pa svemu dodje kraj, i losim rezultatim u tuzliChinaglia je napisao/la:idete, inace vi u Tuzli ono bas dobro prolazitegrbavicka je napisao/la:cestitke kozoyebima! nisu se previse valjali!u tuzlu idemo po pobjedu!

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
pa svemu dodje kraj, i losim rezultatim u tuzliChinaglia je napisao/la:idete, inace vi u Tuzli ono bas dobro prolazitegrbavicka je napisao/la:cestitke kozoyebima! nisu se previse valjali!u tuzlu idemo po pobjedu!
Ne brini se za vas prolaz. Prolaza nemagrbavicka je napisao/la: pa svemu dodje kraj, i losim rezultatim u tuzline brinem se ja nas prolaz...
Koliko ste udarali dobro i nismo, a u Tuzli samo mozete dobiti jedan debeo i dug.grbavicka je napisao/la:cestitke kozoyebima! nisu se previse valjali!u tuzlu idemo po pobjedu!
Lezi Željka i skidaj gace... mladoženja u srijedu stižegrbavicka je napisao/la:cestitke kozoyebima! nisu se previse valjali!u tuzlu idemo po pobjedu!
staragarda je napisao/la:Lezi Željka i skidaj gace... mladoženja u srijedu stižegrbavicka je napisao/la:cestitke kozoyebima! nisu se previse valjali!u tuzlu idemo po pobjedu!
....do tad nek te pitari fingiraju
Crnov uso i izaso nevidljiv nesiguran.ljut na kraju.hskzmostar je napisao/la:Nisam gledao utakmicu Zeljo Sloboda moze li netko vise nesto napisati o Crnovu i Modicu kako su odigrali?
Svi,svi, sviHigh je napisao/la:SVI NA TUŠANJ!
Koji Zeljo..ovaj sto je igrao cijelu sezonu i prvi ili ovaj bez 6 igraca u kupu?avenija je napisao/la:Prosto nemoguce da je Zeljo medju 3 ekipe u drzavi a kamoli prvi.
Siroki ce ih od 10 utakmica 9 puta pobjediti.
MocMahale444 je napisao/la:Rigo mekinjasu.
Slobodarci spremite se za prcažu, da vas taslacimo.
Zamolio bih te da Zec pises velikim slovomHPCompaq je napisao/la:zeljo bez zeca,nije zeljo![]()
![]()
ne radi mi capslock,nekad hoce nekad nece..jbg nije do mene,tehnicki problemistaragarda je napisao/la:Zamolio bih te da Zec pises velikim slovomHPCompaq je napisao/la:zeljo bez zeca,nije zeljo![]()
![]()
![]()
Onda bih te zamolio u ime miliona plavih bolesnika i filozofije sirom svijeta da ne pises ime velikana dok to ne popravis....koristi za velikana neko kodno ime....na primjer mozes koristiti "slomljena zastavica" il' nesto slicno.... ipak,razanj se sprema a Zec u šumiHPCompaq je napisao/la:ne radi mi capslock,nekad hoce nekad nece..jbg nije do mene,tehnicki problemistaragarda je napisao/la:Zamolio bih te da Zec pises velikim slovomHPCompaq je napisao/la:zeljo bez zeca,nije zeljo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ove sezone u pet mečeva nijednom nas nisu pobijedili, tri poraza i dva remija.avenija je napisao/la:Prosto nemoguce da je Zeljo medju 3 ekipe u drzavi a kamoli prvi.
Siroki ce ih od 10 utakmica 9 puta pobjediti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.