FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Zenzo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Zenzo » 12 apr 2018, 12:13

Ne slazem se bas da je sve do trenera, sta nas je to prosle sezone sprijecilo da osvojimo titulu kada ti u dvije utakmice trebaju dva boda.

Adzem i prije njega Slavko pored svog neznja i gresaka su velike greske bezobrazluka neviđenih razmjera od strane igraca i njihovih gresaka vecim djelom nego trenera.

Meni je samo zao ove Uprave i ljudi koji ulazu ogromne napore u klub, pore svega i sto su sportskom segmentu sve obezbjedili.
- Zeljeznicar -

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 12 apr 2018, 12:37

"Zbog neprofesionalnog ponašanja i ponašanja nedoličnog igraču FK Željezničar, Asim Zec i Ivan Crnov suspendovani su i udaljeni iz prvog tima.

Ovaj dvojac će tako do kraja sezone trenirati odvojeno od ekipe." - sa zvanične :yawn:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

mirza_it
Kontakt:

Post Postao/la mirza_it » 12 apr 2018, 12:44

Sad javljaju za Zeca ? Sta je Crnov skrivio ? A Ado treba malo strogoce i autoriteta inace smo pusiona i ove god.

grbavicka1921
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka1921 » 12 apr 2018, 12:48

Ispostavilo se da gdje ima dima ima i vatre.
Za Crnova mi nije zao, ionako kao da ga nismo ni imali al' sta bi sa Zecom??
Trebao bi nam sada u odlučujućem kraju sezone svojom brzinom i prodornošću.
Al niko nije iznad svetog dresa, i iznad Želje!!
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 12 apr 2018, 13:05

Sami sebi probleme stvaramo u najbitnijem dijelu sezone. Nije mi Crnova zao jer je krampa. Ekipa nam je u velikom k.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 12 apr 2018, 13:07

Crnov jučer nakon što je izveden, otišao je pravo u svlačionicu, nije se pozdravio ni sa Adžemom ni sa saigračima na klupi, vjerovatno je neko sranje napravio u tom trenutku i zato je suspendovan. U principu, slažem se sa ostalima da njegova suspenzija i nije nešto bitna, lik nije ni yebena sjena onog Crnova od prije par sezona.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 12 apr 2018, 13:19

Bojim se da Adzem gubi konce. Situacija je jos pod kontrolom, ali nije optimisticna. Trebamo se "skupiti", u ovom trenutku biti kao jedan i osvojiti titule. Suspenzije ne bih spominjao osim da me podsjecaju na komsiluk. I oni su u krizama posezali za suspenzijama.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 12 apr 2018, 13:30

Bez Sinise, Sinana i ove dvojice u derbiju.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 12 apr 2018, 13:38

Bravo Ado, tako se ekipa sprema za derbi, suspenzijama.
Za Crnova mi je jasno, od izlaska iz igre, do njegovog odlaska sa stadiona proslo je cijelih 6 minuta, licno sam vidio.
Ali zasto Zec?
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 12 apr 2018, 13:48

Nikako skontati sto se sad izmislja topla voda.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 12 apr 2018, 13:52

Samo Amar Osim
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

FCZ Stari Grad
Kontakt:

Post Postao/la FCZ Stari Grad » 12 apr 2018, 13:53

Ukoliko se nešto pod hitno ne poduzme, bojim se da mi očima nećemo vidjeti ni titule ni finala kupa. Nadam se da su svi svjesni situacije u kojoj se ekipa nalazi i da se pod hitno mora nešto uraditi dok još nije kasno.

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 12 apr 2018, 14:03

ackeey je napisao/la:Bravo Ado, tako se ekipa sprema za derbi, suspenzijama.
Za Crnova mi je jasno, od izlaska iz igre, do njegovog odlaska sa stadiona proslo je cijelih 6 minuta, licno sam vidio.
Ali zasto Zec?
Poreckali se na jednom od treninga svasta su jedan drugom rekli, ovaj ga automacki prekrzio, Ado gubi sigurno polako konce sve, prelose izledamo od Mostara nit igre nit bilo cega, Crnova zbog onog juce je suspendovo, jel sad ja izmisljam o Zecu mozda ? jer sam prvi reko da ima prob sa Adom i Ado s njim.. Ako na debiju ne uzmemo odmah mu dati otkaz ..Drago mi je sto je zvanicna samo potvrdila ono sto sam ja bio reko
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 12 apr 2018, 14:06

Samo da sad i navijaci ne dodju na trening da popricaju sa igracima. Tacno smo sami sebi najveci neprijatelji.

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 12 apr 2018, 14:09

Ovu bandu od igraca moze samo jedan covjek iskontrolisati,a taj čovjek je nezaposlen trenutno i zivi 500 m zracne linije od stadiona.

To je to od nas za ovu godinu!
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 12 apr 2018, 14:16

Neymar11 je napisao/la:
Ali zasto Zec?
Poreckali se na jednom od treninga svasta su jedan drugom rekli, ovaj ga automacki prekrzio, Ado gubi sigurno polako konce sve, prelose izledamo od Mostara nit igre nit bilo cega, Crnova zbog onog juce je suspendovo, jel sad ja izmisljam o Zecu mozda ? jer sam prvi reko da ima prob sa Adom i Ado s njim.. Ako na debiju ne uzmemo odmah mu dati otkaz ..Drago mi je sto je zvanicna samo potvrdila ono sto sam ja bio reko
:thumbdown:
Cuj poreckao se,neće momak kile na treningu,sasvim normalno da mu je **** mater.
Uposlenik si firme neke i plaćen si jako dobro,i dodje papak odnekud iz p.m. I zabusava.
Realno ovo je za batina.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 12 apr 2018, 14:19

plavousrcu je napisao/la:Samo da sad i navijaci ne dodju na trening da popricaju sa igracima. Tacno smo sami sebi najveci neprijatelji.
Najavljeno je već da će doći navijači na trening pred derbi.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 12 apr 2018, 14:24

I treba da dođu.

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 12 apr 2018, 14:26

UBIPITAR je napisao/la:
Neymar11 je napisao/la:
Ali zasto Zec?
:thumbdown:
Cuj poreckao se,neće momak kile na treningu,sasvim normalno da mu je **** mater.
Uposlenik si firme neke i plaćen si jako dobro,i dodje papak odnekud iz p.m. I zabusava.
Realno ovo je za batina.
Ima i toga sto govoris, uredu je kaznit ga za ne trud nezalaganjem na treningu time sto ces ga mozda udaljit iz ekipe, al suspenzija vec mislim da nije trebalo to tako, al nego ko ce nam sad bit kriv ako ne uzemo titulu i kup, igraci? Sef? da se zna nisam na strani Zeca nit crnova na strani sam sta je za dobrobit Zelje ako je ovo ispravna odluka postujem je, Crnov je suspendovan zbog nacina na koji je juce izmjenjen sto je onako ljutito uso u svlacionicu
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 12 apr 2018, 14:34

Bojim se da je kasno sad za neke stvari i da cemo gledati scenarij iz prethodne dvije godine, daj boze da se varam...
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic i 34 gosta.