Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
ne samo UEFA nego i EU MAFIA, zapadnjacki cigani, dabogda ih teroristi poklaliHPCompaq je napisao/la:UEFA MAFIA.
Nije on ovdje ni primio loptu kako treba vec mu je otisla tako da je ne bi ni opucao vec bi zavrsila u rukama Buffona.messilla je napisao/la:Ovo brate nema veze sa penalom.Kontakta je bilo, ali mali pacov je počeo padati čim je osjetio Benatijinu ruku na leđima. Nije ga odgurnuo, promašilo nogom i loptu i njega. Ne može ti ovo odlučiti ovakav dvomeč jbt.
Zapravo od svega što čitaš su najmanje navijači Juventusa. I to dovoljno govori o podijeljenosti oko ove odluke.bombaysaphire je napisao/la:E htjeo sam pohvaliti Juve, ali ovi njegovi navijači ovdje na forumu su užas, kako vas nije stid šta se vama sve svira u Seria A, kakva dvoličnost FUJ....
Al kakav skok u 90+ minuti pricajte vi sta hocete al covjek je sam igrao veceras,3 igraca ga cuvala jbt.suarez7 je napisao/la:**** ja njeg hiljadu puta jos jednom **** ****Jeftha je napisao/la:Hijo de puta jos jednom.
Valjda napokon istruhne.bimbosha je napisao/la:Gol Isca u prvom cist ko suza.Penal cist ko suza.
Dobiti ovako **** zabarske.Neprocjenjivo.
Poslat kockara zabarskog u penziju ovako,Gigi smrade napusi se kurcine.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.