FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

High

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la High » 11 apr 2018, 22:45

Na vakat optimistične izjave Uščuplića i Torlaka! :kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 11 apr 2018, 23:08

Oni ako uzmu kup, imat će tri trofeja više od nas, bit će najtrofejniji i u kup takmičenjima i dat će sebi materijala da nas yebu 5 godina. A mi u Evropi ne možemo dalje od jednog pretkola, a i yebeš te pare kad će ih gov.na iz uprave rastalit.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 11 apr 2018, 23:30

skoroalen je napisao/la:Oni ako uzmu kup, imat će tri trofeja više od nas, bit će najtrofejniji i u kup takmičenjima i dat će sebi materijala da nas yebu 5 godina. A mi u Evropi ne možemo dalje od jednog pretkola, a i yebeš te pare kad će ih gov.na iz uprave rastalit.
Ako osvajaju trofeje, zašto ne prihvatiti da su u ovom momentu trofejniji od nas?

Trebamo se malo spustiti na zemlju i početi osvajati trofeje, pa i nek je KUP svake godine nije loše.

Mi puno pričamo, a konkretno ništa ne ostvarujemo na terenu, u ligaškim utakmicama godinama smo loši, uspjeh nam izboriti Evropu, u KUP utakmici također loši, ispadamo od lošijih ekipa. Dajte molim vas. Ako je neko bolji i uspješniji od tebe u datom momentu pruži ruku i čestitaj, a u glavi stvori plan za bolje sutra! Vamos Sarajevo! :bih:
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 11 apr 2018, 23:31

Necemo pobjediti derbi zasto necemo? Pa zato jer su to misevi na terenu lelemudi koji imaju ekstra plate,klosari koji ne treniraju na kaljuzama,koji znaji da nakon svojij bravura na terenu ce opet igrat u prvih 11 predvodjeni sa bordom go ..vana krepali svi dabogda do sljedece sezone iskreno im zelim,al klosari bice batina to je sigurno i to od nas koji nismo na sjeveru pa zovite ove special force i Ilievskog o Kantaedzica da vas brani il menagere mrtvaci jadni

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 11 apr 2018, 23:35

KrajisnikBosnjak je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Oni ako uzmu kup, imat će tri trofeja više od nas, bit će najtrofejniji i u kup takmičenjima i dat će sebi materijala da nas yebu 5 godina. A mi u Evropi ne možemo dalje od jednog pretkola, a i yebeš te pare kad će ih gov.na iz uprave rastalit.
Ako osvajaju trofeje, zašto ne prihvatiti da su u ovom momentu trofejniji od nas?

Trebamo se malo spustiti na zemlju i početi osvajati trofeje, pa i nek je KUP svake godine nije loše.

Mi puno pričamo, a konkretno ništa ne ostvarujemo na terenu, u ligaškim utakmicama godinama smo loši, uspjeh nam izboriti Evropu, u KUP utakmici također loši, ispadamo od lošijih ekipa. Dajte molim vas. Ako je neko bolji i uspješniji od tebe u datom momentu pruži ruku i čestitaj, a u glavi stvori plan za bolje sutra! Vamos Sarajevo! :bih:
Priznat da, čestitat svakako, pružit ruku naravno, al navijat za njih?
Nemam ništa protiv i da im špalir napravimo ako uzmu titulu prije zadnjeg kola, al da navijamo za njih i preko njihovih leđa idemo u Evropu gdje svakako nikakve perspektive nemamo, to ja neću, ako neko može poštujem. :thumbup:

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 11 apr 2018, 23:37

Šta ako pobjedimo na derbiju?

Danas sam uhvatio nekog vremena i pogledao utakmicu Željezničar- Sloboda.

Ja zaista ništa posebno nisam vidio u redovima Željezničara.
Ne znam zašto toliki strah? Pobjeda je moguća, ostvariva.
To bi bio veliki šok za nas sve zasigurno.
Ali nemojte odustajati odmah, ne treba dizati ni lažni optimizam, ali ovaj Željezničar je osrednja ekipa, to je jasno svima.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 11 apr 2018, 23:59

skoroalen je napisao/la: Nemam ništa protiv i da im špalir napravimo ako uzmu titulu prije zadnjeg kola,
slika
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 12 apr 2018, 00:07

DenchiNL je napisao/la:
skoroalen je napisao/la: Nemam ništa protiv i da im špalir napravimo ako uzmu titulu prije zadnjeg kola,
slika
Opušteno, ovakvom igrom neće ni drugi završit. :mrgreen:
Al mi smo uvijek gospoda bili, i ako je to običaj u našoj ligi (fakat ne znam, ne sjećam se baš zadnjih kola kad su drugi osvajali), zašto da ispadnemo kompleksaši? Liverpul je Junajtedu pravio špalir, Arsenal Čelsiju...
Opet ponavljam, šanse da ovakav Željo do zadnjeg kola bude imao 4 boda prednosti su jednake šansama da mi do kraja sezone napravimo stadion.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 12 apr 2018, 00:18

Neki dan jedva cekaju da se izgubi u Mostaru, sad da se derbi dobije? Ne kontam. Visa psihologija za mene.
Jos na to sve navija se da ne izadjemo u Evropu.
:tokralju: Aferim.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 12 apr 2018, 00:22

sve se moze kad se hoce
slika
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 12 apr 2018, 00:26

skoroalen je napisao/la: Opušteno, ovakvom igrom neće ni drugi završit. :mrgreen:
Al mi smo uvijek gospoda bili, i ako je to običaj u našoj ligi (fakat ne znam, ne sjećam se baš zadnjih kola kad su drugi osvajali), zašto da ispadnemo kompleksaši? Liverpul je Junajtedu pravio špalir, Arsenal Čelsiju...
Opet ponavljam, šanse da ovakav Željo do zadnjeg kola bude imao 4 boda prednosti su jednake šansama da mi do kraja sezone napravimo stadion.
respekt se mora zaslužiti, igrali su oni protiv nas kad smo bili šampioni pa im nije ni u vasionu ušlo da nešto slično naprave, a nije ni običaj...al eto...ne treba bit kompleksaš al ne trebamo se mi nešto pravit fini, pishaj sviju osim nas...jer svi jedva čekaju kiks naš da se raspišu naširoko i nadaleko, ne možeš sa seljadijom fino...Abdulah je to znao i bili su manji od makovog zrna...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 12 apr 2018, 00:50

muhamedhulk je napisao/la:Neki dan jedva cekaju da se izgubi u Mostaru, sad da se derbi dobije? Ne kontam. Visa psihologija za mene.
Pa šta se tu ima kontati...svak normalan navija protiv čmarova...kad smo mi već u qrtzu. Jok eto trebamo navijati da dobijemo neki dan u Mostaru, a da derbi izgubimo, pa da osvoje titulu 3 kola prije kraja.

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 12 apr 2018, 01:43

Lijepo je to jedan nas cijenjeni forumas napisao:
Ne bih navijao za zeljescar ni da igraju protiv republike srpske za otcjepljenje!
:salut: :salut:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 apr 2018, 06:47

bihuzur je napisao/la:Lijepo je to jedan nas cijenjeni forumas napisao:
Ne bih navijao za zeljescar ni da igraju protiv republike srpske za otcjepljenje!
:tokralju: :tokralju: :tokralju:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

High

Post Postao/la High » 12 apr 2018, 08:45

bihuzur je napisao/la:Lijepo je to jedan nas cijenjeni forumas napisao:
Nešto u ovom smislu:

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 12 apr 2018, 09:35

muhamedhulk je napisao/la:Neki dan jedva cekaju da se izgubi u Mostaru, sad da se derbi dobije? Ne kontam. Visa psihologija za mene.
Želiš da kone pred nama proslave titulu, pishaju nas još godinu dana, odlijepe se još više na toj vječnoj listi? Navijača Zrinjskog ne znam nijednog, navijača Želje znam i previše, neće mi mira dat. Uostalom derbi je derbi, uvijek se ide na pobjedu. Uostalom Mađari su veća gospoda od štrumfova, jesi l' vidio ijednog Mostarca da poziva na istrebljenje Hordi na Prepucavanjima? Ja sam Manijaka nekoliko vidio.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 12 apr 2018, 09:40

elvis mujic sudi derbi. Jel nam on i zadnju utakmicu sudio? I ako jeste, zar ne postoji kakvo pravilo da isti sudija ne moze istom klubu suditi dvije tekme zaredom?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 12 apr 2018, 09:47

Evolution87 je napisao/la:elvis mujic sudi derbi. Jel nam on i zadnju utakmicu sudio? I ako jeste, zar ne postoji kakvo pravilo da isti sudija ne moze istom klubu suditi dvije tekme zaredom?
Jest on bio u Mostaru. :facepalm:
Ne znam da li postoji pravilo al nije "moralno", uvijek se može neka sumnja zasnovat.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 12 apr 2018, 09:51

Evolution87 je napisao/la:elvis mujic sudi derbi. Jel nam on i zadnju utakmicu sudio? I ako jeste, zar ne postoji kakvo pravilo da isti sudija ne moze istom klubu suditi dvije tekme zaredom?
Ma daj lazes :urnebes: :urnebes: Pa Mujic je ove godine sudio 12 puta od toga 5 Zelji ovo ce mu sad 6-ta bit. :bow:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 12 apr 2018, 10:11

Onaj Zeljo od jucer nema sanse da pobjedi na Kosevo,mislim i mi smo **** al cesto nismo imali sreće dok strumfova daju golova s gola nago,Ubiparip zabija nake golove da te Bog sacuva i Kajkut isto.Vidjecete aBd da Ce nam se sve vratiti i rasut cemo ih na Kosevo aBd
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, bvsic, zagorski i 28 gostiju.