Pa zar vi niste toliko jaki i ne bojite se nikoga,zasto onda super jedan manje?ekii je napisao/la:Tarpi do bagro je napisao/la:jooj nafake hehehe, seljo protiv borca
Super jedan manje!

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pa zar vi niste toliko jaki i ne bojite se nikoga,zasto onda super jedan manje?ekii je napisao/la:Tarpi do bagro je napisao/la:jooj nafake hehehe, seljo protiv borca
Super jedan manje!
znaš,pametan baci kost medju dva psa pa se oni pokoljuchichak je napisao/la:Pa zar vi niste toliko jaki i ne bojite se nikoga,zasto onda super jedan manje?ekii je napisao/la:Tarpi do bagro je napisao/la:jooj nafake hehehe, seljo protiv borca
Super jedan manje!Kako oni bi mi smo divovi
chichak je napisao/la:Pa zar vi niste toliko jaki i ne bojite se nikoga,zasto onda super jedan manje?ekii je napisao/la:Tarpi do bagro je napisao/la:jooj nafake hehehe, seljo protiv borca
Super jedan manje!Kako oni bi mi smo divovi
oraske labudoveekii je napisao/la:Kogas je izbacila ova Sloboda?
malo je jace sarajevo od partizanaNeprilagodjen je napisao/la:Sloboda iz Novog Grada je pobjedila beogradski Partizan prije 10 dana,koji nije ništa slabiji od Sarajeva.
pa to se je znalo o prije nezz sta je tu cudnoThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:malo je jace sarajevo od partizanaNeprilagodjen je napisao/la:Sloboda iz Novog Grada je pobjedila beogradski Partizan prije 10 dana,koji nije ništa slabiji od Sarajeva.
dobar ti?{Horde ZL@}1987 je napisao/la:pa to se je znalo o prije nezz sta je tu cudnoThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:malo je jace sarajevo od partizanaNeprilagodjen je napisao/la:Sloboda iz Novog Grada je pobjedila beogradski Partizan prije 10 dana,koji nije ništa slabiji od Sarajeva.![]()
Megamon je napisao/la:Ovoj Slobodi u spicu igra Milorad Dodik,da vidite kako je samo izveo pocetni udarac protiv Partizana
johnnyHZ je napisao/la:ma salim se vise je pravoslavaca nego muslimana.....al et tu su negdje...nebitno,mirza ce se moci pohvaliti da je dosao do CETVRTFINALA KUPA BIH!
![]()
Sreca prati hrabre,a tako ce biti akobogda do finala!avlami97 je napisao/la:Imali ste sreće sa Slogom, možda vas posluži i protiv Slobode iz Bosanskog Novog.
Nisam bio dovoljno precizan. Mislio sam na sreću kada je sudija poništio gol za Slogu i onaj svirani nepostojeći offsaid u 90. minuti kada su ljudi trebali izjednačiti. Na tu sreću sam mislio.ekii je napisao/la:Sreca prati hrabre,a tako ce biti akobogda do finala!avlami97 je napisao/la:Imali ste sreće sa Slogom, možda vas posluži i protiv Slobode iz Bosanskog Novog.
avlami97 je napisao/la:Nisam bio dovoljno precizan. Mislio sam na sreću kada je sudija poništio gol za Slogu i onaj svirani nepostojeći offsaid u 90. minuti kada su ljudi trebali izjednačiti. Na tu sreću sam mislio.ekii je napisao/la:Sreca prati hrabre,a tako ce biti akobogda do finala!avlami97 je napisao/la:Imali ste sreće sa Slogom, možda vas posluži i protiv Slobode iz Bosanskog Novog.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 58 gostiju.