FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Daj ba ljudi sta vam je ko da je Real Madrid, a ne poluraspali Celik. Pa ovdje izgleda pola vas jedva ceka samo da izgubimo, da ispadnemo da se mogu nasladjivati i govoriti jesam ti rek'o. Umjesto da se sad pruzi najveca podrska klubu, vjeruje igracima, Slavku, vi ste okrenuli situaciju kao da mi ganjamo Celik 6 bodova, a ne oni nas. Uzeli ste praviti neke analize iz jesenjeg dijela koji smo igrali sa poluamaterima tipa Jahe, Tandira, Kalezica i slicnih i ove ekipe. Pisete nesto kao da ce Celik uzeti svih 6 pobjeda do kraja, digli ste ih ko da su danas dobili Zrilju, a ne Vitez koji se halalio od lige prije 5 mjeseci. Ljudi su lagano izgubili od Mladosti na DOMACEM terenu 3-0, jedva bod otkinuli u Banja Luci, protiv nas se nisu sastavili dok se sami nismo sjebali. Nemojte dzaba dizati neku losu atmosferu i atmosferu kao da smo vec ispali iz lige. Dobijamo Borac za vikend i sljedeceg vikend ih preskacemo na tabeli pa nek se Celik bakce sa njima onda.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Sloboda na proljece ima omjer 2-5-1 (gol razlika 8-4), dakle samo 1 poraz u 8 tekmi i taj poraz je bio plod NESRETNIH okolnosti... dakle, iz ovoga se moze izvest jasan zakljucak da je Sloboda ekipa koju je jako, jako tesko pobjedit, al i da tesko pobjedjuje (mada ovdje veliku ulogu igra i nasa kurata sreca, stvarali smo sanse, ali nece **** u gol)... takodjer, od ovih 8 tekmi, 5 smo igrali na gostujucim terenima, sto jos vise ovim rezultatima daje na znacaju... iz svega ovoga, evidentno je da gledamo repliku "Celinog Radnika"
Sloboda je sigurno najkvalitetnija ekipa u LZO i do kraja sezone, ovaj omjer ce se poboljsat s odredjenim brojem pobjeda jer cemo imati cetiri domace tekme i dvije gostujuce tekme...
Sloboda je sigurno najkvalitetnija ekipa u LZO i do kraja sezone, ovaj omjer ce se poboljsat s odredjenim brojem pobjeda jer cemo imati cetiri domace tekme i dvije gostujuce tekme...
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Pa brate samo uporedi nas raspored i raspored od Borca. Ova 4 boda prednosti ce se istopiti lagano samo ako ih dobijemo za vikend, odmah sljedeci vikend ih imamo sansu prestici i onda protiv Viteza pobjeci na dobru prednost i tu vec zavrsiti sve price oko opstanka u ligi. Ko ima imalo mozga vidi da nam je ova utakmica u subotu/nedjelju najvaznija u sezoni i ako ih dobijemo onda samo protiv Goska i Viteza uzeti 4 boda i sigurno smo.Skver je napisao/la:5. KOLO
15.04.2018 16:30 NK GOŠK NK VITEZ
14.04.2018 16:30 FK SLOBODA TUZLA FK BORAC
14.04.2018 18:00 NK ČELIK FK MLADOST
6. KOLO
21.04.2018 17:00 NK VITEZ FK MLADOST
21.04.2018 17:00 NK ČELIK FK BORAC
21.04.2018 17:00 FK SLOBODA TUZLA NK GOŠK
7. KOLO
28.04.2018 17:00 FK SLOBODA TUZLA NK VITEZ
28.04.2018 16:30 NK GOŠK NK ČELIK
29.04.2018 20:00 FK BORAC FK MLADOST
8. KOLO
05.05.2018 17:00 NK VITEZ FK BORAC
05.05.2018 17:00 FK MLADOST NK GOŠK
05.05.2018 17:00 NK ČELIK FK SLOBODA TUZLA
9. KOLO
12.05.2018 17:00 NK ČELIK NK VITEZ
12.05.2018 17:00 FK SLOBODA TUZLA FK MLADOST
12.05.2018 17:00 GABELA NK GOŠK FK BORAC
10. KOLO
19.05.2018 17:00 NK VITEZ NK GOŠK
19.05.2018 17:00 FK BORAC FK SLOBODA TUZLA
19.05.2018 17:00 FK MLADOST NK ČELIK
Zadnja izmjena: bhpremierliga12, dana/u 09 apr 2018, 21:54, ukupno mijenjano 1 put.
prije Borca dobijamo Zelju u gostimabhpremierliga12 je napisao/la:Daj ba ljudi sta vam je ko da je Real Madrid, a ne poluraspali Celik. Pa ovdje izgleda pola vas jedva ceka samo da izgubimo, da ispadnemo da se mogu nasladjivati i govoriti jesam ti rek'o. Umjesto da se sad pruzi najveca podrska klubu, vjeruje igracima, Slavku, vi ste okrenuli situaciju kao da mi ganjamo Celik 6 bodova, a ne oni nas. Uzeli ste praviti neke analize iz jesenjeg dijela koji smo igrali sa poluamaterima tipa Jahe, Tandira, Kalezica i slicnih i ove ekipe. Pisete nesto kao da ce Celik uzeti svih 6 pobjeda do kraja, digli ste ih ko da su danas dobili Zrilju, a ne Vitez koji se halalio od lige prije 5 mjeseci. Ljudi su lagano izgubili od Mladosti na DOMACEM terenu 3-0, jedva bod otkinuli u Banja Luci, protiv nas se nisu sastavili dok se sami nismo sjebali. Nemojte dzaba dizati neku losu atmosferu i atmosferu kao da smo vec ispali iz lige. Dobijamo Borac za vikend i sljedeceg vikend ih preskacemo na tabeli pa nek se Celik bakce sa njima onda.

Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Eh tu se ne zna ko je vise u*ran mi ili oni hahahah. Oni bjeze 2 boda i igraju derbi sa Sarajevom, mi bjezimo 6 bodova i igramo utakmicu sezone sa Borcemsamirr je napisao/la:prije Borca dobijamo Zelju u gostimabhpremierliga12 je napisao/la:Daj ba ljudi sta vam je ko da je Real Madrid, a ne poluraspali Celik. Pa ovdje izgleda pola vas jedva ceka samo da izgubimo, da ispadnemo da se mogu nasladjivati i govoriti jesam ti rek'o. Umjesto da se sad pruzi najveca podrska klubu, vjeruje igracima, Slavku, vi ste okrenuli situaciju kao da mi ganjamo Celik 6 bodova, a ne oni nas. Uzeli ste praviti neke analize iz jesenjeg dijela koji smo igrali sa poluamaterima tipa Jahe, Tandira, Kalezica i slicnih i ove ekipe. Pisete nesto kao da ce Celik uzeti svih 6 pobjeda do kraja, digli ste ih ko da su danas dobili Zrilju, a ne Vitez koji se halalio od lige prije 5 mjeseci. Ljudi su lagano izgubili od Mladosti na DOMACEM terenu 3-0, jedva bod otkinuli u Banja Luci, protiv nas se nisu sastavili dok se sami nismo sjebali. Nemojte dzaba dizati neku losu atmosferu i atmosferu kao da smo vec ispali iz lige. Dobijamo Borac za vikend i sljedeceg vikend ih preskacemo na tabeli pa nek se Celik bakce sa njima onda.![]()
![]()

Nasjeli svi na spinove iz Zenice. Ako Celik osvoji vise od 12 do kraja, ja prestajem pratit nasu ligu. I nas otpisali nasi navijaci na Bilinom haha, a imas sve uvjete da ih tu prospes jer smo bolja ekipa od njih i njima je tu pod moranje.
Niko, niko, samo Sloboda
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Apsolutno se slazem s tobom, jos idu tamo i lizu im gu*ice na njihovom forumu i pisu protiv Slobode, kud ces dalje.katarakta je napisao/la:Nasjeli svi na spinove iz Zenice. Ako Celik osvoji vise od 12 do kraja, ja prestajem pratit nasu ligu. I nas otpisali nasi navijaci na Bilinom haha, a imas sve uvjete da ih tu prospes jer smo bolja ekipa od njih i njima je tu pod moranje.
Kakav "investitor", obicne propalice, ne znam sta investiraju......ne mogu platiti pripreme, grad im platio pripreme, toliko o investitorima...zao mi samo obicne raje koja voli svoj grad i klub......Sloboda ce zavrsiti ovu LZO ispred Borca i Goska.....wobly92 je napisao/la:Vjeruju Fudi a lik ih izlevatio x puta, a još i turcima ovim, poštenjačinama dokazanim.Skver je napisao/la:Nije mi jasno zasto su se pojedinci narajcali na Slobodu...Sloboda ako dobije Borac dolazi Borcu na -1 i ima "bolji raspored" od Borca.....a valjda se Borac i Sloboda nesto pitaju.....davljenik (Celik) se i za slamka hvata, treba ih shvatiti, nije im lako....u velikom su zaostatku....
🔴⚫️
Investiraju krimosi u kladionice , čuj šta investiraju? Pa za njih je ovo Biznis, koliko golova rezultat gosti domaći Itd.
Pa ne treba tu biti plaho mudar kad je Google tu. Ukucaj im imena i saberi dva i dva. Proguglaj malo kvote i parove danas na nekoj od ino kladionica
Pa ne treba tu biti plaho mudar kad je Google tu. Ukucaj im imena i saberi dva i dva. Proguglaj malo kvote i parove danas na nekoj od ino kladionica
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Jel ovo Slobodina tema hebo ga FES i Čelik , šta se ložite ko klinke. Uzdat se samo u sebe imamo kvalitet idemo jako dobiti Želju i onda Borca
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
A sest bodova je razlika bila i na pauzi ako se ne varam. Nije islo ispod, samo je raslo
Idemo prestic Gosk i Borac, pa nek ispada ko hoce

Niko, niko, samo Sloboda
-
- Kontakt:
Mene su napali na nasem forumu jer se ne lizem sa robijom. I jer sam napisao da ce se ovo desiti. Sada ih nigdje kada se potvrdi nešto. Nigdje veze s vezom. Mogu se ne slagati sa nekim našim i to ovdje pisem ali na drugim temama svaki Tuzlak je moj to je jasno ko dan. Svima izgleda to jasno sam nama iz Tuzle nije.bhpremierliga12 je napisao/la:Apsolutno se slazem s tobom, jos idu tamo i lizu im gu*ice na njihovom forumu i pisu protiv Slobode, kud ces dalje.katarakta je napisao/la:Nasjeli svi na spinove iz Zenice. Ako Celik osvoji vise od 12 do kraja, ja prestajem pratit nasu ligu. I nas otpisali nasi navijaci na Bilinom haha, a imas sve uvjete da ih tu prospes jer smo bolja ekipa od njih i njima je tu pod moranje.
@katarakta bas tako 33 boda mogu dobaciti 34 plafon uz sva moguca guranja. A mislim da nece uzeti vise od 30-31 bod na kraju.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- Suljo20002
- Kontakt:
Halo ljudi celik treba dobiti sve do kraja ljudi moji Zrinjski prvak drzave ne bi sve do kraja u lzo dobio kamoli celik...U boljoj smo poziciji,bolje igrace imamo,bez obzira na rezultat u kupu u subotu maksimalno podrzati momke.Nije slavko s marsa pao zna i on da su mu to jako bitne utakmice gdje ne ne treba prosipat bodove.7 bodova sa goskom borcem i vitezom bicw dovoljno.
Pa ovaj delegat i jeste navijac celika, zar ne osjecas radioaktivnost na temi 

Sloboda Tuzla
- tuzlak1987
- Kontakt:
http://sport ske.ba/bivsi-nogometni-sudija-analizira-da-li-je-bio-penal-za-slobodu-u-doboj-kaknju/
Postenjaka nazvali da kaze sta je bilo.
https://www.kli x.ba/sport/nogomet/sudije-zrnic-bajramovic-i-ridzalovic-dozivotno-suspendovani/110304057
Postenjaka nazvali da kaze sta je bilo.
https://www.kli x.ba/sport/nogomet/sudije-zrnic-bajramovic-i-ridzalovic-dozivotno-suspendovani/110304057
Pa taj kriminalac Zrnic je iz Zenice, sta si ocekivao da ce izjaviti 

Sloboda Tuzla
- zlatnakoka
- Kontakt:
Sve je to ok, ali mi svi zaboravljamo i kako Čelik ostade prošle sezone, i kako smo mi ispali (iako sam ja od onih koji najviše krive nas, ima tu i drugih faktora).Suljo20002 je napisao/la:Halo ljudi celik treba dobiti sve do kraja ljudi moji Zrinjski prvak drzave ne bi sve do kraja u lzo dobio kamoli celik...U boljoj smo poziciji,bolje igrace imamo,bez obzira na rezultat u kupu u subotu maksimalno podrzati momke.Nije slavko s marsa pao zna i on da su mu to jako bitne utakmice gdje ne ne treba prosipat bodove.7 bodova sa goskom borcem i vitezom bicw dovoljno.
Ja ne bih volio da Čelik ispadne, ali naravno da ako je Sloboda u pitanju, sretno im u federalnoj.
A nas godinama jebu svi jer se za Slobodu niko ne zauzima. Navijača nemamo. Mase nemamo. Saveza nemamo. Političke stranke nemamo.
Na Tušnju pišete da nisu napravili akcije, ali i bez obzira na to Azir je skinuo 3-4 "zicera" a ne njihov golman, i uzeli nam bod. Zašto nas ne bi dobili na BP?
Gošk nam je ravnopravan protivnik, 3 boda su premija.
Borac nam uzeo bod, i sere ko god kaže da je nezasluženo, možda je gol takav kakav je (na sreću), ali kroz utakmicu su bili ravnopravni.
Mladost može da sjebe i Čelika ali i nas sve zavisi šta će se kod njih dešavati. Nisu naivna ekipa.
Borcu bude li trebalo, i gore će nas ****.
Mi imamo finu ekipu, ali nikakvu podršku.
Savez kako odredi biće nam. Više su naklonjeniji Čeliku nego Slobodi.
Neću reći ni ispadamo ni ostajemo, ali vjerujem da se svašta muti. Regularno, oni bi trebalo da su već ispali, ali...
I znam još jedno, staragarda možda pretjeruje ali ako ispadnemo ispast će da je bio upravu kad je rekao da su ovi ljudi dovedeni da ugase klub.
Em što su napravili par negativnih rekorda, em što nema ni priče ni papira o tome kakva je finansijska situacija u klubu.
-
- Kontakt:
Sta ce reci staragarda ako osvojimo kup i naravno ostajemo u ligi ne znam kako se ložite na priču smogovaca da ce nas izbaciti. Oni ako to planiraju ispadaju definitivno. Mogu se nadyebavat sa Borcem i Goskom ali i to tesko.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Osvojicemo kuRcInU ko i prethodnih 8 puta....sviunapad1010 je napisao/la:Sta ce reci staragarda ako osvojimo kup i naravno ostajemo u ligi ne znam kako se ložite na priču smogovaca da ce nas izbaciti. Oni ako to planiraju ispadaju definitivno. Mogu se nadyebavat sa Borcem i Goskom ali i to tesko.
Moramo se prestati tjesiti i zadovoljavati mrvicama nade. Znas koliko sam puta reko sam sebi sada ga osvajamo vala,i pojeo gofno ko i svaki navijac Slobode.
Njima na kraju sezone treba bez obzira na kraju kako zavrsilo yebat mater i traziti totalnu rekonstrukciju kluba iznutra....Jer ovo ne vodi nicemu apsolutno...
Niko im ne trazi duplu svake godine ali necu da se tjesim opstankom ,necu klub koji ima omcu oko vrata svake sezone hocu transparentnost i finansije javno jer takav nam je statut barem sredinu tabele uvjek i da se izadje u evropu svake druge trece sezone...trofej neki samo je premija. ..
Je li to nesto neostvarivo u pm...hocu da se uclanim u svoj klub hocu da kupujem rekvizite u nasem shopu da imam jednaku sansu biti clan skupstine kao i svi jer valjda je ovo nas klub tako nam govore

Dosta

Jesu li isplatili ili se dogovorili sa tipom koji nam je blokiro racun opet to te pitam

"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.