FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sve se bojim da ovdje ne smjeste te sirijske izbjeglice
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Hahahahaha oni ne zele Kup, nasi ne zele Evropu.
Eto onda Krupi Kup a laznim titula. Mi necemo u Evropu, plavi bez titule. I svi zadovoljni. A lazni se smiju i govore: 'vidi budala.'
Eto onda Krupi Kup a laznim titula. Mi necemo u Evropu, plavi bez titule. I svi zadovoljni. A lazni se smiju i govore: 'vidi budala.'

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Koji cemo klinac u Evropi ove godine,ako nam je cilj otjerati upravu?.Sta ce se desiti sa tim parama iz dva kolamuhamedhulk je napisao/la:Hahahahaha oni ne zele Kup, nasi ne zele Evropu.

Ulozice ih mozda u onaj izbjeglicki kamp dole sto su sklepali da mi mazu oci,ili u gradnju novog stadiona

Velika je razlika u razlogu nasih i njihovih zelja.

FK SARAJEVO.
Ovo sve ide ka povećavanju broja ljudi u administraciji dok će jedini otpušteni biti KantandžićDetalje o fomiranju novog Upravnog odbora kluba prenijela je generalna direktorica kluba, Sabrina Buljubašić.
"U novom sazivu Upravnog odbora kluba želimo imati ljude iz naše države, koji dolaze iz svijeta biznisa, koji su istinski navijači kluba i sa mnogima smo razgovarali u proteklom periodu.

- robertkosar
- Kontakt:
Ili da iznajme za Javne WC ove po carsiji mozda uprava i zaradimma_hz je napisao/la:Sve se bojim da ovdje ne smjeste te sirijske izbjeglice

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
SarajevoJeBordo je napisao/la:uscuplic je napisao/la:Jesu odlicni al' u curku. Padne kisa teren se pretvori u baru.Zip je napisao/la:Ja bih vjerovao u obecanja da ovo nije Bosna.
Ono sto se nalazi u Butmiru je vrlo dobro. Odlicni uslovi za treniranje, odmor, itd...
Treba se otici malo dole, vidjeti sta ono znaci za igrace(koji su obicne qurcine, al o tome sad nije rijec).
Ja kazem, da nakon toliko godina imamo dom... I za mene je odlican...
Obecavali su da cemo jesti zlatnim kasikama, pa sad pola drzave nema ni plasticne kasike...
Treba biti realan... Uredu je kritikovati, i ja bih volio da je sve za 10... Al ismijavati je vec bespotrebno i odvratno
Kako te bolan nije stid više?

Dobio si mnogo lajkova, svaka cast !!!

I kao takav uz Bilino Polje je najbolji u državi!uscuplic je napisao/la:Jesu odlicni al' u curku. Padne kisa teren se pretvori u baru.Zip je napisao/la:Ja bih vjerovao u obecanja da ovo nije Bosna.
Ono sto se nalazi u Butmiru je vrlo dobro. Odlicni uslovi za treniranje, odmor, itd...
Treba se otici malo dole, vidjeti sta ono znaci za igrace(koji su obicne qurcine, al o tome sad nije rijec).
Ja kazem, da nakon toliko godina imamo dom... I za mene je odlican...
Obecavali su da cemo jesti zlatnim kasikama, pa sad pola drzave nema ni plasticne kasike...
Treba biti realan... Uredu je kritikovati, i ja bih volio da je sve za 10... Al ismijavati je vec bespotrebno i odvratno
Pogledaj ovaj video ispod. Dan prije Belgije i bruke od terena na Grbavici. Ako se dobro sjećam tri dana je padala kiša i kao što vidiš nigdje nema blata.
https://sportsport.ba/fudbal/bh-repreze ... iju/254314
Ne mora značiti da je to povećanje broja zaposlenih. Ako ćemo se voditi time da će plan reorganizacije ići onako kako je Kustiruca pominjao u interviju, onda se vjerovatno ukida taj famozni odbor direktora, a vraća se upravni i nadzorni odbor.haris004 je napisao/la:Ovo sve ide ka povećavanju broja ljudi u administraciji dok će jedini otpušteni biti KantandžićDetalje o fomiranju novog Upravnog odbora kluba prenijela je generalna direktorica kluba, Sabrina Buljubašić.
"U novom sazivu Upravnog odbora kluba želimo imati ljude iz naše države, koji dolaze iz svijeta biznisa, koji su istinski navijači kluba i sa mnogima smo razgovarali u proteklom periodu.
Upravni odbor treba da čine domaći ljudi iz svijeta biznisa, navijači FK Sarajevo, pravnici, ekonomisti, a nadzorni odbor neka čine ta trojica Tanovih ljudi neka kontrolišu kako ovi rade.
Treba nam bolji opetarivac-direktor i bolji sportski direktor.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ja mislim da ce ovi u administraciji ostati. Nema se vise koga tu postaviti. Uvijek se vrte isti ljudi. I da dodje neko novi, nakon par gresaka ide opet tjeranje.
Neko je spomenuo da je bolje 'uloziti' u poziciju sportskog direktora, koji ce voditi taj segment i biti odgovoran.
UO je tijelo koje treba da upravlja a sa 3/5 koji su vani i pojma nemaju o aktuelnom stanju u Klubu je to nemoguce.
Hujic (mislim) je spomenuo dobru stvar; NO da cine ti stranci uz jednog naseg koji ce im biti asistent kad dodju u kontrolu.
UO treba da cine ljudi koji donose sve odluke i daju zadatke i Sabrini i Valentinu i Poturi i SD-u.
Neko je spomenuo da je bolje 'uloziti' u poziciju sportskog direktora, koji ce voditi taj segment i biti odgovoran.
UO je tijelo koje treba da upravlja a sa 3/5 koji su vani i pojma nemaju o aktuelnom stanju u Klubu je to nemoguce.
Hujic (mislim) je spomenuo dobru stvar; NO da cine ti stranci uz jednog naseg koji ce im biti asistent kad dodju u kontrolu.
UO treba da cine ljudi koji donose sve odluke i daju zadatke i Sabrini i Valentinu i Poturi i SD-u.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Generalna direktorica kluba Sabrina Buljubašić istaknula je da FK sarajevo u novom sazivu Upravnog odbora želi imati ljude iz BiH, koji dolaze iz svijeta biznisa, a koji su istinski navijači kluba.
- S mnogima smo razgovarali u proteklom periodu. Kako bi klub prevazišao trenutnu krizu moramo biti operativniji, snažniji i vjerujemo da sa novim kadrom u klubu to možemo i uraditi. Pred Fudbalskim klubom Sarajevo je period promjena i reorganizacije - izjavila je Buljubašić.
KURVO ODLAZI!
- S mnogima smo razgovarali u proteklom periodu. Kako bi klub prevazišao trenutnu krizu moramo biti operativniji, snažniji i vjerujemo da sa novim kadrom u klubu to možemo i uraditi. Pred Fudbalskim klubom Sarajevo je period promjena i reorganizacije - izjavila je Buljubašić.
KURVO ODLAZI!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Nece! I onaj jedan sirijac sto je bio kod nas,pobjegao nazad u Sirijumma_hz je napisao/la:Sve se bojim da ovdje ne smjeste te sirijske izbjeglice

Zamisli nase bruke.zagorski je napisao/la:Nece! I onaj jedan sirijac sto je bio kod nas,pobjegao nazad u Sirijumma_hz je napisao/la:Sve se bojim da ovdje ne smjeste te sirijske izbjeglice
FK SARAJEVO.
Ma pozicija Valentina je nebitna, ako se ne mješa gdje mu nije mjesto, što upravo sada sada radi.muhamedhulk je napisao/la: UO treba da cine ljudi koji donose sve odluke i daju zadatke i Sabrini i Valentinu i Poturi i SD-u.
Njegovo je samo da sazove skupštinu i vodi zasjedanje, ostalo nije u njegovoj nadležnosti.
- robertkosar
- Kontakt:
Ne vredjaj postene Kurve sa ovom kujom od lezbejke i alkosomledesma je napisao/la:Generalna direktorica kluba Sabrina Buljubašić istaknula je da FK sarajevo u novom sazivu Upravnog odbora želi imati ljude iz BiH, koji dolaze iz svijeta biznisa, a koji su istinski navijači kluba.
KURVO ODLAZI!

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Nebitno je da li je ona kurtizana ili nije. U te etičke principe ne trebamo ulaziti. Ona nije sposobna za ovaj posao, pogotovo u ovom klubu i to je sve što nas treba zanimati. A što se nas tiče, može se prodavati i kandžijati svake večeri.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
I ko ce da odluci o novim kandidatima i njihovim kvalitetima i prica sa njima ? Sabrina i Ihtijarevic ? Oni su najgori i trebaju prvi da napuste klub, njihove smo odluke vec vidjeli.ledesma je napisao/la:Generalna direktorica kluba Sabrina Buljubašić istaknula je da FK sarajevo u novom sazivu Upravnog odbora želi imati ljude iz BiH, koji dolaze iz svijeta biznisa, a koji su istinski navijači kluba.
KURVO ODLAZI!
Zar misliš da će neko iz trenutnog odbora direktora dobiti nogu ? Ja sam mišljenja da će ponovo ti isti ljudi biti u upravnom odboru uz dodatak nekog jakog čovjeka zbog raje i da taj pojedinac neće imati nikakvu mogućnost da nešto promijeni zbog preglašavanja ostatka šljama.hilmo je napisao/la:Ne mora značiti da je to povećanje broja zaposlenih. Ako ćemo se voditi time da će plan reorganizacije ići onako kako je Kustiruca pominjao u interviju, onda se vjerovatno ukida taj famozni odbor direktora, a vraća se upravni i nadzorni odbor.haris004 je napisao/la:Ovo sve ide ka povećavanju broja ljudi u administraciji dok će jedini otpušteni biti KantandžićDetalje o fomiranju novog Upravnog odbora kluba prenijela je generalna direktorica kluba, Sabrina Buljubašić.
Upravni odbor treba da čine domaći ljudi iz svijeta biznisa, navijači FK Sarajevo, pravnici, ekonomisti, a nadzorni odbor neka čine ta trojica Tanovih ljudi neka kontrolišu kako ovi rade.
Treba nam bolji opetarivac-direktor i bolji sportski direktor.
Ovaj model kojeg je Kusturica predložio je previše utopijski i nerealan za sprovedbu jer bi tim svi talovi nestali. Za takvo nešto bi trebalo da Sabrina digne ruku za svoju smjenu zajedno sa ostatkom nesposobne uprave, koju trenutno ne znam ni ko čini jer takvu informaciju su sklonili sa službene, jedinog našeg izvora informisanja.
Slazem se ako se radi o bilo kojoj poziciji osim direktorske. Za tu poziciju je potrebno i da osim sposobnosti osoba ima i renome i respekt sportske zajednice. Plazenje jezika i zongliranje sa flasom nisu u opisu POZELJNIH osobina ni renomea. O njenoj primitivnosti da se i ne govori. I nemojte o modernim vremenima, FB, insta i ostalome. Ovdje se radi o karakternim osobinama koje je ona vec iskazala vodeci klub u propast.High je napisao/la:Nebitno je da li je ona kurtizana ili nije. U te etičke principe ne trebamo ulaziti. Ona nije sposobna za ovaj posao, pogotovo u ovom klubu i to je sve što nas treba zanimati. A što se nas tiče, može se prodavati i kandžijati svake večeri.
To sa jezikom i ostalim praštalo se Selimoviću. Valjda je tad bio muškarčina?kengur je napisao/la:Slazem se ako se radi o bilo kojoj poziciji osim direktorske. Za tu poziciju je potrebno i da osim sposobnosti osoba ima i renome i respekt sportske zajednice. Plazenje jezika i zongliranje sa flasom nisu u opisu POZELJNIH osobina ni renomea. O njenoj primitivnosti da se i ne govori. I nemojte o modernim vremenima, FB, insta i ostalome. Ovdje se radi o karakternim osobinama koje je ona vec iskazala vodeci klub u propast.High je napisao/la:Nebitno je da li je ona kurtizana ili nije. U te etičke principe ne trebamo ulaziti. Ona nije sposobna za ovaj posao, pogotovo u ovom klubu i to je sve što nas treba zanimati. A što se nas tiče, može se prodavati i kandžijati svake večeri.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Navijam za FK SARAJEVO, a sta ce drugi uradit nije bitno samo je bitno da bude posteno sudenje.
Moje misljenje je da zrinjski igra naj ljepsi fudbal i ove sezone al me boli **** koce bit prvak i ko ce osvoit kup ako nije FK SARAJEVO. Igrat posteno nadam se da nase picke igraju svom snagom maksimalno svaku utakmicu i da izbore to trece mjesto,divoljno je bodova u igri da se to moze izborit. Zaradite svoju platu kurvice.
Sto se tice ovih baraka u butmiru, ako su one uradene od A klase materijala znaci da nebude vode do koljena prvom kisom dosta. Bolje i barake nego provode direktorice po americi parizu itd
Trazit izuzece ovog sudije, ako je ikako moguce.
Mozel iko izbacit kardinalne pogreske ovog sudije u ovoj sezoni. Cudim se da ovaj portal nije nista izbacio o ovom lopovu placeniku da je nama voliko siljio ko vasi sportsport a i ostali portali bi gorili.
Moje misljenje je da zrinjski igra naj ljepsi fudbal i ove sezone al me boli **** koce bit prvak i ko ce osvoit kup ako nije FK SARAJEVO. Igrat posteno nadam se da nase picke igraju svom snagom maksimalno svaku utakmicu i da izbore to trece mjesto,divoljno je bodova u igri da se to moze izborit. Zaradite svoju platu kurvice.
Sto se tice ovih baraka u butmiru, ako su one uradene od A klase materijala znaci da nebude vode do koljena prvom kisom dosta. Bolje i barake nego provode direktorice po americi parizu itd
Trazit izuzece ovog sudije, ako je ikako moguce.
Mozel iko izbacit kardinalne pogreske ovog sudije u ovoj sezoni. Cudim se da ovaj portal nije nista izbacio o ovom lopovu placeniku da je nama voliko siljio ko vasi sportsport a i ostali portali bi gorili.
Trenutno korisnika/ca: NeSamSafetee, Tatamata1946 i 23 gosta.