Kup Bosne i Hercegovine 2017/2018.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Kup Bosne i Hercegovine 2017/2018.
Jel to Zec pio? Garant jest, on odradi utakmicu i ode u kafanu. Tako je i kod nas bilo, voli veliko toceno nego hljeba. 

sloboda je svoju sansu ispustila. kad danas uz posteno sudjenje nisu uspjeli pobjediti zelju, nece nikad. u tuzli ce ih sudije zaklati
Sloboda odlicno postavljena, solidan je to tim i zaista je cudno kako su ovako nisko pozicionirani na tabeli. Bili su blizi pobjedi, za nadati se da ce u revansu imati posteno sudjenje jer su u zadnje dvije sezone protiv Zeljeznicara svaki put zaklani na svom terenu od strane sudija.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovo vuce vec duze vrijeme na Krupu. U finalu oni zakolju, ne treba biti ni penal ili crveni vec sjeckanje igre i neujednacen kriterij. A Krupa ce finale da igra odmorna, po pravilima bi ih savez trebao upozoriti da igraju sa najjacim sastavom LZP. Ali oni ce ubacivati rezerve i djecu te tako unistiti i ovu LZP, a opet mozda dobiti kup.Sabinho je napisao/la:Sloboda odlicno postavljena, solidan je to tim i zaista je cudno kako su ovako nisko pozicionirani na tabeli. Bili su blizi pobjedi, za nadati se da ce u revansu imati posteno sudjenje jer su u zadnje dvije sezone protiv Zeljeznicara svaki put zaklani na svom terenu od strane sudija.
Tako je i Slavko sa Radnikom dobio Slobodu, mogli su udarati na terenu koliko zele, a citavo proljece odmarali kroz ligu.
Seoski nogomet Zeljo -Sloboda, bas se moze vidjeti da igra u BiH nema buducnost.
Sve, sve što era sazdala je ova,
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!
Nakon Metelege Celik prosle sezone najgori mec koji sam gledao.crozla je napisao/la:Seoski nogomet Zeljo -Sloboda, bas se moze vidjeti da igra u BiH nema buducnost.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
- Interni moderator
- Kontakt:
A kakav bi ti fudbal za 5 maraka gledao.... dobro neko napisa...odgledaju strucnjaci LP pa onda prebace da pogledaju neku nasu utakmicu.... utakmica sasvim ok za balkanske prostore,bez golova ali sa par dobrih sansi....ni gore ni dole.....more je ovakvih tekmi u balkanskim ligama... bljesne tu neka utakmica sa par pogodaka i preokreta al to je izuzetak....ne palamudajtecrozla je napisao/la:Seoski nogomet Zeljo -Sloboda, bas se moze vidjeti da igra u BiH nema buducnost.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Tako se ostaje u ligi i tako se kupovi uzimajuavenija je napisao/la: Nakon Metelege Celik prosle sezone najgori mec koji sam gledao.

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
sloboda zna kako osvojiti kupwobly92 je napisao/la:Tako se ostaje u ligi i tako se kupovi uzimajuavenija je napisao/la: Nakon Metelege Celik prosle sezone najgori mec koji sam gledao.

45515
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Pa zna uzeli smo jedan u Jugigrbavicka je napisao/la:sloboda zna kako osvojiti kupwobly92 je napisao/la:Tako se ostaje u ligi i tako se kupovi uzimajuavenija je napisao/la: Nakon Metelege Celik prosle sezone najgori mec koji sam gledao.

A prodjemo li u finale (OPET)i uzme li nam Krupa trofej svi po kanap i povjesat se po Majevici.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Niste uzeli nijedan u Jugi, Velež je dva puta osvajao kup Jugoslavije. Necemo brojati sad neke nizeligaske ili danas u prevedenom znacenju kantonalne ili recimo kup RS-a. Postoji samo liga BiH i kup BiH, ostalo se moze igrati za prestiz poput superkupa birvaktile ili ovo bezveze reda radi poput kantonalnih kupova i kupa RS kao sto sam vec i rekao.Brcanskamalta je napisao/la:Pa zna uzeli smo jedan u Jugigrbavicka je napisao/la:sloboda zna kako osvojiti kupavenija je napisao/la: Nakon Metelege Celik prosle sezone najgori mec koji sam gledao.![]()
A prodjemo li u finale (OPET)i uzme li nam Krupa trofej svi po kanap i povjesat se po Majevici.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ne zna Sloboda, zna Celo...grbavicka je napisao/la:sloboda zna kako osvojiti kupwobly92 je napisao/la:Tako se ostaje u ligi i tako se kupovi uzimajuavenija je napisao/la: Nakon Metelege Celik prosle sezone najgori mec koji sam gledao.

🔴⚫️
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sloboda je igrala 9 puta finale nekog kupa priznato od saveza, 2 puta finale kupa prvoligasa, 1 puta finale kupa Marsala i 6 puta u BIH (2X Celik, Sarajevo, Slavija, Zrinjski i Radnik). Kup prvoligasa jedan poraz od Zvezde, jedna pobjeda protiv Zeljeznicara, kup Marsala poraz od Zvezde.
https://en.wikipedia.org/wiki/1999%E2%8 ... otball_Cup
Isto tako su ovdje igrali zavrsnicu za Zeljeznicarom i Bosnom Visoko. Zeljeznicar sebi racuna taj kup kao osvojen iako je trebalo biti doigravanje sa prvakom HB ali nije bilo.
Znaci 10 zavrsnica kupa. Ove godine bi bila 11.
https://en.wikipedia.org/wiki/1999%E2%8 ... otball_Cup
Isto tako su ovdje igrali zavrsnicu za Zeljeznicarom i Bosnom Visoko. Zeljeznicar sebi racuna taj kup kao osvojen iako je trebalo biti doigravanje sa prvakom HB ali nije bilo.
Znaci 10 zavrsnica kupa. Ove godine bi bila 11.
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Morteme da je kup sajma sljive priznat je od saveza Jugoslavije i osvojen je kao takav.
Znaci za razliku od tkz rs ili kantona priznat .
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kup vazda bio takmicenje na dar

Samo naprijed Tuzlaci,zelim Vam svim srcem da osvojite kup,zasluzujete aBd tu titulu da imate.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Ybg. da je Zeljo tad pobijedio u finalu bio bi priznat....ovako taj liga kup nije dobio halal certifikat....ne mogu nam ljudi halaliti....Brcanskamalta je napisao/la:Morteme da je kup sajma sljive priznat je od saveza Jugoslavije i osvojen je kao takav.
🔴⚫️
nisi ti jedini koji im to zeli. to im zelim i ja, ali i mnogi pravi manijaci koji su shvatili kakve prljave radnje se vrse u njihovom klubu i ne zele da se njihov klub i dalje srozava ili (ne)daj boze ponovo bude izbacen iz lige zbog nekih ''ljudi'' i njihovog licnog interesa. jedan od njih i je brat @domorocki, koji ima moje postovanje jer je pobjedio strah i prvi progovorio i poceo razumno pisati i razmisljatimma_hz je napisao/la:Samo naprijed Tuzlaci,zelim Vam svim srcem da osvojite kup,zasluzujete aBd tu titulu da imate.

domorocki1921 je napisao/la: DaBogda ispali iz kupa pa da neko drugi osvoji
A dobro on je uvijek bio jedan od razumnijih strumfova na forumu i mislim i smatrambihuzur je napisao/la:nisi ti jedini koji im to zeli. to im zelim i ja, ali i mnogi pravi manijaci koji su shvatili kakve prljave radnje se vrse u njihovom klubu i ne zele da se njihov klub i dalje srozava ili (ne)daj boze ponovo bude izbacen iz lige zbog nekih ''ljudi'' i njihovog licnog interesa. jedan od njih i je brat @domorocki, koji ima moje postovanje jer je pobjedio strah i prvi progovorio i poceo razumno pisati i razmisljatimma_hz je napisao/la:Samo naprijed Tuzlaci,zelim Vam svim srcem da osvojite kup,zasluzujete aBd tu titulu da imate.
domorocki1921 je napisao/la: DaBogda ispali iz kupa pa da neko drugi osvoji

Kao sto si i sam rekao kolega @tobe njegovo "DABOGDA ISPALI IZ KUPA",ga je uistinu ucinilo legendom.
FK SARAJEVO.
- MocMahale444
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.