Kako si poceo recenicu, kontam nesto drugo si osjetio..Moggi je napisao/la:al osjetio sam ga postovani gledaoci kod prvog gola, osjetio sam taj prolazak

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Kako si poceo recenicu, kontam nesto drugo si osjetio..Moggi je napisao/la:al osjetio sam ga postovani gledaoci kod prvog gola, osjetio sam taj prolazak
Ako ti se gleda ponovo, uskoro ce na areni3jasan je napisao/la:Jel zna neko kako mogu skinut citavu utakmicu??? Link neki za download?
Hvala al treba mi download, ovo moram imatElddar je napisao/la:Ako ti se gleda ponovo, uskoro ce na areni3jasan je napisao/la:Jel zna neko kako mogu skinut citavu utakmicu??? Link neki za download?
napravice mu u Rimu, ne brini sesedra je napisao/la:Babuka nas napravicemo ti spomenik kad tad,statuu u po Bascarsije,kud puklo da puklo.
Najjači potpis na forumuRomagnoli13 je napisao/la:Džeko kao Lebrone, skupinu solidnih igraca vodi do finala LPa. King Edin.
rio_Ferdy88 je napisao/la:Najjači potpis na forumuRomagnoli13 je napisao/la:Džeko kao Lebrone, skupinu solidnih igraca vodi do finala LPa. King Edin.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.