Od "skidanja" glava nema ništa, već sam o tome pisao i poslije Širokog. Završana je faza sezone, ostalo je nekih 40ak dana do kraja sezone, naše je da im damo podršku. Ko hoće, hoće, ko neće, ne mora, ima potpuno pravo s obzirom na igru u zadnje vrijeme.
Isto tako, već sam govorio da titulu osvaja manje loša ekipa, kao što je to bio slučaj prošle sezone, to je činjenica i sa tim se trebamo pomiriti.
Naredne dvije utakmice nam određuju sezonu definitivno, ako uzmemo Sarajevo to će biti vrlo dobro pred zadnjih pet kola, ako odigramo neriješeno (što je meni najrealnije u ovom trenutku) biće zayebano skroz, a ako izgubimo onda se to debelo odražava na psihu igrača i navijača i neće valjati nikako. Revanš sa Slobodom je svakako samo "šlag", ako dobijemo i njih to je onda ogroman boost (publika, igrači, samopouzdanje), mada lično bih sad potpisao ispadanje iz Kupa u zamjenu za pobjedu na derbiju, neće niko pretjerano žaliti za tim.
Mada sve je ovo, gledajući samo nas i stavljajući samo nama pritisak na leđa, sa druge strane uvjeren sam da ni Zrinjski neće biti stopostotan do kraja.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"