FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Postavi dva montažna zida i eto ti objekta sa slike.
Nigdje veze su komentari. Pozitivno je što se gradi, što će velik broj djece imati bolje uslove i što je ovo naše.
Samo nek se gradi.
Nigdje veze su komentari. Pozitivno je što se gradi, što će velik broj djece imati bolje uslove i što je ovo naše.
Samo nek se gradi.
Hvala drug. ( ko je Danko u p.m.? nit mu treba Tan, nit Valentin! Dovoljan Dragan Čović, znaci)miky_hz je napisao/la:Danko Šulenta .brojjedan je napisao/la:Ima li neko da zna ko je covjek koji se pita oko sportskog segmenta u Zrinjskom, taj neko ko 'ubada' sa trenerima i igrackim 'otpadom' iz ove lige?!
Izvinjavam se što vas 'odmakoh' od trenutnog pisanja o našim neznalicama.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Dovoljno je reci da je elvir k. imao f-ju oko izgradnje trening centra.SarajevoJeBordo je napisao/la:Zašto nema?muhamedhulk je napisao/la:Ovo je minimum, ovaj objekat. Bice kasnije jos stvari. Vidite da nema love za nista vece. Sad bar imamo svlacionice kako valja, ima trener dje doci prije treninga, imaju ostave za trening opremu i sl. Cilj je da zene tu mogu igrati LP (sto znaci da trening centar ima kvalitet po uefa-i) kao i juniori LP isto.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Zasto nema???SarajevoJeBordo je napisao/la:Zašto nema?muhamedhulk je napisao/la:Ovo je minimum, ovaj objekat. Bice kasnije jos stvari. Vidite da nema love za nista vece. Sad bar imamo svlacionice kako valja, ima trener dje doci prije treninga, imaju ostave za trening opremu i sl. Cilj je da zene tu mogu igrati LP (sto znaci da trening centar ima kvalitet po uefa-i) kao i juniori LP isto.
Pa zato sto si ti meni dao pare da ti kupim novog Mercedesa, ja te pare trosio i trosio, provodio se i kupio ti Golfa 2. Onda da bih te utjesio kazem ti pa sta hoces auto ko auto kotrlja se a tvoje je sad 1/1. Kao sto komsinice prose od koga znaju i umiju za tribinu, stolice, travnjak...e tako sad i nasi skupljaju pare od koga znaju i ne znaju, prodaju djecu da bi nam priustili ovaj visoko moderni kontejner. Treba im cestitati ipak.
skoroalen je napisao/la:Jbt ih, da hoće tri primit.Vratnik10 je napisao/la:Na šta se je ovo kod nas svelo, dok se mi se ovdje koljemo ja evo gledam i navijam ne bil Željo dobio ove da mskar u Evropu odemo...
Bolje ne igrat Evropu nego da nam nabijaju na nos kako su najviše puta kup osvojili, da su nas i tu prešli.

Ja bih vjerovao u obecanja da ovo nije Bosna.
Ono sto se nalazi u Butmiru je vrlo dobro. Odlicni uslovi za treniranje, odmor, itd...
Treba se otici malo dole, vidjeti sta ono znaci za igrace(koji su obicne qurcine, al o tome sad nije rijec).
Ja kazem, da nakon toliko godina imamo dom... I za mene je odlican...
Obecavali su da cemo jesti zlatnim kasikama, pa sad pola drzave nema ni plasticne kasike...
Treba biti realan... Uredu je kritikovati, i ja bih volio da je sve za 10... Al ismijavati je vec bespotrebno i odvratno
Ono sto se nalazi u Butmiru je vrlo dobro. Odlicni uslovi za treniranje, odmor, itd...
Treba se otici malo dole, vidjeti sta ono znaci za igrace(koji su obicne qurcine, al o tome sad nije rijec).
Obecavali su da cemo jesti zlatnim kasikama, pa sad pola drzave nema ni plasticne kasike...
Treba biti realan... Uredu je kritikovati, i ja bih volio da je sve za 10... Al ismijavati je vec bespotrebno i odvratno
Ko ti je to obeco majke ti,jesi to ti cuo svojim usima ili ti je neko pricaoZip je napisao/la:Ja bih vjerovao u obecanja da ovo nije Bosna.

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Nek si se ti uhvatio najnebitnije stvari u postu...
**** ja sve stranke u BIH da e razumijemo,al nemojte izmisljanja.Zip je napisao/la:Nek si se ti uhvatio najnebitnije stvari u postu...
FK SARAJEVO.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Drug moj, jasno je to meni savršeno! A pitanje je bilo cinično i APSOLUTNO NIŠTA pozitivno u ovim kontejnerima ne treba tražiti! @muhamedhulk, pročitaj šta čovjek napisa pa preispitaj se bil' se zahvalio za golfa 2 il bi elvira k. i co. stavio unutra i zapalio ih skupa s golfom!ado-hz je napisao/la:Zasto nema???SarajevoJeBordo je napisao/la:Zašto nema?muhamedhulk je napisao/la:Ovo je minimum, ovaj objekat. Bice kasnije jos stvari. Vidite da nema love za nista vece. Sad bar imamo svlacionice kako valja, ima trener dje doci prije treninga, imaju ostave za trening opremu i sl. Cilj je da zene tu mogu igrati LP (sto znaci da trening centar ima kvalitet po uefa-i) kao i juniori LP isto.
Pa zato sto si ti meni dao pare da ti kupim novog Mercedesa, ja te pare trosio i trosio, provodio se i kupio ti Golfa 2. Onda da bih te utjesio kazem ti pa sta hoces auto ko auto kotrlja se a tvoje je sad 1/1. Kao sto komsinice prose od koga znaju i umiju za tribinu, stolice, travnjak...e tako sad i nasi skupljaju pare od koga znaju i ne znaju, prodaju djecu da bi nam priustili ovaj visoko moderni kontejner. Treba im cestitati ipak.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Raja bespotrebno sere u vezi kampa. Kao klub trenutno imamo najbolje uslove u državi. Znalo se godinu dana da će biti montažni kontejneri i sada svi kao iznenađeni.
Ne treba se zamarati Evropom, svejedno mi je u ovom trenutku da li ćemo istu izboriti ili ne, ali mišljenja sam da ovaj tim
Sarajeva i rukovodstvo Kluba Evropu nisu zaslužili, svakako treba naglasiti i prošlogodišnji neuspjeh, blago rečeno, u Evropi.
Žao mi je samo što Klub ispašta i plaća ceh sve zbog naše loše politike vođenja Kluba.
Kao i uvijek, uvjeren sam da ćemo uskoro prevazići ovu krizu i da ćemo ovim neznalicama uskoro pokazati gdje je izlaz,
kako njima tako i gospodinu Vincentu...
..do zadnjeg dana života mog samo Sarajvo...
Sarajeva i rukovodstvo Kluba Evropu nisu zaslužili, svakako treba naglasiti i prošlogodišnji neuspjeh, blago rečeno, u Evropi.
Žao mi je samo što Klub ispašta i plaća ceh sve zbog naše loše politike vođenja Kluba.
Kao i uvijek, uvjeren sam da ćemo uskoro prevazići ovu krizu i da ćemo ovim neznalicama uskoro pokazati gdje je izlaz,
kako njima tako i gospodinu Vincentu...
..do zadnjeg dana života mog samo Sarajvo...
1946
Zip je napisao/la:Nikad mi nece biti jasno ovo ismijavanje neceg sto je napokom naseemir79 je napisao/la:Sta je ba ovo?Memara je napisao/la:![]()
Pa ovo lici na one kontejnere sto bauštelci sa sobom vozaju.
Kakav je ovo cirkus jbt.![]()
Kako vas nije stid bilo sta lose reci oko kampa?
Ja sam ponosan na sve ovo oko istog, idrago mi je vidketo da se bilo sta radi.
U drzavi kao Bosna, ono se nesto cudi i ismijava vlasnistvo voljenog klubaludilooo
Brate ne ismijavam ja ovo, nego znam sta su najavili i koji objekat.
Ne bi me zacudilo da je novac koji je bio namjenjen za prvobitni projekt odlutao negdje, pa smo na ovo spali.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Ma treba pustit te lične osjećaje i osvete. Ljepo je da mi izadjemo u Evropu pa makar na jednu (tu su i neke pare), hebo njih što će se nasladjivati...skoroalen je napisao/la:Jbt ih, da hoće tri primit.Vratnik10 je napisao/la:Na šta se je ovo kod nas svelo, dok se mi se ovdje koljemo ja evo gledam i navijam ne bil Željo dobio ove da mskar u Evropu odemo...
Bolje ne igrat Evropu nego da nam nabijaju na nos kako su najviše puta kup osvojili, da su nas i tu prešli.
-
- Kontakt:
A baška ono "imamo i dobrog trenera".zagorski je napisao/la:Pa koja je ubleha ovaj Ilievski!!!
On opet o nekakvoj reorganizaciji prica i gradnji stadiona!
Pa yebo ti sve svoje vise,**** makedonsko manipulatorsko!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
I prije 4 godine se znalo da ćemo imati nešto kao Vardar i za to su OBEZBIJEĐENE PARE! Nikom ovdje trenutno nije bitno što imamo najbolje uslove kad smo rezultatski na nivou Krupe, nego to što LAŽU, KRADU I MANIPULIŠU ovakvim stvarima u ovim danima kad im glave u zraku vise!Memara je napisao/la:Raja bespotrebno sere u vezi kampa. Kao klub trenutno imamo najbolje uslove u državi. Znalo se godinu dana da će biti montažni kontejneri i sada svi kao iznenađeni.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Ko god zastupa ovakvo misljenje- da je dobro da zeljo osvoji kup i da uz njihovu pomoc ispadnemo u dvije utakmice protiv nekih amatera u Evropi, ne zelim da vjerujem da je to navijac FK Sarajeva.Vratnik10 je napisao/la:Ma treba pustit te lične osjećaje i osvete. Ljepo je da mi izadjemo u Evropu pa makar na jednu (tu su i neke pare), hebo njih što će se nasladjivati...
ZZ
To je tvoje lično ubjedjenje...moj uzor-S.G je napisao/la:Ko god zastupa ovakvo misljenje- da je dobro da zeljo osvoji kup i da uz njihovu pomoc ispadnemo u dvije utakmice protiv nekih amatera u Evropi, ne zelim da vjerujem da je to navijac FK Sarajeva.Vratnik10 je napisao/la:Ma treba pustit te lične osjećaje i osvete. Ljepo je da mi izadjemo u Evropu pa makar na jednu (tu su i neke pare), hebo njih što će se nasladjivati...
- sarajevo46
- Kontakt:
E još samo si nam ti na temi falio hahahaha.
Niko ne garantuje da bi ti igrao jedno pretkolo,pa i da odigras jedno jbg nema veze,eto mi do sad ulazili u grupe pa nam cudno nesto.Sa tim dijelom se slazem,ali nemos navijati da ovi osvoje bilo sta da ga j.ebes,ako ne osvojimo to trece mjesto koje treba za tu Evropu netrebamo ni ici i to je to.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 44 gosta.