-Roma
To prizelkujes da Rona opet popravlja vlastite rekorde ?Saurman je napisao/la:
![]()
- anonymousHD
- Kontakt:
Regrutacija davno počela.
Veliki don Florentino Perez!
Veliki don Florentino Perez!

- BoixosNois1899
- Kontakt:
let3 je napisao/la:
Još shita izlazi na vidjeloženska ili supruga onog šarlatana koji sinoc izbaci Juve.

Ali... Ali... Benatia ga je gurnuo s leđa...

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies

Ovo je prikaz iskosa, gdje je ocito da je rame Iska ispred. Iskreno nisam nasao sliku paralelnog prikaza ali ako si imao kada priliku porediti te uglove jasno je o cemu pricam.rope11 je napisao/la:kjelinijevo koljeno u ravni sa iskovim ramenom, dakle ne može biti ofsajd.Marvin je napisao/la:
De pogledaj snimak ponovo ili idi oftamologu.
nije ni ovo kardinalna greška sudija jer je preteško procjeniti je li bio milimetarski ofsajd i baš zbog tih situacija treba VAR i u LŠ, ali onda ne treba ni dizati halabuku na to što je sviran penal za 50-50% situaciju.
VAR i kompetentni ljudi da upravljaju njime su potpuno neophodni i to svi vidimo osim onih kojima bi to oci trebalo izbijati. Nemam nista protiv Reala,ta ekipa je najveca u LP sa i bez sudija,ali da imaju taj sudijski elemenat na svojoj strani imaju realno. Razne kompilacije takvih primjera dovoljno govore.
Sudija treba biti neko ko ce trckarati po terenu i dopustati izmjene a svaku ozbiljniju njegovu odluku na monitorima pregledati kompetentni ljudi.
Istina to zna biti iritantno i razbijati adrenalin i naboj ali ako je sudija neko ko ce da dijeli pravdu neka to i bude.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.