Da sigurno ta balavurdija narkomanska zna dobro sta se desava sa Hz zadnjih 10 god(s tim da su oni prije 10 god imali po 7 ) a do dana danasnjeg na sjeveru imaju staza pola sezone, ako ne racunamo i N.Dz koji ima staza i na jugurevolt je napisao/la:Puno pricate o stvarima o kojima nemate pojma. CF je trenutno najsipravnija opcija. Zbog ovih s kojima su se momci iz CFa zakacili, zbog njih su mnogi kvalitetni momci otisli sa sjevera. Ko zna bilo sta o desavanjima u hordama zadnjih 10 godina zna da ovo sto je napisano od strane CFa istina.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Dok to nosi pistolj sa sobom znaci da postoji manjak mozga a boga mi i muda.
Ovo pisanje u saopstenju ove sile osovine mi je tako poznato,osjeti se ona lazna patetika i pokusaj da se ispadne pametan.. uvjeren sam da taj mungos pise na ovom forumu.
HORDE SU NAJJACE, BILE I OSTACE!
Ovo pisanje u saopstenju ove sile osovine mi je tako poznato,osjeti se ona lazna patetika i pokusaj da se ispadne pametan.. uvjeren sam da taj mungos pise na ovom forumu.
HORDE SU NAJJACE, BILE I OSTACE!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Uglavnom kukaju u saopstenju sto je neko pobudalio i isamaro igraca,pa treba ih ugazit prvi put su svaku volju i zar u meni ubili
-
- Kontakt:
nesto nemam povjerenja ni u ovaj sadasnji sjever a ne znam namjere ni ovih cf tako da je bolje sacekati s ishitrenim komentarima . da je sjever kao periodu od 2010 do 20015 nebi bilo dvojbe ovako je sve nejasno
Sta ti je nejasno,ne mozes dva i dva sabrati. Napadaju ljude koji su tu citav zivot dva puta u pet dana sa pistoljima. Sjeveru je bila smjena generacije i tesko je opet vratiti brojnost i neke ljude koji su vec stariji i lagano ih to prolazi, to treba shvatiti i uz to dodati lose igre sarajeva i desavanja u klubu.bordobijeli je napisao/la:nesto nemam povjerenja ni u ovaj sadasnji sjever a ne znam namjere ni ovih cf tako da je bolje sacekati s ishitrenim komentarima . da je sjever kao periodu od 2010 do 20015 nebi bilo dvojbe ovako je sve nejasno
@hilmo preuzima sjever. Od naredne tekme nema nozeva, pistolja i baklji, dozvoljeno unijeti samo tespih. 

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Daj boze da je problem samo smjena generacija problemBordo46 je napisao/la:Sta ti je nejasno,ne mozes dva i dva sabrati. Napadaju ljude koji su tu citav zivot dva puta u pet dana sa pistoljima. Sjeveru je bila smjena generacije i tesko je opet vratiti brojnost i neke ljude koji su vec stariji i lagano ih to prolazi, to treba shvatiti i uz to dodati lose igre sarajeva i desavanja u klubu.bordobijeli je napisao/la:nesto nemam povjerenja ni u ovaj sadasnji sjever a ne znam namjere ni ovih cf tako da je bolje sacekati s ishitrenim komentarima . da je sjever kao periodu od 2010 do 20015 nebi bilo dvojbe ovako je sve nejasno
-
- Kontakt:
ma to je sve katastrofa ,nije dobro ni za klub ni za tribinu ovim stvarima samo se odbija normalana raja od stadiona a posebno od sjevera . a ko na koga dize pistolj nemam pojma samo znam da kako su otisli stariji momci na zapad da je sjever mnogo propao .Bordo46 je napisao/la:Sta ti je nejasno,ne mozes dva i dva sabrati. Napadaju ljude koji su tu citav zivot dva puta u pet dana sa pistoljima. Sjeveru je bila smjena generacije i tesko je opet vratiti brojnost i neke ljude koji su vec stariji i lagano ih to prolazi, to treba shvatiti i uz to dodati lose igre sarajeva i desavanja u klubu.bordobijeli je napisao/la:nesto nemam povjerenja ni u ovaj sadasnji sjever a ne znam namjere ni ovih cf tako da je bolje sacekati s ishitrenim komentarima . da je sjever kao periodu od 2010 do 20015 nebi bilo dvojbe ovako je sve nejasno
Da li si ti normalan?Laznjak je napisao/la:Ti bas mahnit?Evander je napisao/la:Koji od ovih su duzali parole za onog ubicu Vuka?
Da je on vani, nista od ovog se ne bi desilo.
Vuk jeste ubica, ali i takav jedan je od nas. Uvijek ce imati podrsku u nama jer smo prijatelji prije svega, bio je sa nama u svakakvim trenutcima ispado pravi drug prema mnogima. Desilo se sto se desilo i sta sad? Trebamo mu svi okrenuti ledja? Vuk spava u hz majici, dan danas igra lopte u dresu Sarajeva, i kad izadje sutra, opet cu ga zagliti i sa njim pjevati nasoj ljubavi. Ima nas svakakvih, on svoj grijeh nosi sa sobom i ima kome odgovarati i kad olezi svoje odradio je kaznu i izlazi cist bar na ovom svijetu sto se zakona tice.
Ne opravdavam njegov postupak, cak sta vise optuzujem ga, ali kakav god da je, nas je.
Ko ce normalan pustiti djecu na utakmice koji trebaju nekad da to naslijede ? Ko ce se normalan peglati sa klosarima ? Mnogo tu ima stvari koje se realno moraju pogledati, al ova generacija hordi je omogucila najbolju proslavu za rodjendam grupe sto u domu mladih tako i na utakmici, a to nije jednostavno
Pokazi mi kako normalan izgleda, pa cu ti reci.Evander je napisao/la:Da li si ti normalan?Laznjak je napisao/la:Ti bas mahnit?Evander je napisao/la:Koji od ovih su duzali parole za onog ubicu Vuka?
Da je on vani, nista od ovog se ne bi desilo.
Vuk jeste ubica, ali i takav jedan je od nas. Uvijek ce imati podrsku u nama jer smo prijatelji prije svega, bio je sa nama u svakakvim trenutcima ispado pravi drug prema mnogima. Desilo se sto se desilo i sta sad? Trebamo mu svi okrenuti ledja? Vuk spava u hz majici, dan danas igra lopte u dresu Sarajeva, i kad izadje sutra, opet cu ga zagliti i sa njim pjevati nasoj ljubavi. Ima nas svakakvih, on svoj grijeh nosi sa sobom i ima kome odgovarati i kad olezi svoje odradio je kaznu i izlazi cist bar na ovom svijetu sto se zakona tice.
Ne opravdavam njegov postupak, cak sta vise optuzujem ga, ali kakav god da je, nas je.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Imao sam i ja jarana koji je bio 9 godina u Zenici, ali se nisam hvalio sa tim niti sam mu dizao parole. Kako te nije stid ovakvo sto pisati, mozda cita neko od rodbine neduzno ubijenog momka? Ubijenog na pravdi Boga od strane kabadahije.
Da je pravde, bilo bi oko za oko, zub za zub. Za ovo drustvo Vuka i slicne njemu bi najbolje bilo eutanizirati. I kad izadje jednog dalekog dan, nista korisno nece pridonjeti drustvu.
I Momcilo Krajnisnik je odluzio possteno svoju kaznu, ako je navijac Sarajeva kojim slucajem, da li bi i sa njim pjevao pjesme svetinje?
Da je pravde, bilo bi oko za oko, zub za zub. Za ovo drustvo Vuka i slicne njemu bi najbolje bilo eutanizirati. I kad izadje jednog dalekog dan, nista korisno nece pridonjeti drustvu.
I Momcilo Krajnisnik je odluzio possteno svoju kaznu, ako je navijac Sarajeva kojim slucajem, da li bi i sa njim pjevao pjesme svetinje?
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 10 apr 2018, 01:11, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
jest al mnogo mnogo su se u proslavi ukljucile i stariji momciBordo46 je napisao/la:Ko ce normalan pustiti djecu na utakmice koji trebaju nekad da to naslijede ? Ko ce se normalan peglati sa klosarima ? Mnogo tu ima stvari koje se realno moraju pogledati, al ova generacija hordi je omogucila najbolju proslavu za rodjendam grupe sto u domu mladih tako i na utakmici, a to nije jednostavno
Ovim Hordama fali samo brojka (koju i dalje najviše diktiraju rezultati), sve ostalo imaju. Odlična proslava rođendana, sjajan pirotehnički ambijent bez eksplozija nakon onog incidenta, samo vatromet, dimovi i baklje/blicevi, zatim koreografije (finale kupa, rođendan, Zrinjski, derbiji) itd. Zatim odlične i originalne pjesme, navijanja, odavno se na sjeveru nije pjevala jača pjesma od "k'o dijete ja sam s tobom" nit zaraznija za derbije od "sve ove godine".
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
HORDE SU SARAJEVO,SARAJEVO SU HORDE ,JEDNI BEZ DRUGIH NE IDE!!!!!!!
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
mosa sabljaSabinho je napisao/la:@hilmo preuzima sjever. Od naredne tekme nema nozeva, pistolja i baklji, dozvoljeno unijeti samo tespih.

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Gdje sam se hvalio sa njim?
Pisale su se parole i drugima koji su pali na razne nacine. Zasto? Nasi su.
Horde nisu cvjecke, nisu nikad ni bili. Uvijek si imao raznih medju nama. Od bogatasa do beskucnika i uvijek smo se krpili.
On kad izadje opet ce biti medju nama, svidjelo se to nekima ili ne.
Nemas pravo da sudis ljudima. Kakvi god da su. O kobnoj noci znas samo iz medija, bilo je svega, nije ni rahmetlija bio cvjecka kako je predstavljen.
Opet ti kazem ne branim ga, optuzujem ga, ali nas je i to je to i nije jedini ubica na tribini.
Pisale su se parole i drugima koji su pali na razne nacine. Zasto? Nasi su.
Horde nisu cvjecke, nisu nikad ni bili. Uvijek si imao raznih medju nama. Od bogatasa do beskucnika i uvijek smo se krpili.
On kad izadje opet ce biti medju nama, svidjelo se to nekima ili ne.
Nemas pravo da sudis ljudima. Kakvi god da su. O kobnoj noci znas samo iz medija, bilo je svega, nije ni rahmetlija bio cvjecka kako je predstavljen.
Opet ti kazem ne branim ga, optuzujem ga, ali nas je i to je to i nije jedini ubica na tribini.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Tako isto i za ratne zlocince kazu kad ih brane "nasi su". Ali to ti onda vjerovatno smeta, a isti si kao i takvi.
Fuj
Fuj

Nije on zlocinacEvander je napisao/la:Tako isto i za ratne zlocince kazu kad ih brane "nasi su". Ali to ti onda vjerovatno smeta, a isti si kao i takvi.
Fuj

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
SARAJEVO, HORDE, BOG I ČARŠIJA!!!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 17 gostiju.