FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

uscuplic
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la uscuplic » 12 apr 2018, 10:15

Zip je napisao/la:Ja bih vjerovao u obecanja da ovo nije Bosna.

Ono sto se nalazi u Butmiru je vrlo dobro. Odlicni uslovi za treniranje, odmor, itd...
Treba se otici malo dole, vidjeti sta ono znaci za igrace(koji su obicne qurcine, al o tome sad nije rijec).

Ja kazem, da nakon toliko godina imamo dom... I za mene je odlican...

Obecavali su da cemo jesti zlatnim kasikama, pa sad pola drzave nema ni plasticne kasike...

Treba biti realan... Uredu je kritikovati, i ja bih volio da je sve za 10... Al ismijavati je vec bespotrebno i odvratno
Jesu odlicni al' u curku. Padne kisa teren se pretvori u baru.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 12 apr 2018, 10:39

mma_hz je napisao/la:Onaj Zeljo od jucer nema sanse da pobjedi na Kosevo,mislim i mi smo **** al cesto nismo imali sreće dok strumfova daju golova s gola nago,Ubiparip zabija nake golove da te Bog sacuva i Kajkut isto.Vidjecete aBd da Ce nam se sve vratiti i rasut cemo ih na Kosevo aBd
Druže, nemoj to govoriti. Tako sam i ja vnogo pojeo prošli derbi, kada sam se s svima okladio da nema šansone da nas uzmu koliko su ogavni bili, pa nas uzeše. Poslije te utakmice, ja više ništa ne govorim. To su žestoki nafakaši, a imaju i uticaja u pozadini, tako da..

Ja opet kažem, u ovoj ligi nema kvalitetne i konstantne ekipe, koja će na osnovu svog kvaliteta i ostalih elemenata doći do pobjeda i titula. Sve je to na guranje, na guranje sudija, Saveza, potplaćivanjem, lobijima itd. Gledaj ti ko je nama prvi u ligi.. Ne mogu dva pasa uvezati, ali džaba, to ti je tako. Svaka ekipa u ovoj ligi je u pet deka i iza toga stojim. Dokaz su ti i predstave u Evropi..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

High

Post Postao/la High » 12 apr 2018, 10:42

Dvaput su nas pobijedili, a i pored toga mažu sudije da im ne kartoniraju igrače pred derbi (nema kartona za laktanja i sl.). Plave kuverte i plave kurtizane! kuknjava
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 12 apr 2018, 11:04

miky_hz je napisao/la:
Evolution87 je napisao/la:elvis mujic sudi derbi. Jel nam on i zadnju utakmicu sudio? I ako jeste, zar ne postoji kakvo pravilo da isti sudija ne moze istom klubu suditi dvije tekme zaredom?
Ma daj lazes :urnebes: :urnebes: Pa Mujic je ove godine sudio 12 puta od toga 5 Zelji ovo ce mu sad 6-ta bit. :bow:
Cak mislim da ima pravilo da ne smije suditi vise od 5 utakmica jednom klubu u toku sezone.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 12 apr 2018, 11:13

Ma treba Vasi yebat mater, pa se okrenuti upravi!
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

Vratnik10
Kontakt:

Post Postao/la Vratnik10 » 12 apr 2018, 11:26

miky_hz je napisao/la:Niko ne garantuje da bi ti igrao jedno pretkolo,pa i da odigras jedno jbg nema veze,eto mi do sad ulazili u grupe pa nam cudno nesto.Sa tim dijelom se slazem,ali nemos navijati da ovi osvoje bilo sta da ga j.ebes,ako ne osvojimo to trece mjesto koje treba za tu Evropu netrebamo ni ici i to je to.
Ma ne navijam ja da oni osvoje bilo sta ali u ovoj situaciji (kojoj se realno niko od nas nije nadao kad je sezona pocela) kakva jest oni su nam "spas" ako hocemo u Evropu. Meni licno je drago odgledat Sarajvo makar i jednu tekmu u Evropi a nekom nije jbg. razliciti smo. Oni ce vjerovatno uzet titulu i ovako i onako i ako ih mi tuknemo u derbiju a sanse nisu velike za to s obzirom u kakvom smo mi qurzu. Mada i oni su trenutno doduse...

egocentrik
Kontakt:

Post Postao/la egocentrik » 12 apr 2018, 11:36

Ne tako davno braco... sampioni ... jeza
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 12 apr 2018, 11:39

Svi uspjesi i titule sada iza su...
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

High

Post Postao/la High » 12 apr 2018, 11:51

Nekad davno! :mrgreen:

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 12 apr 2018, 12:38

hocemo pobjedu pobjedu u derbyu . UPRAVA NAPOLJE

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 12 apr 2018, 12:44

Ja sam za Klub bio i u Mostaru a vala i na derbiju. Ja mogu bojkotirati Klub tako sto necu ici na utakmicu ali nikad ne mogu pozeljeti da mi Klub gubi. Da smo nfl pa hajde, vidis ne mozes do sb i onda guras za sto bolji pik. Ali ovako, kad izlazak u Evropu donosi oko 1 mil KM u budzet. Nema sanse.
Govorite da je bitan skor protiv malih a dok se mi 'tucemo' lazni lagano osvajaju titule. Ne treba nikome pustati i tacka! Bitan je i derbi, bitan je i uski, lazni...Kako je to fino Janjos prosle sezone uradio.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Vratnik10
Kontakt:

Post Postao/la Vratnik10 » 12 apr 2018, 13:48

muhamedhulk je napisao/la:Ja sam za Klub bio i u Mostaru a vala i na derbiju. Ja mogu bojkotirati Klub tako sto necu ici na utakmicu ali nikad ne mogu pozeljeti da mi Klub gubi. Da smo nfl pa hajde, vidis ne mozes do sb i onda guras za sto bolji pik. Ali ovako, kad izlazak u Evropu donosi oko 1 mil KM u budzet. Nema sanse.
Govorite da je bitan skor protiv malih a dok se mi 'tucemo' lazni lagano osvajaju titule. Ne treba nikome pustati i tacka! Bitan je i derbi, bitan je i uski, lazni...Kako je to fino Janjos prosle sezone uradio.
Bas tako, sve ostale rasprave oko izac ili ne izac u Evropu su bezveze. Potrudit se da dobijemo Zeljkana aBd u nedelju a onda se okrenut upravi.

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 12 apr 2018, 13:51

mma_hz je napisao/la:Onaj Zeljo od jucer nema sanse da pobjedi na Kosevo
onaj skretnicar juce je igrao 11 na 11 i kao takvi uvjek izgledaju lose..a protiv nas ce biti 14 na 11..bice tesko zaustaviti mujica

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 12 apr 2018, 14:19

bihuzur je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:Onaj Zeljo od jucer nema sanse da pobjedi na Kosevo
onaj skretnicar juce je igrao 11 na 11 i kao takvi uvjek izgledaju lose..a protiv nas ce biti 14 na 11..bice tesko zaustaviti mujica
Ma vidim i ja da im se stimaju titule kao i prosle godine al ne znaju da je uzmu.Imali dvije mec lopte i samo da bod uzmu prvaci,jok njima je kriv penal iz Bijeljine.Kaki su to ludjaci.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 12 apr 2018, 14:22

Nisi izdrzao :mrgreen:
FK SARAJEVO.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 12 apr 2018, 14:33

Jbg @tobe i ja nekad svasta lupam brate,al ti ga bas ujebes.
FK SARAJEVO.

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 12 apr 2018, 14:35

Ako neko zeli da zna kakvo nas sudjenje od banovickog strumfovskig **** Mujica ocekuje nek pogleda derbi zrinjski- gurbeti(1-0) i sve ce mu biti jasno, otkudanje noge i i crveni se oprasataju ko lose izvidjenje auta
Al ko nas **** vazda i igramo derbije ko pickice, a nikad se i ne zalimo na strasne kradje kao npr Listicin gol iz osfajda od 3-4 metra
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 12 apr 2018, 14:37

mma_hz je napisao/la:Jbg @tobe i ja nekad svasta lupam brate,al ti ga bas ujebes.
na otvaranju istoka, vode ibricu a oni mu dobacuju da je lopov i da je napravio kretena. amara vrijedjali htjeli ga udarati jer trazi od zeljkana 600 000 evra. izbila tuca na istoku zbog njega

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 12 apr 2018, 14:41

ustvari @tobe vidim da uspjevas ono sto radis :urnebes: :urnebes:

Nisi ti dzabe forumas godine :bow:

ZAMISLI KADA ZELIS DA TI KLUB NE OSVOJI KUP SAMO DA SARAJEVO NE IDE U EVROPU,E OVO JE NOVA GRANICA OPSJEDNUTOSTI..
FK SARAJEVO.

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 12 apr 2018, 14:56

uscuplic je napisao/la:
Zip je napisao/la:Ja bih vjerovao u obecanja da ovo nije Bosna.

Ono sto se nalazi u Butmiru je vrlo dobro. Odlicni uslovi za treniranje, odmor, itd...
Treba se otici malo dole, vidjeti sta ono znaci za igrace(koji su obicne qurcine, al o tome sad nije rijec).

Ja kazem, da nakon toliko godina imamo dom... I za mene je odlican...

Obecavali su da cemo jesti zlatnim kasikama, pa sad pola drzave nema ni plasticne kasike...

Treba biti realan... Uredu je kritikovati, i ja bih volio da je sve za 10... Al ismijavati je vec bespotrebno i odvratno
Jesu odlicni al' u curku. Padne kisa teren se pretvori u baru.
slika
Kako te bolan nije stid više?
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot], Pantelija, Vanja8 i 25 gostiju.