Albanija - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Rezultat utakmice Albanija - BiH

1)Pobjeda Albanije
85
24%
2)Remi
93
26%
3)Pobjeda BiH
178
50%

Ukupno glasova: 356

123456
Kontakt:

Re: Albanija - BiH

Post Postao/la 123456 » 21 sep 2010, 11:13

Hoce li ko na ovu utakmicu??Ja razmisljam da idem ovom najjeftinijom turom.Samo me interesuje gdje kartu za utakmicu da kupim posto c.t. u ovoj ponudi nenudi kartu?
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

Shaban
Kontakt:

Post Postao/la Shaban » 21 sep 2010, 12:09

Mi se organizovali tj.još uvijek se organizujemo za polazak u Tiranu.
Bus u našoj režiji i rezervisane karte za tekmu - 70KM-čića! Bolje ne može :D

hordas_Bec
Kontakt:

Post Postao/la hordas_Bec » 21 sep 2010, 12:22

ma ima da idemo, da opet popunimo tribine, da se samo nasa pjesma cuje .. nemoj da nam nakon jednog poraza pada euforija .. ja iz beca do sarajeva i onda sa Bhf-om do tirane .. Haj'mo Bosno :D

Shaban
Kontakt:

Post Postao/la Shaban » 21 sep 2010, 12:24

Jah i zoboravih reći da mi krećemo iz Tuzle :) Nas 50 -55 :D

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 21 sep 2010, 13:36

Pogledao sam 30-ak ovih slika sa utakmice BiH-FRA, ali onda su poceli pretjerivati, pa sam prestao.
Nisi u pravu da je Pjanic stajao prenisko, upravo to je trebao raditi. Desno nismo ispadali zbog Mujdze nego zbog Ibisevica. Kad Mujdza ode naprijed, Ibisevic treba pokriti njegovu poziciju. Vrlo jednostavno. (Ne)inteligencija i fizicka nemoc su vjerovatno bili razlozi zasto to nije radio. Vedini ljubitelji se mogu ljutiti koliko hoce, ali je tako.

Sto se tice sad vec famozne recenice "Ne mozemo ovako", glavni krivac za to sto nije moglo onako je upravo onaj ko to izgovori. Naravno, nije jedini krivac. Ali, vrlo je iritantno kako se Misimovic ponasa dok protivnik ima loptu. Apsolutno nista ne radi.

Kad je u pitanju pocetak organizacije napada (trenuci kada je lopta kod Hasagica ili jednog od stopera), zaista ne znam zasto se ne pogleda kako se Barcelonini igraci ponasaju u tim trenucima. Ne znamo odigrati kao oni, ali znamo stati gdje i oni. Treba samo vidjeti gdje stoje Pique, Puyol, Busquets, Alves i Abidal kad je lopta kod Valdesa ili kod jednog od stopera. Uzmi kvalitetan tudji koncept i dodaj nekoliko svojih ideja. Prokleto ucinkovito. Bill Gates se tako obogatio.

Zakljucak: U Albaniji Misimovica i Ibisevica ostaviti na klupi. Ne znam stvarno ko bi mogao igrati, ali njih dvojica moraju na klupu. Dosta je bilo.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 21 sep 2010, 14:20

Shaban je napisao/la:Mi se organizovali tj.još uvijek se organizujemo za polazak u Tiranu.
Kako da ne :D
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 21 sep 2010, 15:37

@gollum

U nekim tackam se slazem .. ali nije nam opasnost dolazila uopste s desne strane (Mujdza,Ibisevic) nego konstantno kroz sredinu ... Znaci Pjana , Miske,Nadarevic...

Sto rece onaj sto je govorio "ne mozemo ovako" ... nije sam krivac ali jedan je od njih ... Kada budemo imali 4,5 igraca vodecih koji stisnu zube i igrom kazu "ne mozemo ovako " a ne mahanjem rukama onda ce nesto biti od toga.

Meni je ovdje Dzeko kljucni igrac koji moze svojim stavom prema igri da povede sve za sobom . Ali on izgleda nije ni izbliza zreo za tako nesto. Kvalitet imamo , cak i po bokovima sada jedino zapinje : Disciplina, taktika ...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Shaban
Kontakt:

Post Postao/la Shaban » 21 sep 2010, 15:42

neko_iz_mase je napisao/la:
Shaban je napisao/la:Mi se organizovali tj.još uvijek se organizujemo za polazak u Tiranu.
Kako da ne :D
E onda mi ne znamo :lol:

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 21 sep 2010, 16:21

Prijatelju,samo 20 eura je viza, koju ti oštembiljaju na ulasku u Albaniju.

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 21 sep 2010, 16:24

neko_iz_mase je napisao/la:Prijatelju,samo 20 eura je viza, koju ti oštembiljaju na ulasku u Albaniju.

Koliko znam netreba viza za Albaniju. ;)

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 21 sep 2010, 16:26

123456 je napisao/la:
neko_iz_mase je napisao/la:Prijatelju,samo 20 eura je viza, koju ti oštembiljaju na ulasku u Albaniju.

Otiđi na granicu,pa nek te puste :)

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 21 sep 2010, 16:29

neko_iz_mase je napisao/la:
123456 je napisao/la:

Otiđi na granicu,pa nek te puste :)

Pa ja koliko vidim iz ponude Centotransa naprimjer ona najjeftinija karta od 99 KM nigdje nepise vize i to.Znaci za tu lovu imas samo prevoz bez karte za samu utakmicu.I nigdje nepise dodatni troskovi .

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 21 sep 2010, 16:31

Vizu dobiješ na granici,bez ikakvih problema,to je samo formalnost, ali džaba kad je moraš platiti 20 eura.

Shaban
Kontakt:

Post Postao/la Shaban » 21 sep 2010, 17:27

Da si bilo šta drugo kolega napisao, tipa daš cariniku 5 eura ako si popio da te pusti, pa da i povjerujem u ovo :shock:
Ovo jednostavno nije tačno jer mi je buraz išao prošle hefte u Tiranu i na granici sem pasoša ništa drugo nije dao, jedino ako ne planiraju kakve dodatne trošarine uvesti za tekmu :) :)
Helem, haj'ti s nama po 70KM ako nemaš šta pametnije i za 60 :lol: :lol:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 sep 2010, 17:35

@raja opet salko dinamitas :D .Postoji i dragi i mili googl koji ovom prilikom kaze da o vizi za Albaniju sto se tice BIH gradjana nema nikakvog govora.
Mozda je zamjenio sa Austrijom,pocinje sa A a i slicne drzave. :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 21 sep 2010, 17:43

Shaban je napisao/la:
Da si bilo šta drugo kolega napisao, tipa daš cariniku 5 eura ako si popio da te pusti, pa da i povjerujem u ovo :shock:
Ovo jednostavno nije tačno jer mi je buraz išao prošle hefte u Tiranu i na granici sem pasoša ništa drugo nije dao, jedino ako ne planiraju kakve dodatne trošarine uvesti za tekmu :) :)
Helem, haj'ti s nama po 70KM ako nemaš šta pametnije i za 60 :lol: :lol:
Ma da, ja lažem :) Aj ti fino kreni, i pouzdaj se u to,da će ti svaki graničar uzeti 5 eura,pa ćeš daleko dogurati.
Prijatelju,ne pišem ti jer sam negdje pročitao,il mi je neko rekao,il sam slučajno našao na internetu,pa da to tvrdim.
Bio sam ljetos u Titogradu,koji je udaljen od Skadra nekih 50-ak kilometara, i kada smo išli u Skadar,morao sam platiti vizu. Imaju fino određene zemlje koje plaćaju i koje ne plaćaju,među kojima su Srbija i Crna Gora,i još neke,ali čak i njima nerijetko naplaćuju te iste vize.
I nemam ništa pametnije,i otišao sam na 70% utakmica koje je igrala reprezentacija,a dok je Sušić trener,ni na jednu više neću otići,taman da mi ispred kuće igraju.

P.S Harise, drži se ti googla,jer davno si pokazao da ti je to glavni izvor znanja,kojeg baš i nemaš na pretek.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 sep 2010, 18:10

Haj sto tvrdis nesto sto nije istina.Vec postajes i bezobrazan.
Naveo sam ti jednooki googl posto ti nikome ne vjerujes.
A vidim prerastao si i tu stvarcicu.
Nego kad vec pametujes,opklada majka.i to ona ko je izgubi.Ovdje pristupa nema.Sam se odjavi.
Ha ja,vizni zakoni se u deset sati promjene a ti pricas sta je bilo ljetos. :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 21 sep 2010, 18:21

harishp je napisao/la:Haj sto tvrdis nesto sto nije istina.Vec postajes i bezobrazan.
Naveo sam ti jednooki googl posto ti nikome ne vjerujes.
A vidim prerastao si i tu stvarcicu.
Nego kad vec pametujes,opklada majka.i to ona ko je izgubi.Ovdje pristupa nema.Sam se odjavi.
Ha ja,zakoni se u deset sati promjene a ti pricas sta je bilo ljetos. :roll:
I to je to ??? Nakon pola sata guglanja ni jedan argument :cry: Stvarno si ofalio. Nekad si se znao truditi i po 2-3 sata,al očito da to dođe s godinama.
Harise,ja ne tvrdim da je tako, za nešto što pronađem pomoću googla kao što ti radiš.I ne govorim ti ja Harise ovo radi nas,nego radi novih korisnika.
Skontali smo mi na vrijeme Harise,da tvoje moždane vijuge i nisu baš razvijene,pa nam i ne smeta puno. Nego, ja to radi ovih novih. Mogu ljudi svašta pomisliti,pa zamrziti ovaj forum,koji je kvalitetan za razliku od ostalih.

A što se tiče opklade,da si čovjek od riječi, nakon Francuske sam bi se banovao. Al hajde Boga ti,šta bi mi bez tebe.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 sep 2010, 18:36

Gnjavis bezveze, ljude je zanimalo za vize.
A ti naravno odvalio po dezinformaciji.
''More ne more'',hajd zdravo.
Salji dalje,mani mi se postanja u prazno.
O Francuskoj ni jedne opet neke nebuloze pises..Izgubiti protiv svjetskog i evropskog prvaka.Sram da nas bude. :lol: :roll:
Bas ti lijepo stoji taj a-vatar. :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 21 sep 2010, 19:03

Jel i to google kaže,il je to iz tvoje glave?
Čuj to? Europski i svjetski prvaci.Isti oni prvaci koje udara gdje ko stigne,i oni prvaci kojima se Albanci raduju kad ih dobiju u grupi,jer su dobili najlakšeg nosioca grupe. E pa moj Harise,ne živi se od istorije.

A jel,kako onda ne opravdavaš kad izgubimo protiv aktuelnih europskih i svjetskih prvaka,onda kada je Ćiro bio selektor. Onda je on kriv,pa i drvlje i kamenje po njemu :?:
Kao što rekoh, nećemo zadavati muke novijim korisnicima, ja te razumijem.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.