etotiga đavle, spomeni velikane eto i ovih iz prizemljaMexico je napisao/la:Ovo ljeto jedino ti iz punih pluca u brelima mozes bacat krooooooofneee kuuuuukuuruuuzzRigoletto je napisao/la:ovo ljeto će se bacat crveni karanfili u kočevu rijeku kao uspomena na preminulog velikana
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
- Kontakt:
Brato pastrmka ne odustaje. Moderan bio idi pisi gdje ti je mjesto.Mexico je napisao/la:Ovo ljeto jedino ti iz punih pluca u brelima mozes bacat krooooooofneee kuuuuukuuruuuzzRigoletto je napisao/la:ovo ljeto će se bacat crveni karanfili u kočevu rijeku kao uspomena na preminulog velikana
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Kontakt:
Rigo bgm Tuzlak postade pravi. Jel moguce ovowobly92 je napisao/la:Idemo li na dženazu?Rigoletto je napisao/la:ovo ljeto će se bacat crveni karanfili u kočevu rijeku kao uspomena na preminulog velikana
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Haj komsija nemoj srat dnevnica 100 kuna i preplanuli ten. Vratit ces se ko hadzija u septembruRigoletto je napisao/la:etotiga đavle, spomeni velikane eto i ovih iz prizemljaMexico je napisao/la:Ovo ljeto jedino ti iz punih pluca u brelima mozes bacat krooooooofneee kuuuuukuuruuuzzRigoletto je napisao/la:ovo ljeto će se bacat crveni karanfili u kočevu rijeku kao uspomena na preminulog velikana

DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
Šta ti je reći športski potez i športski prijatelj. Malo je danas takvih, svaka čast kolega!Rigoletto je napisao/la:ne da idem nego ću je klanjatwobly92 je napisao/la:Idemo li na dženazu?Rigoletto je napisao/la:ovo ljeto će se bacat crveni karanfili u kočevu rijeku kao uspomena na preminulog velikana

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- hskzmostar
- Kontakt:
Fina ekipa se skupila
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Bujrum koalicijo, da ispratimo našeg velikana kako dolikuje.hskzmostar je napisao/la:Fina ekipa se skupila
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Sloboda nije velikan.wobly92 je napisao/la:Bujrum koalicijo, da ispratimo našeg velikana kako dolikuje.hskzmostar je napisao/la:Fina ekipa se skupila
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Za Zelju, drug moj. I Celiku zelim sve najbolje, i da krenete nasim putem. Prosle su godine neki vasi momci bili kod nas...bio sam na toj utakmici. Ovacije i pozdravi, podrska da izgradite svoj klub, ali nista ne bi od toga. Bice nekad.tareizo je napisao/la:za koji tim ti navijas prijatejuDdado je napisao/la:Kako ovi Tuzlaci vazda placu da se steli nesto protiv njih. "Belosvetska zavera od cionista i Vatikana". Niste nikome dovoljno bitni da bi trosio energiju da nesto radi protiv vas, sta vam je ba. Sami ste se doveli u ovakvu situaciju, i opet bi stvarno trebali biti maloumni da ispadnete pored ovakvih Celika, Borca, GOSK-a...Boze sacuvaj.

1921
Kada vidim kako sarajlije pisu zadnjih mjeseci za Celik i ja bi ko i moj Marsal pogino za Sarajevo da ga neko opet napadne

-
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem da ste se sa molerom udruzili.....pustite covjeka....pocinju mu dani Matice,covke mu se vuji u palas uvlači a dvorana jos nije okrecena...#štaflerajrules#vujocovke#majorizacija#
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Djecace, ovo je forum o fudbalu, tj zajebanciji. Ne spominji nikakve ratove i pogibije. Presaberi se malo. I obrisi taj maloumno-okupatorski avatar.avenija je napisao/la:Kada vidim kako sarajlije pisu zadnjih mjeseci za Celik i ja bi ko i moj Marsal pogino za Sarajevo da ga neko opet napadne![]()
1921
Sta kaze ovo je forum o fudbalu i zajebanciji pa ne skonta zajebanciju i jos ond kaze ne spominji pogibiju pa u iducoj recenici poziva na ubistvo.
De odluci se prvo sta kako pa napisi.
De odluci se prvo sta kako pa napisi.
Ne pozivam ja na ubistvo, nego na samoubistvo. Samobanuj se s ovog foruma. Dodje covjek sa avatarom kojeg pola cini turska zastava i prica o nekakvim ratovima, na fudbalskom forumu. Prekini, dijete. To sto ti govoris nije zajebancija. Razmisli malo prije nego sto nesto napises. Ima ovdje starijih ljudi koji su prosli svakakve ratove. Pises o plasmanu na tabeli zadnje lige u Europi, u zadnjoj drzavi u Europi, jednog od najgorih klubova u toj drzavi. I dajes sebi za pravo da spominjes neke ratove i stradanja, kao "kroz salu." Samo razmisli, nista vise. Upotrijebi mozak.
1921
- BatistutA19
- Kontakt:
Hhahahah a ovo CELIK prve sanse nije smio dat gol jer je vamo Zvezda vodila u Niksicu i Pritina bi ostala u ligi i ispali bi Celik i Sutjeska al pred kraj Zvezda pustila Sutjeski na 2-2 i konta Zvezda shampion a ispadaju Pristina i Celik.-I onda ovaj triler Pristina pusta Celiku 3 gola za 3 minute i na kraju ispadnu Pristina i Sutjeska..Vidio se dokle su navijaci Pristine dosli iza gola usli u teen i raduju sa kad Celik daje golove hahahh. Tako kad je Celik u pitanju nije se zayebavatchily-rz je napisao/la:Ne zna gulaš da smo mi namještali opastanak dok su njegovi igrali prvenstvo kamena s ramena u Grudama,.prisonbreak je napisao/la:Sto li gulas ?Rigoletto je napisao/la: Volio bih da Sloboda ostane a Čelik ispadne

Hhahahah a ovo CELIK prve sanse nije smio dat gol jer je vamo Zvezda vodila u Niksicu i Pritina bi ostala u ligi i ispali bi Celik i Sutjeska al pred kraj Zvezda pustila Sutjeski na 2-2 i konta Zvezda shampion a ispadaju Pristina i Celik.-I onda ovaj triler Pristina pusta Celiku 3 gola za 3 minute i na kraju ispadnu Pristina i Sutjeska..Vidio se dokle su navijaci Pristine dosli iza gola usli u teen i raduju sa kad Celik daje golove hahahh. Tako kad je Celik u pitanju nije se zayebavat

Jedva cekam kraj sezone i keljasti pogled Djidica

? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
Tone Tuzla, tone Sloboda
Pozdrav za mirisljavu i lijepu Zenicu

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
brile je napisao/la:Tone Tuzla, tone Sloboda

? ? <3
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dobaravenija je napisao/la:Kada vidim kako sarajlije pisu zadnjih mjeseci za Celik i ja bi ko i moj Marsal pogino za Sarajevo da ga neko opet napadne![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.