FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Evolution87
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Reorganiziraj ti sastav za ajvar, ubleho!
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Ne bi me iznenadilo kada bi sada neko od ovih "novih"forumasa pokusati baciti spin sa najboljom "lokacijom" za stadion.Ono satro da o tome pocnem dumati sada,jel bolje Otoka ili Butmir,ili pored Zetre.Jeb.o li vam stadion majku majcinu Ilievski ne znas ni gdje stadion AFH a kamoli da pravis drugi.Mamicu Vam **** u pi.cku na sabahu od ihtijarevica,Sabrine,Valentina,borda direktora.....ne mogu da zaboravim Trbica i skauta Avdica
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Ma hebo ih stadion,reorganizacija cuj kriza normalna 3 godine nama nije jadnice to normalno sjetim vam se najmilijih. Evo zasto igraci igraju ko zene imaju dobra primanja boli ih uvo hocel igrat dobro il nece uzece pare,vuku se ko mrtve babe opet lazem treba sve ovo idarat na svakom koraku pa nek dodje ovaj CF il Central nek ih brani
-
- Kontakt:
Evo sta sam pisao u oktobru 2016 isto i sad mislim . mjenjamo trenere,uprave,igrace a nemamo cilja ni strategije .bordobijeli je napisao/la:Sta smo dobili odlascima Ibrakovica,Jesica,Kodre,Selimovica i jednog djela uprave ??? Mene interesuje kojim putem ide klub, koje planove vecinski vlasnik Tan ima s FKS ?? Otici ce i Kusturica al dodje neka Sabrina sta imamo od toga ??
- kenanbrajic
- Kontakt:
Mi i Milan, rame uz rame....kakav konj mila majko....
Otoka bi definitivno bila najbolja lokacija za stadion, mada ima i kod Centra Safet Zajko jedan palc

Idi se hilmagahilmo je napisao/la:Otoka bi definitivno bila najbolja lokacija za stadion, mada ima i kod Centra Safet Zajko jedan palc![]()

FK SARAJEVO.
Znaci danas se poredimo sa Milanom, jesmo li izredali ove gigante sa poredjenjem, daj sad Piacenzu poredi nas s njima mozda proigramo
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
mma_hz je napisao/la:Idi se hilmagahilmo je napisao/la:Otoka bi definitivno bila najbolja lokacija za stadion, mada ima i kod Centra Safet Zajko jedan palc![]()

Ovaj od kako je došao nas prca u zdrav mozak. Haj davao sam mu neke šanse, neka, da vidimo, a on(i) iz dana u dan sve gori i gori.
Al hajde, čekali smo sve pa ćemo sačekati i tu skupštinu petnaestak dana, ako ovi ostanu ili bar neko od njih, jadna li nam majka.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Covjek je u pravu da treba reorganizacija. Medjutim sa drugim ljudima a ne sistemom.
Sad opet ime vlade se promijeni a sustina ista. Jednostavno nemoguce da nema neko posten da se 'gurne' u UO. Ako ne zna odmah naucice nakon par godina, ali da nece ukrasti i da ce raditi. Ne mogu 3 kineza biti u UO a nema ih nikako u Klubu.
Ova prica oko stadiona vise para usi...de sredjujte Kosevo a ne mastajte o novom.

Ova prica oko stadiona vise para usi...de sredjujte Kosevo a ne mastajte o novom.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Jadna li nam majka ako ovaj bude sta reorganizovao...e ublehe Boze dragi...ovo je tuga da ovaj idiot koji nema veze ni sa fudbalom ni sa Sarajevom bude na celu kluba i jos nam vazi nesto. Na hajr, na dobro...
**** Valentin,ne vadi ga.Cuj reorganizacija,umalo se izmedju sebe ne poklasmo zbog njega i slicnih njemu i on bi samo da se reorganizira.
FK SARAJEVO.
ma niko me ne moze ubijediti da ovaj plinas nije na necemu cuuj ti njega pogledajte milan u kojoj je krizi
mrs ubleho
mrs ubleho
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
- Kontakt:
Kinezi ti moraju tu biti oni nadgledaju i donose odluke to jest njih se sve pita . ono gdje se moze napraviti velika promjena na bolje je sportski segment tu nam trebaju dva kvalitetna covjeka s autoritetom i znanjem da posloze stvari . Kinezi ce se i dalje pitati al nam treba neko ko ce znati posloziti sportski dio da nema veliki promasaja s igracima da nam ne odlaze za kiflu igraci da se ne desi da imamo 2 beka i 10 veznih itd. Kljuc je sportski direktor koji ce s sefom struke dobro suradjivati da posloze tim da pocnemo ostvarivati neke rezultate na tetenu , ovo sto imaju plate i dobre uslove mene uopste nezadovoljava kad ne mozemo nikog pobjediti .muhamedhulk je napisao/la:Covjek je u pravu da treba reorganizacija. Medjutim sa drugim ljudima a ne sistemom.Sad opet ime vlade se promijeni a sustina ista. Jednostavno nemoguce da nema neko posten da se 'gurne' u UO. Ako ne zna odmah naucice nakon par godina, ali da nece ukrasti i da ce raditi. Ne mogu 3 kineza biti u UO a nema ih nikako u Klubu.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Majku li mu yebem, ako oni ostanu imacemo i poziciju na tabeli ko MilanInijesta je napisao/la:Znaci danas se poredimo sa Milanom, jesmo li izredali ove gigante sa poredjenjem, daj sad Piacenzu poredi nas s njima mozda proigramo
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Ovom se na čehri vidi da veze s fudbalom nema. On je jedan od onih koji misle da su David Villa i Aston Villa braća.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
Valentin izjavio necu podnijeti ostavku postavljen sam od vlasnika ne od navijaca .
Mislim da je ovo kljuc svega i da oni sto kazu dobar je Tan nasi kradu da su u velikoj zabludi . Valentin je ovim rekao sve klub vodi vecinski vlasnik i njega se sve pita a mi se ovdje izmedju sebe bijemo .
Mislim da je ovo kljuc svega i da oni sto kazu dobar je Tan nasi kradu da su u velikoj zabludi . Valentin je ovim rekao sve klub vodi vecinski vlasnik i njega se sve pita a mi se ovdje izmedju sebe bijemo .
direktorica jucer u Zenici na tekmi zenske repke boli nju patka za Sarajevom njoj je bitno da je blizu svojih haverica iz SFK
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
- Kontakt:
E ovo je ono o čemu sam ja pričao. Jer i dalje dozvoljavamo da nam vrijedjaju inteligenciju. Nikad ih nisam vidio na utakmici, a kamoli nešto drugo. Ljudi koji nemaju ama baš nikakvu vezu s fudbalom, a odlučuju o svemu i uspjeli su napraviti razdor medju nama. A, teško da će se tome stati u kraj, jer svi ti ljudi imaju podršku Tana i tu je i tačka i kraj!!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Sabrina, Ihtijareviću, Valentine i ostali debi.li, šta čekate, majku vam yebem bezobraznu?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Trenutno korisnika/ca: galia95, InatSilniBosanski i 15 gostiju.