FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

SF6
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la SF6 » 12 apr 2018, 14:52

Brzo zaboravljamo neke stvari.Nije Adzem slucajno dobio otkaz prvi put.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 12 apr 2018, 15:12

Mehremic ima milju vecu platu od one nudjene Stani :lol:

Sad nemamo ni jednog lijevog beka ili lijevo krilo da valja, a rijesili smo se covjeka koji je to mogo pokrit lagano, sad nam se vraca sve.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 12 apr 2018, 15:32

Modic Hadzic Mehremija Vranjes otiso Stanic,
mi se uopste nismo ni pojacali.Mi neznamo vodit
klub, ko je kriv pojma nemam ali neznamo.Ove godine se nikad lakse mogla uzet titula ali
neznamo.Zalosno.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 12 apr 2018, 15:38

Doc Holliday je napisao/la:Citam i ne mogu da vjerujem "Mi ne igramo atraktivan fudbal, idemo na rezultat". Nekad je to bio nas trade mark. Kažeš idemo na rezultat, a pitam te koji je to rezultat postignut u zadnjih par godina. Pamtim i losije igrače ali sa znatno boljom igrom i rezultatima, gdje nam jeda gol nije bio vrhunsko dostignuce.
Malo se vrati u istoriju pogledaj po neku utakmicu i tek tad ces shvatiti sta si izrekao.
Daj primjer tog naseg trade mark-a.

kontra
Kontakt:

Post Postao/la kontra » 12 apr 2018, 16:26

irfo je napisao/la:Mehremic ima milju vecu platu od one nudjene Stani :lol:

Sad nemamo ni jednog lijevog beka ili lijevo krilo da valja, a rijesili smo se covjeka koji je to mogo pokrit lagano, sad nam se vraca sve.
al bas , a stanic igra u zrinjskom u top formi , pa se cak i kadusic prebaci prije da igra lijevog beka nego on haha

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 12 apr 2018, 16:47

Ima da osvoje titulu kako znaju i umiju, SVE uslove su imali, ptičjeg mlijeka ako treba su dobijali, zato im je bolje krv da propišaju na terenu

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 12 apr 2018, 17:00

Neymar11 je napisao/la:
UBIPITAR je napisao/la:
Neymar11 je napisao/la:
Ima i toga sto govoris, uredu je kaznit ga za ne trud nezalaganjem na treningu time sto ces ga mozda udaljit iz ekipe, al suspenzija vec mislim da nije trebalo to tako, al nego ko ce nam sad bit kriv ako ne uzemo titulu i kup, igraci? Sef? da se zna nisam na strani Zeca nit crnova na strani sam sta je za dobrobit Zelje ako je ovo ispravna odluka postujem je, Crnov je suspendovan zbog nacina na koji je juce izmjenjen sto je onako ljutito uso u svlacionicu
Ja i ti najmanje,ako ne osvoje nek se kupe svi!
Bruku ljudi ovo ponovo prezivjeti neće.
Ja sam od jucer poceo cistiti garazu od raznoraznih predmeta,sto tupih,sto drzaca za moleraj.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 12 apr 2018, 17:05

Raonffa je napisao/la:I treba da dođu.
Sta treba? Mi godinama istu politiku provodimo i nikako da skontamo da smo hajvani. Kad se sjetim navijaca u Plavom salonu i na sred terena sa igracima u sjedecem polozaju povracami se. Trebamo im jos veci pritisak natovariti na ledja. Adzem i Papac ako su pametni veceras ce ekipu odvesti na neko tajno mjesto.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 12 apr 2018, 17:28

Bem ti lipu igra me brine pravo, nemoj sada da se lazemo ovdje.

Prosuli smo Zrinjski ko rizu po tepsiji 88 minuta :D
Poslije tih 88 minuta nasa se igra raspala.

Zakaric je poceo tekmu protiv Slobode solidno jer onaj potez na pocetku tekme i okretanje igraca Slobode kao na raznju je za svaku pohvalu.
Kajkut se trudio to se mora reci, Osmankovic mu skinu 100% sansu kad su se zapetljali koji ce sutati s 4 metra poslije kornera.
Veca branio kao i inace dobro. Graovac solidan, bekovi nisu postojali.
Vranjes vidi se da zna ali protiv Slobode je bio previse nervozan i to mu je kvarilo igru. Saban moze i mora bolje jer zna. Ramovic povreda i odmaH me tu pocelo bilo biti strah kako dalje protiv slobodanke.
Crnov sta reci ;) postujem ga ali mora poraditi na sebi ako moze ako ne onda sretno mu.
Tip nije jednu jedinu loptu sacuvao. Modic dugonogi vidi se da zna ali igra u nekom strahu, nikako opusteno,. Jos ga Adzem stavi protiv Slobode koja lomi, rusi :rol: vandalise.

Blagojevic bi trebao igrati od prve.
Zajmovic samo da nije sebican NEKAD bio bi jedan od boljih u ovako teskim, tvrdim tekmama.

2 grupe

1 Previse serete pred glavne tekme, suzdrzite se glupih i negativnih komentara.
2 Previse branite sve zivo i kad vidite gresku dokazanu, isti recept.

iDEMO DALJE NEMA VREMENA ZA PLACIPICKE I kuknjava , +2 BODA LIGA, KUP NIJE GOTOV.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 12 apr 2018, 17:48

Tezak period pred nama moramo se sto prije opraviti, bice tesko za derbi a i u Tuzli za revans.
- Zeljeznicar -

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 12 apr 2018, 18:04

plavousrcu je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:I treba da dođu.
Sta treba? Mi godinama istu politiku provodimo i nikako da skontamo da smo hajvani. Kad se sjetim navijaca u Plavom salonu i na sred terena sa igracima u sjedecem polozaju povracami se. Trebamo im jos veci pritisak natovariti na ledja. Adzem i Papac ako su pametni veceras ce ekipu odvesti na neko tajno mjesto.
Pa šta možeš drugo nego dati podršku, ja ne vidim drugu mogućnost.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 12 apr 2018, 18:24

Samo podrska i da se igraci zajedno sa Adzemom dozovu dok jos nije kasno, nema vise prava na greske i kikseve.

Bodovi na derbiju mogu biti presudni za titulu.
- Zeljeznicar -

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 12 apr 2018, 18:27

Treba im neko reci da je 5 do 12 i da se moraju dohavizati sto prije. Obavezno neka se pomole Bogu. Svako na svoj nacin.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 12 apr 2018, 19:22

kontra je napisao/la:

al bas , a stanic igra u zrinjskom u top formi , pa se cak i kadusic prebaci prije da igra lijevog beka nego on haha
al zato projic, mehremic, hadzic, crnov, zec, itd. ubise kod nas, jel tako???
Stanic je bio nas najbolji bek, kraj price.

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 12 apr 2018, 20:00

Koji je povrijedjen i ne igra uopste na nivou kakvom je igrao
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

AirMike
Kontakt:

Post Postao/la AirMike » 12 apr 2018, 22:07

ti znas kolke oni imaju plate
Ako ne mozes pobjediti protivnika,pridruzi mu se - Kevin Durant -

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 12 apr 2018, 23:02

AirMike je napisao/la:

da, znam

AirMike
Kontakt:

Post Postao/la AirMike » 12 apr 2018, 23:11

irfo je napisao/la:
AirMike je napisao/la:

da, znam
Nisam ni sumnjo da znas kolka je stanicu.Vjerovatno ti je haver neki kad god je losa situacija pises o hebenom stanicu
Ako ne mozes pobjediti protivnika,pridruzi mu se - Kevin Durant -

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 12 apr 2018, 23:34

I da smo u super formi opet bih se brinuo za derbi kao i sad jer derbi je derbi, više puta dokazano da forma ne igra ogromnu ulogu. Možda je i bolje što smo svjesni svojih limita, jer kad se ufuraš pred derbi obično dobiješ po p....Ulog je veliki, a nadam se da su igrači uvidili da im se niko neće naguzit jer je u LZP svaka bitna kao finale lige prvaka. Statičnost koju su pokazali im ne bi obezbjedila pobjede ni u LZO, a kamoli ovdje sa "krupnim ribama".

I ovo sam zaboravio komentarisati:

slika

slika

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 13 apr 2018, 01:33

Derbi cisto sumnjam da cemo dobit. Previse bi fkt bilo tri puta da ih dobijemo zaredom, a i obicno ona ekipa koja je bas bila u ku.rcu nikad nije izgubila. Mi smo ih mlatili kad smo bili dno dna, na sredini tabele...

Ocajno igramo, ali ne vidim opciju da mijenjas trenera pet kola prije kraja to mi fkt nema smisla jedino ako ce Osim doc..onda moze i pola sata prije tekme :D Druga stvar sve i da smijenis Adzema koga ces dovest?

Sad nam treba ono sto smo izgubili u ovih 4/5 godina...pobjednicki mentalitet. Do 2013. smo bili klub koji bez obzira na sastav, okolnosti i ostalo uglavnom pobjeduje kad treba pa makar i juniori igrali.
=\_1921_/=

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Hrasno15, Pablo11 i 17 gostiju.