FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sve ja razumije i ja sam za smjenu mirze..Ali gledaj realno ne igra mirza,ne gine mirza za loptom vec igraci...itd..Treba malo posjetiti igrace **** im...... za onakvu igru poput borca vuku se ko macke..pa potrci..malo jeli ti za to mirza kriv??'
Igrace treba malo naljepiti..poz druzeeeeee
jarane,svako zna trcati,ali ako te trener ne psotavi takticki kako da igras ti trcis u PRAZNO...letas bezveze....sudaras se sa svojim igracima...procitaj npr. sa je izjavio trener Borca poslije tekme sa saarajevom.... DA NEPREPISUJEM TEKST ovako cu ti NA NASEM reciSilkoni je napisao/la:Sve ja razumije i ja sam za smjenu mirze..Ali gledaj realno ne igra mirza,ne gine mirza za loptom vec igraci...itd..Treba malo posjetiti igrace **** im...... za onakvu igru poput borca vuku se ko macke..pa potrci..malo jeli ti za to mirza kriv??'
mirza svaku utakmicu je igra sa istom formaciijom,ja sam to upratio i vidio da mu je guzva u veznom redu i da ne koristi dovoljno potencijal ekipe....postavio sam igru da mu umrtvim sredinu,jer nema napada i to je to ...
to znaci da ga je trener PROCITAO KO BUKVAR i da su nasi igraci iako su TRCALI ,nisu se vukli,nego nisu znali GDJE da trce....opt ti kazem pogledaj sta znaci trener kako treba kada se postavi ekipa na primjeru DINAMA....dok ih vaha neuze nisu znali ko je golman ko je stoper...isto tako i u nas je ono UZAS
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Danas sam cuo prijedlog ne znam koliko je istinit da F.K.Sarajevo zeli da zgradu u Titovoj dogradi jos spratova i da se tu napravi; hotel za igrace,fitnes sala,restoran za igrace,ljekarska ordinacija, kao i trofejna sala za koju bi se davale pare za posjetioce i mnogi drugi sadrzaji koji su potrebni klubu,a koji sad moraju placati,a izgradnjom novih spratova nebi morali! Samo koliko para ode za iznajmljivanje soba,placanje hrane,ljekarski pregledi,a da ne govorimo imati svoj restoran svog kuhara koja usteda .Daj boze da u ovome ima istine mada nije nesto sto se neda napraviti stim da i pred.Blekic ima gradevinske firme sa malo volje i zelje nije nemoguce.
-
- Kontakt:
Ako iko ima volje i zelje to je Blekic.Ja mislim da je to apsurdno praviti sada. Treba vratit jos 3 mill duga pa onda o tome razmisljati. ja bi presretan bio kad bi sarajevo imalo 2 trening kampa. Svoju teretanu i fitnes i mnoge druge stvari.. ali za sad je to naucna fantastika kako za druge klubove tako i za nas
MI SMO SARAJVO!

MI SMO SARAJVO!
- dr.van nostrand
- Kontakt:
sto se tice duga, njega ce uvijek biti i tesko da postoji danas klub koji nema dugovanja po raznim osnovama - naravno da ga treba biti sto manje, ali se mora graditi i ulagati u infrastukturu i to u vlastitoj reziji jer evo kako vidimo puno je isplativije za klub,valjda bude nesto od toga barem u naredne 2-3 godine, ali zaista ako ideja potice od samog rukovodstva kluba onda je za svaku pohvalu i zelim da sto je prije moguce da se realizira ako Bog da !!!
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
svi ste vi **** ... nakon jednog poraza okrecete plocu .. i svi ste odmah protiv mirze i igraca !!
Bolje ga se riješiti nakon jednog poraza nego doći u situaciju kao prošle godine da nas na kraju nema nigdje a sve zbog utakmica izgubljenih na Koševu. Svaki iole bolji poznavalac nogometa zna da on nema blage veze o trenerskom poslu jer ko bi u situaciji u kojoj smo sada, a to je da nemamo pravog napadača a boga mi ni jaku veznu liniju, rekao na početku sezone da je zadovoljan igračkim kadrom i da mu niko više ne treba da ćemo da uzmemo titulu. Do sada smo samo lijepo odigrali protiv Svinjskog na Koševu i donekle u Banovićima, ostalo je sve nazor, pa svidilo se to nekom ili ne. Samo da se zna: TITULA SE NE UZIMA IZGUBLJENIM UTAKMICAMA NA DOMAĆEM TERENU. Zato ješ jednom da kažem... RIJEŠIMO GA SE DOK JE VRIJEME JER KASNIJE ĆE BITI KASalmin HZ je napisao/la:svi ste vi **** ... nakon jednog poraza okrecete plocu .. i svi ste odmah protiv mirze i igraca !!
Long live the Sarajevo!!!
nije nakon jednog nego da ti nabrojim...REMI u prijedoru ravan porazu,poraz od Borca,remi sa zeljeznicarem na kosevu (isto ravan porazu jer ispusismo evropu) , Široki na kosevu (sto najvise boli) nEODLAZAK NA EURO scenu iako je imao kuci sve tekme sa direktnim konkurentima i imao je bodovnu prednost..almin HZ je napisao/la:svi ste vi **** ... nakon jednog poraza okrecete plocu .. i svi ste odmah protiv mirze i igraca !!
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Meni ovo fakat nejasno.Osim Lede koji je eto ko igrao u Belgijskom prvenstvu.
Ostala pojacanja su sandzacko crnogorskog tranzita.
Niti ko vidio niti ko cuo,za ta pojacanja.
Jedino ih Blekic nazvao messijima,piksijima handrmoljima itd.
Prodavanje magle i bare u bocama,nista drugo.
Sarajevo nece ispasti ali vala niti titulu osvojiti.A i put u evropu sa ovakvim nepoznanicama i nije bas neka garancija.
Borac je haos pojacanja doveo u sezoni, dvije.I ljudi sada polako beru ono posijano.
Steta je to zbog HZ i momala koji stvarno dobro bodre svoj klub.
Moglo bi se to i bolje ukarikati.
Sto se tice trenera,dzabe mjenjanje ako je igracki kadar ovakav.
Sarajevo nece ispasti ali vala niti titulu osvojiti.A i put u evropu sa ovakvim nepoznanicama i nije bas neka garancija.
Borac je haos pojacanja doveo u sezoni, dvije.I ljudi sada polako beru ono posijano.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
IZVIN al ti blage nemas o desavanjima u klubu.,..prvo Blrkic nikome ne prodaje maglu....kojasevic je strasan igrac,kada ga postavis na njegovu poziciju,....Gutic odlican stoper bolji duplo od maksumicca koji je otisao.... todorovic soidan lijevi bek nije extra ali je OK.... arsinijevic jedan od bolji do sada u prvenstv nasih igraca ako ne i najbolji...harishp je napisao/la:Meni ovo fakat nejasno.Osim Lede koji je eto ko igrao u Belgijskom prvenstvu.
problem je ono s to je ostavila stara uprava... MV,ihtijarevic,avdic....
blekic da prodaje maglu nebi u marketingu imali 10 MAGISTARA EKONOMIJE,da prodaje maglu nebi onaj dio duga bio VRACEN,isto tako nebi se potpisivali ugovori sa vise od pola MADIH Igraca koji su bili sampioni BIH....dalje nebih da pisem sta je sve uradila ova uprava da si ikada bio na kosevu vidio bi... ko voli i prati svoj klub jasni su mu DIVOVSKI koraci naprijed... rezultat ce doci...koja to ekipa u PL ima cijeli tim potpisan na dvije godine,i onolike premije!
-
- Kontakt:
Ova pojacanja iz CG su se pokazala solidnim (neko i vise od toga) ali jebu nas M.V. i slicni
upozorenje: već 3-4 put ti brišem link za tu stranicu, molim da se više ne ponavlja. Imaš druge teme za takvo što
upozorenje: već 3-4 put ti brišem link za tu stranicu, molim da se više ne ponavlja. Imaš druge teme za takvo što
-
- Kontakt:
aaa pa kojasevic je odlican igrac aa to sto mu svaki igrac gura loptu i stane kontajuci da ce on sve sam uradit tako da se niko i ne otvara da mu da loptu arsenijevic majstor najbolji strijelac tima ahhaha ii odlican na svojoj poziciji scepanovic dao go protiv zrinjskog i ucestvuje u svakoj opasnijoj situaciji po protivnicki gol i ja jak je ko zemlja ahaha gutic dobija svaku vazdusni duel i neprelazan je u odbrani ii odlicno se on i torlak nadopunjuju svaki primljeni goll nazalost bio je kad je igrao todorovic nije ni on los al se gubi jbg protiv borca direktni krivac u lukavici nikad losija predstava nekog igraca u dresu sarajeva doduse cjeli tim je bio drama los mali suljic je odlican s loptom brz aa Bgm nije slab u duelima koliko govore u za koju godinu ce postati zvijer prava od igraca aa lede je lede majstor samo cu reci GENK i to je too tako da ovom liku prica o pojacanjima sarajeva ne stojii svako ko je gledao svaku utakmicu sarajeva ce ovo potvrditi s malo naravno promjeena jer ne razmisljamo svi isto al u sustini to je too
- samir_tm87
- Kontakt:
Sarajevo - Sloboda Novi Grad
opet ste botove dobili
opet ste botove dobili

novi grad JE bosanski NOVI ..... u subotu sam isao na tekmu preko bihaca pa put prijedora i prodjek kroz Bosanski novi,tu je POLA nasih POLA njihovihsamir_tm87 je napisao/la:Sarajevo - Sloboda Novi Grad
opet ste botove dobili

- Neprilagodjen
- Kontakt:
Koji su Vasi a koji Njihovi?
Sada ocekujem navalu strumpfova kako je ovo sve namjesteno, kako se njima steli da ispadnu (ili zeljeznicaru ili borcu, uvijek je neko ugrozen), a nama da idemo dalje..bla,bla 

Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
- Tarpi do bagro
- Kontakt:
jooj nafake hehehe, seljo protiv borca
Moje ljubavi: LEGENDA:_Analiticar
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
ma salim se vise je pravoslavaca nego muslimana.....al et tu su negdje...
nebitno,mirza ce se moci pohvaliti da je dosao do CETVRTFINALA KUPA BIH!

Tarpi do bagro je napisao/la:jooj nafake hehehe, seljo protiv borca
Super jedan manje!
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Arhitekt, Bordo10, Djulboni, endeende, Giuseppe1, Google Adsense [Bot], HyperOS, misstianopenaldo, napoleon72, Pitar6785, Rigoletto, SamoDaKazeem, Vanja8, worchester, zagorski i 208 gostiju.