FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Haaa . Ovo se cekalo !!
Nista nas nije slomilo !!!
Nista nas nece slomiti !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
Pusti ih nek ostampaju , Haaaa , axaxaxaxa , al ove god jedno 10 000 , posto ce vas biti vise nego prosle sezone . axaxax" je napisao/la:$ ? - " $ овај $ са & " опет & "?![]()

Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
Vi ste šampioni u pisanju na internetu.
Kvazi navijači, vidjećete snagu Borca u sledeću srijedu.
- MoSa LjoŽe
- Kontakt:
Izmedju ostalog da, nije Željo kriv što ima pismenu publiku koja zna koristi internet.... Jest da smo često nerealna publika kad je Željo u pitanju (ili previše hvalimo ili previše kritikujemo), al tako ti je to kad se radi o ljubavi... To se ne može ničim objasnit....fighter je napisao/la:Vi ste šampioni u pisanju na internetu.
Teško će biti protiv Borca u ovom trenutku, al BORBENO pa šta bude... Prošle godine nisamo imali sreće protiv Borca, valjda nam se vrati ove...
Neka ih, voole da se druze hehe...
Sta ce Borcu titula ili kup BiH kad nije ovo vasa drzave, kao i sto pjevate.. Trebate ugasit klub odmah.
Ne treba vam titulaaaa, jer ovo nije vasa drzavaaa... kako ono ide?
Sta ce Borcu titula ili kup BiH kad nije ovo vasa drzave, kao i sto pjevate.. Trebate ugasit klub odmah.
Ne treba vam titulaaaa, jer ovo nije vasa drzavaaa... kako ono ide?
-
- Kontakt:
nemam komentara finale prije finala siguran sam,dosta zahtjevna utakmica,za nas ide period vrlo bitnih utakmica=velez,borac,slavija,sarajevo,borac ove ce nam utakmice odrediti dalji tok kako u ligi tako u kupu,nadam se da ce amar uigrati koliko toliko igrace da ce ih motivisati i da cemo zaigrati mnogo bolje i borbenije ,zato svi u mostar mi smo 12.igrac na terenu pomozimo im
PrPaAaa je napisao/la:Pusti ih nek ostampaju , Haaaa , axaxaxaxa , al ove god jedno 10 000 , posto ce vas biti vise nego prosle sezone . axaxax" je napisao/la:$ ? - " $ овај $ са & " опет & "?![]()
Stapane su vec maice jarene vidi se da nisi informisan.10 000 je mala maca koliko smo ih sad stampali.I cuvaj se da te oni tvoi ne skontaju da dolazis na ovaj sajt

Bice to zanimljiv duel a neka bolji pobjedi!!!!!!!!!!!!1
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
ili sledeća sreda ili slijedeća srijeda ali nikako kako Vi poštovani napisaste!!fighter je napisao/la:Vi ste šampioni u pisanju na internetu.
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Haaa . MA neka bolji pobjedi
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
štrumF je napisao/la:Jel te stid ?ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:od tog nema nista, ove god evropa, titula mozda sljedece, ne zbog kvaliteta koji mi (ne)posjedujemo vec zbog toga sto niko nije u ovoj ligi odbranio titulu, pa ne vjerujem da cemo mi to ucinitisreca je napisao/la:možda je ovo i dobro borac je na vrhuncu forme i moje mišljenje je da bolje ne mogu a osim ce imati priliku da vidi gdje smo mi trenutno i sta tacno treba dovesti u zimskom prelaznom roku da bi odbranili titulu

Volim majko Grbavico tebe i tvog Želju više nego sebe.
Fuck the system!!!
Fuck the system!!!
PrPaAaa je napisao/la:Haaa . MA neka bolji pobjedi
btw: znal ko ima li danas treninga i u kolko ?
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Borac je prava prilika da se dignemo i pokažemo kvalitet. Ove godine smo igrali tri utakmice protiv Borca i niti jednu nismo izgubili u uz dvije nerješene. U prvenstvu smo ih dobili 4:2, a golove smo primili u 47. (autogol, čini mi se Bogičević) i u 93. nakon izmišljenog prekršaja. U protekloj sezoni u jesenjem dijelu smo izgubili 2:0 i to nakon što nam je kod rezultata 0:0 poništen regularan go. U kupu smo odigrali u Banja Luci 1:1, a gol smo primili nakon kardinalne greške Čuluma (skoro pa asistencija), dok smo im na Grbavici dali dva fore (nakon grešaka koje se na onakav način više ne bi trebale događati) i na kraju je završeno 2:2. Znači, da uopće nisu bolji od nas već obrnuto i ne trebamo ih se plašiti. Željo je bolji i pobjediće. Željo je šampion.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
avlami97 je napisao/la:Borac je prava prilika da se dignemo i pokažemo kvalitet. Ove godine smo igrali tri utakmice protiv Borca i niti jednu nismo izgubili u uz dvije nerješene. U prvenstvu smo ih dobili 4:2, a golove smo primili u 47. (autogol, čini mi se Bogičević) i u 93. nakon izmišljenog prekršaja. U protekloj sezoni u jesenjem dijelu smo izgubili 2:0 i to nakon što nam je kod rezultata 0:0 poništen regularan go. U kupu smo odigrali u Banja Luci 1:1, a gol smo primili nakon kardinalne greške Čuluma (skoro pa asistencija), dok smo im na Grbavici dali dva fore (nakon grešaka koje se na onakav način više ne bi trebale događati) i na kraju je završeno 2:2. Znači, da uopće nisu bolji od nas već obrnuto i ne trebamo ih se plašiti. Željo je bolji i pobjediće. Željo je šampion.
Axaxaxaxa kojas ti legenda druzeeeeeee .
Pa jel znas kakve je igrace Borac doveo ???
I novi trener ... Haaa ziviti u proslosti Neprocjenivo

Haaa
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
-
- Kontakt:
samo mi reci kakve igracePrPaAaa je napisao/la:avlami97 je napisao/la:Borac je prava prilika da se dignemo i pokažemo kvalitet. Ove godine smo igrali tri utakmice protiv Borca i niti jednu nismo izgubili u uz dvije nerješene. U prvenstvu smo ih dobili 4:2, a golove smo primili u 47. (autogol, čini mi se Bogičević) i u 93. nakon izmišljenog prekršaja. U protekloj sezoni u jesenjem dijelu smo izgubili 2:0 i to nakon što nam je kod rezultata 0:0 poništen regularan go. U kupu smo odigrali u Banja Luci 1:1, a gol smo primili nakon kardinalne greške Čuluma (skoro pa asistencija), dok smo im na Grbavici dali dva fore (nakon grešaka koje se na onakav način više ne bi trebale događati) i na kraju je završeno 2:2. Znači, da uopće nisu bolji od nas već obrnuto i ne trebamo ih se plašiti. Željo je bolji i pobjediće. Željo je šampion.
I novi trener ... Haaa ziviti u proslosti Neprocjenivo![]()
Haaa

pa nismo varupa i kompanija !Seyo_TM je napisao/la:U KOST!!!
kume haj odj.ebi za naše teme idi na svoju temu pa piši do mile volje ...PrPaAaa je napisao/la:avlami97 je napisao/la:Borac je prava prilika da se dignemo i pokažemo kvalitet. Ove godine smo igrali tri utakmice protiv Borca i niti jednu nismo izgubili u uz dvije nerješene. U prvenstvu smo ih dobili 4:2, a golove smo primili u 47. (autogol, čini mi se Bogičević) i u 93. nakon izmišljenog prekršaja. U protekloj sezoni u jesenjem dijelu smo izgubili 2:0 i to nakon što nam je kod rezultata 0:0 poništen regularan go. U kupu smo odigrali u Banja Luci 1:1, a gol smo primili nakon kardinalne greške Čuluma (skoro pa asistencija), dok smo im na Grbavici dali dva fore (nakon grešaka koje se na onakav način više ne bi trebale događati) i na kraju je završeno 2:2. Znači, da uopće nisu bolji od nas već obrnuto i ne trebamo ih se plašiti. Željo je bolji i pobjediće. Željo je šampion.
I novi trener ... Haaa ziviti u proslosti Neprocjenivo![]()
Haaa
Sve moje želje postigao sam s' tobom,pratio te i dao sve,tako male stvari ŽELJO čine život moj sve što trebam pogodak je tvoj...1921 !
-
- Kontakt:
novi dresovi (i to jako jako dobri, iako Legeaini) dolaze ovih dana ....u prodaji nekih 200-250 komada
cijena ista ili slična ko prošla garnitura...
Borac u 2 tekme bi trebali proći...samo mi je krivo što dolaze te 2 teške Kup tekme sada kada nam dolaze i najvažnije tekme polusezone...
situacija u Klubu nije extra i reći ću samo ovo: podrška BRKI do kraja..
Kerla nije potpisao i najvjerovatnije neće - naš ciljje do kraja polusezone biti u 5 bodova sa prvoplasiranim - a onda
TItula. sa Amarom na klupi.
vozdra raja
cijena ista ili slična ko prošla garnitura...
Borac u 2 tekme bi trebali proći...samo mi je krivo što dolaze te 2 teške Kup tekme sada kada nam dolaze i najvažnije tekme polusezone...
situacija u Klubu nije extra i reći ću samo ovo: podrška BRKI do kraja..
Kerla nije potpisao i najvjerovatnije neće - naš ciljje do kraja polusezone biti u 5 bodova sa prvoplasiranim - a onda
TItula. sa Amarom na klupi.
vozdra raja
- zlaya_tm87
- Kontakt:
realno gledajuci, dobili smo veoma teskog protivnika. bice tesko, al' nadam se da cemo ovaj put mi izaci kao pobjednici...
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!