Onda nema potrebe da komentarišeš, bilo bi fer. Jer se lupaju gluposti posljednjih dana. Do ovog ne bi došlo da nema ljudi iz Uprave koji žele upravljati tribinom kako bi zadržali svoje mjesto. Pošto smo svi složni, osim par budala, da ovi ljudi trebaju otici iz Kluba sad je vrijeme da se zajedno stane, a ne prave neke nove price.Evander je napisao/la:Zaista nemam pojma sta se desava
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- sarajevo46
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Pojedincima jest vaznija grupa ili podrupa tp se slazem, al ima na sjeveru jos uvijek raje koja he tu i s onom generacijom od 2008 bilaEvander je napisao/la:MIsljnja sam da i nije Kantardzica da bi do tog "sukoba" doslo, zato kazem da nema puno veze sa upravom, a jos ima manje veze sa stanjem u kojem je klub.
Opste poznato je da je svim tim podgrupama sama grupa bitnija od kluba.
P.S. Sve navedeno je moje misljenje, ne kazem da je tacno. Zaista nemam pojma sta se desava niti me plaho zanima.
Mislim da ne bi doslo do problema, jer je taj glavni pistoljdzija bio clan jedne od jacih podgrupa NC , i bio je miran ko bubica
Kad su poceli problemi u klubu tacnije tjeranje Dine i ostalih tako su poceli i problemi na tribini, dosta se raja povuklo ne zeleci ucestovovat u tom
Ova raja sto je ostalo svasta nesta he prezivljavala, od maltretiranja murija, dokazeci na vrata i prividjenje u stanici a sve po nalozim iz uprave nase do borbe sa dzekom muminovicem i ostalim zastitnicima Dine selimovica
Nakon sto je on otiso, evo preslo se na birbu sa Elvirom i njegovom zastitnicina
Ima itekako veze sa upravon sva ova desavanha jer jedna stvar vuce drugi i tako u krug, nije bas da he borba ta prevlast na tribini mada ne sumnjam da imaju i te namjere ti naki central forci, a svakako im je udarena taraba i za grupu i za tribinu
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
-
- Kontakt:
De mi reci pratisli juniore? 4 nastupa od prve minute, 3 gola i 1 asistencijaMortemHz je napisao/la:

P.S. TCP
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Crni Husrefe, vidi šta uradi?! Da je bio koji bod više, niko se svađ'o ne bi.
-
- Kontakt:
S obzirom da sam dijete ovog grada, a ovaj grad je jedna velika mahala i u njemu sve se zna, odlučio sam se maksuz prijaviti na forum i komentarisati sve ovo, jer me boli ovo što čitam, kao velikog navijača Sarajeva, koji je u svoje vrijeme išao na sve gostujuće utakmice. Drago mi je da je otišao Elvir, jer kako vidim svi problemi su bili zbog Elvira, ali kao navijača me zanima da se objavi sve ono što je Elvir ukrao, jer ako nešto tvrdiš, onda to i dokaži. Kako neko kao vodja navijača ima duple aršine, pa čvrsto stoji iza ubice nedužnog čovjeka i kaže da je taj ubica jedan od nas?? Ako je ta podgrupa o kojoj pričate mala i ne pripada glavnoj navijačkoj skupini, zašto vi tzv pravi navijači bojkotirate utakmice našeg voljenog kluba, kad je njih kako kažete 15, a vas 400? Zašto je vas samo 400 na sjeveru, a prije samo dvije godine je bio pun sjever, je li zato što vam se ne svidjaju rezultati ili je zato kriva ta tzv podgrupa, koja je kazete osnovana prije dva mjeseca ili su vas napustili neistomišljenici i zašto? Neodlazak na sjever nekoliko utakmica hoce li nesto promijeniti i kako? Samo treba procitati sve komentare i saopćenja i znati čitati izmedju redova i sve je jasno. Pametnom je i išaret dosta.
ne ganjaju tebe nego momke sa sjevera, jel treba da padne mrtva glava ne do bog zbog elvira i njegovih klosara ?sarajevo071 je napisao/la:S obzirom da sam dijete ovog grada, a ovaj grad je jedna velika mahala i u njemu sve se zna, odlučio sam se maksuz prijaviti na forum i komentarisati sve ovo, jer me boli ovo što čitam, kao velikog navijača Sarajeva, koji je u svoje vrijeme išao na sve gostujuće utakmice. Drago mi je da je otišao Elvir, jer kako vidim svi problemi su bili zbog Elvira, ali kao navijača me zanima da se objavi sve ono što je Elvir ukrao, jer ako nešto tvrdiš, onda to i dokaži. Kako neko kao vodja navijača ima duple aršine, pa čvrsto stoji iza ubice nedužnog čovjeka i kaže da je taj ubica jedan od nas?? Ako je ta podgrupa o kojoj pričate mala i ne pripada glavnoj navijačkoj skupini, zašto vi tzv pravi navijači bojkotirate utakmice našeg voljenog kluba, kad je njih kako kažete 15, a vas 400? Zašto je vas samo 400 na sjeveru, a prije samo dvije godine je bio pun sjever, je li zato što vam se ne svidjaju rezultati ili je zato kriva ta tzv podgrupa, koja je kazete osnovana prije dva mjeseca ili su vas napustili neistomišljenici i zašto? Neodlazak na sjever nekoliko utakmica hoce li nesto promijeniti i kako? Samo treba procitati sve komentare i saopćenja i znati čitati izmedju redova i sve je jasno. Pametnom je i išaret dosta.
-
- Kontakt:
Druže, ja govorim da mi se matematika tu nikako ne uklapa, ko koga ganja, njih 15 vas 400 ili vas 400 njih 15?Bordo46 je napisao/la:ne ganjaju tebe nego momke sa sjevera, jel treba da padne mrtva glava ne do bog zbog elvira i njegovih klosara ?sarajevo071 je napisao/la:S obzirom da sam dijete ovog grada, a ovaj grad je jedna velika mahala i u njemu sve se zna, odlučio sam se maksuz prijaviti na forum i komentarisati sve ovo, jer me boli ovo što čitam, kao velikog navijača Sarajeva, koji je u svoje vrijeme išao na sve gostujuće utakmice. Drago mi je da je otišao Elvir, jer kako vidim svi problemi su bili zbog Elvira, ali kao navijača me zanima da se objavi sve ono što je Elvir ukrao, jer ako nešto tvrdiš, onda to i dokaži. Kako neko kao vodja navijača ima duple aršine, pa čvrsto stoji iza ubice nedužnog čovjeka i kaže da je taj ubica jedan od nas?? Ako je ta podgrupa o kojoj pričate mala i ne pripada glavnoj navijačkoj skupini, zašto vi tzv pravi navijači bojkotirate utakmice našeg voljenog kluba, kad je njih kako kažete 15, a vas 400? Zašto je vas samo 400 na sjeveru, a prije samo dvije godine je bio pun sjever, je li zato što vam se ne svidjaju rezultati ili je zato kriva ta tzv podgrupa, koja je kazete osnovana prije dva mjeseca ili su vas napustili neistomišljenici i zašto? Neodlazak na sjever nekoliko utakmica hoce li nesto promijeniti i kako? Samo treba procitati sve komentare i saopćenja i znati čitati izmedju redova i sve je jasno. Pametnom je i išaret dosta.
-
- Kontakt:
Njih 15 je spremno uraditi sve i svasta... Ostali momci su "povukli rucnu" da se nbi desilo nesto sto NIKO od normalnih ljudi me zeli.
Jel' treba crtati???
Jel' treba crtati???
tako jebelosevic28 je napisao/la:Njih 15 je spremno uraditi sve i svasta... Ostali momci su "povukli rucnu" da se nbi desilo nesto sto NIKO od normalnih ljudi me zeli.
Jel' treba crtati???
Cim je to za Zeljeznicar navijalo i onda doslo ovako eto profuralo mu se sad cu malo za Sarajevo navijati pa i podgrupe osnovati znas kakav je mentalni sklop u pitanju,i kad ono kaze interesuje nas klub 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
miky_hz je napisao/la:Cim je to za Zeljeznicar navijalo i onda doslo ovako eto profuralo mu se sad cu malo za Sarajevo navijati pa i podgrupe osnovati znas kakav je mentalni sklop u pitanju,i kad ono kaze interesuje nas klub

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Uzalud se trudis, nekima i dalje treba nacrtati i obojiti...miky_hz je napisao/la:Cim je to za Zeljeznicar navijalo i onda doslo ovako eto profuralo mu se sad cu malo za Sarajevo navijati pa i podgrupe osnovati znas kakav je mentalni sklop u pitanju,i kad ono kaze interesuje nas klub
-
- Kontakt:
Baš zato i pitam što mi ne treba crtati, postavljam sasvim logična pitanja. Dakle, iz tvog odgovora, ti momci su veoma opasni i tvrdite rod Elviru, a nisu mogli zaustaviti odlazak Elvira, prepali se? I šta će sada biti sa sjeverom, ko trenutno vodi tribinu ili je ugašena, da ne bi pala mrtva glava? Ili bolje više i da ne pitam ništa, vrijeme uvijek sve pokažebelosevic28 je napisao/la:Njih 15 je spremno uraditi sve i svasta... Ostali momci su "povukli rucnu" da se nbi desilo nesto sto NIKO od normalnih ljudi me zeli.
Jel' treba crtati???
treba pobiti te krezavce i mirna bosna
Ocekujem jos par novih clanova da se registruje da bi debatiralo o "stanju na tribinama".
Kad se spominju anamo oni, odmah pomislim na naseg vrlog sportskog direktora.
Kad se spominju anamo oni, odmah pomislim na naseg vrlog sportskog direktora.
-
- Kontakt:
Odakle samo izviru??? Sta je rjesenje, popucati se k'o na Divljem zapadu???
Necete moci nikoga isprovocirati, momci ostaju pri svom.
Btw ovo je moj zadnji post o tribini i navijackoj skupini, sve je jasno kao dan !
Necete moci nikoga isprovocirati, momci ostaju pri svom.
Btw ovo je moj zadnji post o tribini i navijackoj skupini, sve je jasno kao dan !
Izviru telad izviru,sta kaze onaj "pratim forum duze vrijeme",a tek se sad registrovao da bi diskutovo o navijacima.
Svi ono satro pocnu pricu o Elviru,o Tanu, o dokazima,al obavezno zavrse pljujuci Horde sa sjevera i pitajuci se ko je tih 15 momaka
Svi ono satro pocnu pricu o Elviru,o Tanu, o dokazima,al obavezno zavrse pljujuci Horde sa sjevera i pitajuci se ko je tih 15 momaka

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Central fukse preuzimaju forum
- BordoSarajevo
- Kontakt:
UNFKS obavještava sve navijače i simpatizere koji dolaze na sjevernu tribinu da Horde Zla neće odustati od borbe protiv parazita koji pokušavaju uništiti naš voljeni klub i tribinu, te tražimo ostavku Elvira Kantardžića! Horde Zla se neće pojaviti na sjevernoj tribini u nedjelju na utakmici protiv Željezničara i sve dok se ne ispune naši zahtjevi. Pozivamo sve navijače da podrže i poštuju ovu odluku, te zbog toga zahtjevamo od kluba da zatvori sjevernu tribinu na predstojećoj utakmici.
HORDE ZLA KAO NEKADA, JEDINI MOJ SAN, ZA NJEGA ŽIVIM JA!
HORDE ZLA KAO NEKADA, JEDINI MOJ SAN, ZA NJEGA ŽIVIM JA!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska i 36 gostiju.