Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
SALAAAAAAAAAAAAAH
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Idemoooo 

- HordasOdMalena
- Kontakt:
Tacno se vidjelo da su u drugom poluvremenu izasli da igraju, valjda vidjeli da od one igre nema nista. Sa takvom igrom dolaze i nagrade! Bravo majstore egipatski. Idemo im sad jos 1 ubaciti.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Bolje Lovren-DžekoHendo je napisao/la:Jedva čekam gledati duel Arnold Ronaldo.

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- kumkalesic
- Kontakt:
Pozdrav Coutinhu 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Daj ovog mrzitelja Firmina.nek ovdje pred svima svoja **** pojede.
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
To u finalu aBdsamocelik je napisao/la:Bolje Lovren-DžekoHendo je napisao/la:Jedva čekam gledati duel Arnold Ronaldo.
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Ne mogu se otet dojmu da su nam sudije pomogle i u prvoj utakmici a evo i veceras.
ZZ
- MightyReds
- Kontakt:
Kakva hladna završnica Salaha i Firmina, kao da ovakvih utakmica imaju na pretek. Ne baš sjajna partija ali hej u POLUFINALU SMO! YNWA!
Jedi, pij, veseli se i na život poseri se ...
Fenomenalno. Jednostavno Salah ...
Kada jaz između ideala i stvarnosti postane preširok, sistem se urušava!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ne sjajna nego perfektna utakmica Liverpoola. Samo 15min pauze je bilo dovoljno da se klop spremi za 343 formaciju Citya
Moram priznati da sam se usro nakon prvog poluvremena, ali u drugom smo tako hladno odigrali i zasluzeno prosli dalje.
Hvala Kloppu i momcima.
Pitam se sta bi sa Wijnaldumom, taman sam se nameracio na njega, a covjek u drugom odigra fenomenalno.
Drago mi je zbog Sterlinga, a i Coutinha

Moram priznati da sam se usro nakon prvog poluvremena, ali u drugom smo tako hladno odigrali i zasluzeno prosli dalje.
Hvala Kloppu i momcima.
Pitam se sta bi sa Wijnaldumom, taman sam se nameracio na njega, a covjek u drugom odigra fenomenalno.

zbog cega ? zbog gola kad je sve vec bilo rijeseno ?nerkolfc je napisao/la:Daj ovog mrzitelja Firmina.nek ovdje pred svima svoja **** pojede.

Ustati i reci Muhamed Salah, izgleda da imamo igraca koji ce zabiti kad je najpotrebnije.
Ocekivano prolaz protiv Citya, doduse teze nego sto sam ocekivao i uz veliku pomoc sudija, ali hajde, necemo se buniti

Daj sad Romu i hajmo na jednu utakmicu sa Realom, tu uz ovakvog Salaha imamo sansu, ko bi reko da cu biti optimista i vjerovati da mozemo do titule

Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Ma sreca pa se nije primio taj drugi gol prije poluvremena, a Klopp je ocito odradio sjajan team talk.
Odlicne dvije pobjede protiv Citya

Odlicne dvije pobjede protiv Citya

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Daleko od perfektne utakmice po meni, moglo je ovo krenuti u skroz drugacijem smjeru da je onaj drugi gol priznat, da se ne lazemo vec smo bili u knock downu. Pohvale Kloppu ipak, odlicno je reagovao na poluvremenu.OTNYS_YNWA je napisao/la:Ne sjajna nego perfektna utakmica Liverpoola. Samo 15min pauze je bilo dovoljno da se klop spremi za 343 formaciju Citya![]()
Hvala Kloppu i momcima.
Sreca u drugom su smanjili duge lopte, izasli smo puno visocije sa štoperima a i City se vremenom umorio sto nam je dosta pomoglo, imali su tesku utakmicu i za vikend.
Sve u svemu idemo dalje, Bayern ili Roma

DAj nam sad Romu u polufinalu.
Samo da ne bude povreda, U ligi odmarati sve vaznije igrace jer smo top 4 osigurali chelsea vise nema sansi.

Samo da ne bude povreda, U ligi odmarati sve vaznije igrace jer smo top 4 osigurali chelsea vise nema sansi.
STEVIE GERRARD
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Ovo je nevjerovatno večeras, dvomeč prtiv Citya ovakvo uzeti hladno oba puta je vrijedno divljenja. Bravo maestro Jurgen i bravo za cijelu ekipu.
Upravo ono što sam govorio na poluv. treba u drugom stati na loptu malo uvezati igru i igrati nogomet bez izbijanja i dugih lopti i to su odradili. U prvom dosta sreće ali u drugom takva rutina i iskustvo. Stoperski tandem je beton ! Arnold se poslije pišanja ovaj put pokenjao po skepticima, ostatak odradio svoj posao. Ovo je vrh vrhova, yebeno polufinal u stilu.
Sad se može početi maštati, sve je moguće.
Upravo ono što sam govorio na poluv. treba u drugom stati na loptu malo uvezati igru i igrati nogomet bez izbijanja i dugih lopti i to su odradili. U prvom dosta sreće ali u drugom takva rutina i iskustvo. Stoperski tandem je beton ! Arnold se poslije pišanja ovaj put pokenjao po skepticima, ostatak odradio svoj posao. Ovo je vrh vrhova, yebeno polufinal u stilu.

Sad se može početi maštati, sve je moguće.
- MightyReds
- Kontakt:
Utakmicu je spasio Klopp na poluvremenu sa dobrim team talk-om, i Salah prehladnom reakcijom na 100% priliku.
Jedi, pij, veseli se i na život poseri se ...
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 13 gostiju.