effe_sa je napisao/la:
A nije juče isto kao danas niti je sutra isto kao danas ili juče. A čovjek kada bi pogledao neke komentare sada ili prije dvije godine ne bi skoro bilo sekunde razlike...

Ispade sve isto bilo...
E sada da idemo za ovo gore vezano redom. Problem kod Leverkusena je što su ulaganja sponzora Bayer u Bayer Leverkusen se smanjila u odnosu na prije ali oni mogu ispuniti u Evropi tu svoju normu...Leipzig će ostati bez Keite, ali će oni dovesti zamjenu (vjerovatno dobru). Nisam baš siguran da će oni praviti rasprodaju jer za sada izgledaju ozbiljno ali treba pričekati. Dosta će zavisiti od toga hoće li Leipzig izboriti Lp...Propuštena LP može dosta toga promjeniti (nagore)...Ne nužno ali bilo bi im guravije u mnogim oblastima.
Po trenutnom plasmanu sam zadovoljan s ovima što idu u LP...Trenutno je ovo jako dobro, s tim što bi Leipziga radije tamo vidio nego Leverkusen..Leipzig već u prvoj evropskoj sezoni pravi veće uspjehe nego što u takvoj situaciji masa drugih klubova.
Nije isto, ali nije ni nešto puno drukčije u bundesu. Vi ste neprikosnoveni kako prije dvije godine tako i sad. Dortmund je reterirao, Leipzig avansirao, Kusen i Schalke su tu negdje. Dignuo se Frankfurt, a drastično su pali Gladbach, Wolfsburg i Köln. Suma sumarum tu smo negdje, ali ih je ipak više regresiralo nego progresiralo.
Što se Leipziga tiče mislim da su odlična momčad, dobro vođena, na solidnim temeljima i da bi se i u narednim sezonama mogli zadržati u prvih 5-6 momčadi. Ove godine su imali dosta sreće sa protivnicima, vi ste im 'poklonili' 2 boda, Napoli im 'poklonio' prolaz u EL, ali nije to njihova krivica, oni su samo uzeli što je bilo na stolu. Treba i to znat, neki imaju ponuđeno pa ne uzmu. Na krilima te sreće predviđam i da će uhvatit mjesto u CL, kad te hoće onda te hoće. Da će naći zamjenu za Keitu to je isto jasno, da će bit jednako ili približno jednako dobra je malo vjerojatno, kad bi to bio slučaj ne bi Liverpool čekao na njega godinu i pol nego bi onda on uzeo tu zamjenu odmah. Da će Werner kod vas nagodinu držim također vrlo vjerojatnim.
Naravno, ništa nije gotovo dok nije gotovo, kako se pokazalo i jučer na Olimpicu.
A u CL nek ide onaj ko je bolji, trenutno je po meni Kusen taj, uostalom pomeli su ih u međusobnom ogledu, no ima puno teži raspored od Leipziga tako da je sve još otvoreno.