I onda dječurlija dođe i počne pisati "UEFALONA" i tako te gluposti.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Liku su valjda 15 puta oprostili simuliranje ove sezone u LP.U 99 posto slučajeva u 16mbranimir85 je napisao/la:Nakon realovih utakmica bi u završnoj statistici trebalo stajati broj simuliranja.
Odvratni su, Kiki u 90 minuta više puta legne nego ku.rva petkom navečer.
Jack je napisao/la:Imal ko snimak situacije, hvala
Zar ne vidis da je poceo sam padati?f0rest1946 je napisao/la:Ma da bas su strucnjaci na hrt i rts... kao i oni na OBN.Kobe Bryant je napisao/la:Svi gosti i stručnjaci i na HRT , RTS .... samo raja sa foruma zna da je čist !f0rest1946 je napisao/la:Cist penal ko suza, kako jadni navijači
Mozda nije trebao svirat jer ipak je zadnja minuta ali penal cist ko suza.
Vidim neki pisu Vasquez sam pao.. evo snimak iz dobrog ugla
pa brate dragi da ga nije gurnuo zabio bi gol hladno..
f0rest1946 je napisao/la:Ma da bas su strucnjaci na hrt i rts... kao i oni na OBN.Kobe Bryant je napisao/la:Svi gosti i stručnjaci i na HRT , RTS .... samo raja sa foruma zna da je čist !f0rest1946 je napisao/la:Cist penal ko suza, kako jadni navijači
Mozda nije trebao svirat jer ipak je zadnja minuta ali penal cist ko suza.
Vidim neki pisu Vasquez sam pao.. evo snimak iz dobrog ugla
pa brate dragi da ga nije gurnuo zabio bi gol hladno..
Bar su gospodski ispali, bez kojekakvih engleskih sudija i nepostojećih penala. Uvijek mi draže tako nego na ovakav način osvojiti takmičenje.Sarmelino je napisao/la:Krivo im zbog jucerasnjeg luzerskog izdanja Messijeve prcije
Pistol je napisao/la:hajd prije nego i dalje pisete da je penal barem se dogovorite svi da li je penal zato sto ga je gurno ili zato sto ga je udario
Vasquezu Benatia kičmu pomjerio, a Mandžo Carvajalu zube izbio. Roni šta je sve bilo ne smijem ni napisati.Scholl je napisao/la:Ima li izvjestaja kako je Vasquez? Je li mu dobro?
Navodno malo mu je boljeScholl je napisao/la:Ima li izvjestaja kako je Vasquez? Je li mu dobro?