Postao/la CROtorious » 10 apr 2018, 13:52
D.Ennis 7.5 - manje
H.Sant-Ross 7.5 - više
M.Collins 11.5 - više
K.Landry 7.5 - manje
N.Ivanovic 12.5 - više
Kladionica: Mozzart
Kvota: 21.66
Ulog: 1/10
***Ennis igra 10ak minuta samo da Rochestie odmori bez kojeg Zvezda u napadu ne moze i u ovako bitnoj utakmici ce i danas biti na oko 30 minuta. Ennis uzima teske suteve za 3pt, na prodor i ne ide u zadnje vrijeme. Ennis ce ispaliti par trojki i mislim da samo ako veze trojke ide preko, cim promasi sut samopouzdanje mu pada i za 10ak minuta ce tesko preci.
***Bella i dalje nema kod Darussafake pa igraju sa dosta skracenom rotacijom. Ross igra gotovo svaku utakmicu 30+ minuta, nije napadacki nastrojen ali za minutazu koju ima ova granica je preniska. Odličan je atleta i prvi je u kontri, Lokomotiva ce sigurno rizikovati vise sa Rossa da bi zaustavili Wilbekina i mislim da ce Ross imati prostora da predje ovu granicu.
***Broekhoffa i dalje nema kod Lokomotive a za danas je upitan i Kulagin. Iskusni Collins je glavni igrac Lokomotive, Obradović ga koristi i na poziciji tri a i na poziciji lazne cetvorke kada dosta koristi prednost u brzini i napada sporije cetvorke dok u odbrani se dobro nosi sa visim igracima. Očekujem da Obradović danas ga dosta koristi na 4 kako bi izbjegao Rossa na njemu i mislim da ovako bitna utakmica tesko moze proci bez ucinka Collinsa.
***Dzikic rotira na poziciji 5 Nikolica, Barovica i Landrija i minutaza je dosta raspodjeljena i niko juce nije odigrao preko 20 minuta. Landry ne moze puno izdržati u igri zbog odbrane a i nije na 100%, Zvezda mu je juce dobro zatvorila otvaranja u sirinu i mislim da nece imati puno prostora ni danas za otvorenu trojku.
Zadnja Klupa
Everyday it seems we're wasting away