Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- SantiCazorla08
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Brutalna partija babuke veceras, dabogda uzeo klempu i u finalu zabio hettrik.
”Igramo u polufinalu, presretan sam što sam ostao u Rimu. Ekipa je sretna, jer najbolje tek slijedi. Ako budemo igrali kao i danas, možemo se nositi sa svima, tri gola smo dali Barceloni, ali ne samo to, mi smo njih nadigrali, nikada nisam vidio da je Barca ovako uznemirena. Danas smo svi vjerovali u prolaz, znali smo da će biti teško, ali kada sve saberemo, zasluženo smo u polufinalu. Nadamo se plasmanu u finale.”
”Schick? On je još mlad, ali je veoma dobar igrač, iskren da budem bilo mi je mnogo lakše igrati sa njim u napadu, jer sam se i ja osjećao slobodnije. Veoma sam sretan da mogu gledati žrijeb za polufinale i vidjeti da je Roma tamo, o novcu koji sam odbio da bi ostao u Rimu ne želim pričati, idemo slaviti”.
”Schick? On je još mlad, ali je veoma dobar igrač, iskren da budem bilo mi je mnogo lakše igrati sa njim u napadu, jer sam se i ja osjećao slobodnije. Veoma sam sretan da mogu gledati žrijeb za polufinale i vidjeti da je Roma tamo, o novcu koji sam odbio da bi ostao u Rimu ne želim pričati, idemo slaviti”.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
wobly92 je napisao/la:rio_Ferdy88 je napisao/la:Najjači potpis na forumuRomagnoli13 je napisao/la:Džeko kao Lebrone, skupinu solidnih igraca vodi do finala LPa. King Edin.

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Idemo po uhonju Babukaaaaa 

Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
ono kad ''kloc'' otrese barecelonu k'o slinu.
odigrao je dzeko vrhunski. zrelo, snazno, odgovorno, 100% mogucnosti i liderski. sto bi svaba rekle klasse.
odigrao je dzeko vrhunski. zrelo, snazno, odgovorno, 100% mogucnosti i liderski. sto bi svaba rekle klasse.
-
- Kontakt:
Majstor ostaje žal sto nikad nije zaigrao za neku vrhunsku ekipu, jer sigurno da bi sad bio u rangu Ronalda debelog. Suarez, Lewandovski i Benzema su smiješni igraci u poredenju sa Dzekom.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Baš večeras sa društvom komentarišem, da je recimo u Realu umjesto Benzeme, imao bi 200+ golova.Wandelanoite je napisao/la:Majstor ostaje žal sto nikad nije zaigrao za neku vrhunsku ekipu, jer sigurno da bi sad bio u rangu Ronalda debelog. Suarez, Lewandovski i Benzema su smiješni igraci u poredenju sa Dzekom.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Romagnoli13
- Kontakt:
U Realu ili Bayernu, Edin bi za 5 godina dao 200 golova kao od sale. Pa jedan Mandžukić koji je za dvije klase lošiji realizator je onomad utrpao 30ak golova za jednoj sezoni u Bayernu.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
I ja bas veceras razmisljam o tome i ostaje vjecna zal zbog toga, ali i ovako je u svakom mogucem takmicenju pokazao klasu i kvalitet. Mozda bi bilo idealno da je onda umjesto i City presao u Bayern, ali besmisleno je sad o tome pricati. Jos samo da nas aBd ponovo odvede na jedno veliko takmicenje i da mu to bude kruna karijere.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Mandzo bio Dzekina zamjena u Wolfsburgu. Vezo mu pertle.Romagnoli13 je napisao/la:U Realu ili Bayernu, Edin bi za 5 godina dao 200 golova kao od sale. Pa jedan Mandžukić koji je za dvije klase lošiji realizator je onomad utrpao 30ak golova za jednoj sezoni u Bayernu.
Al kolko smijesno izgleda i Umtiti i Pique pored Dzeksona. Haos. Prosli mec Albu ponese rukom i zabi gol. Kapiten!!!
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Ne mora Dzeko nigdje iz Rome. Totti je bio jedan od najboljih na svijetu, a nije mrdnuo iz Rome.
Ide on po uhonju sa Romom. Iovako je sa Romom ispisao historiju i uveo Romu u polufinale šampion lige , sto nikada prije se nije desilo.
Nego mahanje ublehi Vugdalicu.
Ide on po uhonju sa Romom. Iovako je sa Romom ispisao historiju i uveo Romu u polufinale šampion lige , sto nikada prije se nije desilo.
Nego mahanje ublehi Vugdalicu.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Dzeko je vec usao u historiju.Virtu4l je napisao/la:Baš večeras sa društvom komentarišem, da je recimo u Realu umjesto Benzeme, imao bi 200+ golova.Wandelanoite je napisao/la:Majstor ostaje žal sto nikad nije zaigrao za neku vrhunsku ekipu, jer sigurno da bi sad bio u rangu Ronalda debelog. Suarez, Lewandovski i Benzema su smiješni igraci u poredenju sa Dzekom.

Tesko cemo imati ovakvog igraca u dogledno vrijeme.
Repka ce najvise izgubiti kada se povuce u zasluzenu penziju.
- Goalgetter
- Kontakt:
Golemo, stvarno golemo. Odvesti Romu u polufinale LP, nevjerovatno.
Kakvu samo sezonu u Ligi Prvaka igra, ovo je strasno. One dvije sjajne tekme protiv Chelsea, odlucujuci gol za prolaz protiv Donjecka, pa onda ovaj dvomec protiv Barcelone. Prekucao

Kakvu samo sezonu u Ligi Prvaka igra, ovo je strasno. One dvije sjajne tekme protiv Chelsea, odlucujuci gol za prolaz protiv Donjecka, pa onda ovaj dvomec protiv Barcelone. Prekucao

- Romagnoli13
- Kontakt:
Ovo što je Edin uradio zasad u LPa je već jedna dobra filmska priča. Pa bili su autsajderi u grupi pored Atletica i Chelsea. Pa onda morali nadoknadjivati minus protiv Shaktara. I sada jedan od najvećih preokreta u historiji LPa, protiv Barcelone...
I za sve to najzaslužniji je jedan čovjek, iz jedne male iskasapljene države sa Balkana. Čovjek kojeg više cjene u Italiji, Njemačkoj pa i Engleskoj, nego u Bosni.
I za sve to najzaslužniji je jedan čovjek, iz jedne male iskasapljene države sa Balkana. Čovjek kojeg više cjene u Italiji, Njemačkoj pa i Engleskoj, nego u Bosni.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Haman da je ove sezone u LP dao golova koliko je ukupno dao u svakoj do ove 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Gledam ovog Mesija pa Ronaldo je Dzeko za njega..
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Džeko je bio fantastičan. Njegov gol u gostima je bio presudan kad se sve sabere i oduzme. Večeras veličanstven.
Džeko je sa Wolfsburgom dogurao do prve i jedine titule prvaka Njemačke. Sa Cityem je dogura do dugočekane titule prvaka Engleske, pa to im ponovio. Sa Romom nije imao sreće u Scudettu, ali ima jedinstvenu priliku da umjesto toga sa Romom ispiše još ljepše stranice istorije - finale Lige šampiona (2 u 1) za zaokruženu vrhunsku karijeru.
Džeko je sa Wolfsburgom dogurao do prve i jedine titule prvaka Njemačke. Sa Cityem je dogura do dugočekane titule prvaka Engleske, pa to im ponovio. Sa Romom nije imao sreće u Scudettu, ali ima jedinstvenu priliku da umjesto toga sa Romom ispiše još ljepše stranice istorije - finale Lige šampiona (2 u 1) za zaokruženu vrhunsku karijeru.
Trenutno korisnika/ca: Coolpanda24, Google Adsense [Bot], Normus90, tuitamo i 55 gostiju.