NK Zvijezda Gradačac

DevilsAdvocate
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la DevilsAdvocate » 09 apr 2018, 20:12

Dabogda se ugasili s ovakvom upravom!!! :puke:
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 09 apr 2018, 20:13

Hajd realno sad niko se nije nadao da cemo vodit bitku za prvo mjesto , cijelo vrijenme smo pricali da su sloga i olimpik favorit a mi igramo bez obaveze za prvo mjesto

Kada je Zvijezda pala eto ovi ljudi su uradili nesto pa nismo propali ko Gradina i... znaci da su uradili puno vise od mene i meni slicnim i usput neki od njih daju svoje pare znam 100% i netraze nista za uzvrat.
Jos jedna stvar o prodaji je glupost od ljudi koji nemaju pametnija posla i zavidni su.
Ja mislim da je saba imao dobru viziju igre ali da smo mi igrali neki fudbal ama n pa i nismo.
Licno sam volio da je ostao Saba ali ...
Novom treneru sretno i mouda nas krene.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 09 apr 2018, 20:16

Pun mi vise ku rac i tebe i te tvoje price. Ti si do prije mjesec dana laprdo o pojacanjima, kako ce se sve uradit da se ude u premier ligu, da se ide na pripreme u Antaliju. Do prije 10 dana si piso neide Sabic nigdje. Dok sam ja cijelo vrijeme pisao o ovome da ce se desit. Juce pricas dolazi Ninkovic. Jel trebam trazit zvoje postove.
Nemas ti pojma druze moj oni se sprdaju sa tobom a ti lupas ko maksim po diviziji. Ni jednu yebenu stvar nisi pogodio.
Pa ti im prvi protiv Olimpika yebes sve i govoris prodane duse. Moras se Spiskoni prekontat sta stvarno osjecas i u sta vjerujes.
Sa ovim potezom su prepolovili publiku.
Zadnja izmjena: combe, dana/u 09 apr 2018, 20:18, ukupno mijenjano 1 put.

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 09 apr 2018, 20:17

Bravo batigol uvjek realan komentar od tebe, **** suplje price brate mi jedva kraj sa krajem sklapamo meni je iskrneo zao sabe ostali smo bez velikog strucnjaka i covjeka ali zivot ide dalje iz kluba nisu mogli da udovolje zahtjevu sabicevom i to je to ljudski se razisli. Ninkovic je bio opcija al covjek ima secer 29 i na lijecenju je.
A sad odo nemam volj gledati ovog uslju i njegove postove pa niko mu nevalja dabogda se tacno ugasili i dole ovce pasle jer bolje i ne zasluzujemo.

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 09 apr 2018, 20:29

Pravo je pitanje koliko je (ne)provjereni Šapina kalibar za ekipu koja ima pretenzije za ulazak u PL?Očigledno nešto ne štima na relaciji uprava-igrači...Ovim činom odlaska Šabića,ugašena je i zadnja nada za plasman u PL.Baš šteta,od euforije do razočarenja.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 09 apr 2018, 20:39

HPCompaq je napisao/la:Pravo je pitanje koliko je (ne)provjereni Šapina kalibar za ekipu koja ima pretenzije za ulazak u PL?Očigledno nešto ne štima na relaciji uprava-igrači...Ovim činom odlaska Šabića,ugašena je i zadnja nada za plasman u PL.Baš šteta,od euforije do razočarenja.
Ma druze vjeruj ambicije au se pojavile vise slucajno nego realno.
Mi sa ovim parama nemozemo se boriti sa SHS
Nakon nase pobjede protiv sloge , Azmir je uzeo stvari pod svoje nama se desilo dva kiksa i to je to ispricana prica.iduce kolo ce jos puno toga reci.
Ja znam da cu ja doc aBd i naredne sezone ma koja god mi liga bili.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

fender13
Kontakt:

Post Postao/la fender13 » 09 apr 2018, 20:46

Smoki napustio upravu

Orhan
Kontakt:

Post Postao/la Orhan » 09 apr 2018, 21:05

fender13 je napisao/la:Smoki napustio upravu
To je tek pocetak....na zalost
Husein-kapetan Gradaščević

Ivan Mijačević

Stjepan Šiber

ZvijezdaGR1
Kontakt:

Post Postao/la ZvijezdaGR1 » 09 apr 2018, 21:28

combe je napisao/la:Pun mi vise ku rac i tebe i te tvoje price. Ti si do prije mjesec dana laprdo o pojacanjima, kako ce se sve uradit da se ude u premier ligu, da se ide na pripreme u Antaliju. Do prije 10 dana si piso neide Sabic nigdje. Dok sam ja cijelo vrijeme pisao o ovome da ce se desit. Juce pricas dolazi Ninkovic. Jel trebam trazit zvoje postove.
Nemas ti pojma druze moj oni se sprdaju sa tobom a ti lupas ko maksim po diviziji. Ni jednu yebenu stvar nisi pogodio.
Pa ti im prvi protiv Olimpika yebes sve i govoris prodane duse. Moras se Spiskoni prekontat sta stvarno osjecas i u sta vjerujes.
Sa ovim potezom su prepolovili publiku.
:salut: :thumbup:

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 09 apr 2018, 21:41

Evo sabic izjavio da su mu javili da je smijenjen, i da mu je tesko palo.sumljam da je on trazio vise para itd.
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 09 apr 2018, 21:48

Jest druze trazio. Trazio je samo iz razloga da bi oni njega sutnuli jer je znao da ne mogu ispunit uslove.
Al boli nas racku ko yebe Sabica dobili smo Sir Sapinu. Mogli su komotno i Spisku postavit isti ku rac. U Gracanici pusimo minimum 2 razlike.
O ovome vise ne treba sutit dabogda im ne trebalo za sve ovo su krivi u prvom redu Said Supcina Kikic i Dzej pa nakon toga Ensar kojem su ova dvojica uspjeli isprat mozak.

Vijadukt
Kontakt:

Post Postao/la Vijadukt » 09 apr 2018, 21:58

Na kraju combe bi upravu. :kafa:
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 09 apr 2018, 22:01

Koji ce k.dzej u radnoj grupi, nama trebaju ljudi pametni, skolovani, da odrade marketing.da se nadju spoznori, meni ovo lici da se pozdtavilo sa pl.pa ajde da se smanje troskovi smijeni zdravka.smijeni sabica... Dobra je ovo prica bila o zvijezdi.grad je poceo zivit za zvijezdu, ali avr je palo u vodu.nazalost...
I combe upravu si bio za sve, izvini za uvrede sa moje strane...
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

Zvijezda1986
Kontakt:

Post Postao/la Zvijezda1986 » 09 apr 2018, 22:08

Ljudi gdje je kerovodja na utakmicama nisam ga primijetio dok su se sokovi prodavali bio je tu sad ga nema i on odustao od zvijezde :D

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 09 apr 2018, 22:11

Vidite mi smo jednako krivi za sve ovo ljudi su imenovani a nije skupstine ni bilo oni su bili radna grupa samo su se izglasali u upravu a svi smo sutili, svi ste hvalili kako dobro ide i kazem opet ako pobjede svi cete govoriti sampioni itd... Daj spustite se na zemlju bolan i ovo je uspjeh, mi nemamo ljudi koji vole Zvijezdu da udju u upravum, drugo svi ba pametujemo nesto ovdje a nebi ništa bilo bolje ni da smo sami dole nije jednostavno sve to.

Uprava je se trebala prosiriti na jos kojeg covjeka da se omoguće sredstva za natavak tamičenja i napad na prvo mjesto to nisu uradili na adekvatan način i tu smo gdje! Doviđenja prijatno!

Orhan
Kontakt:

Post Postao/la Orhan » 09 apr 2018, 22:12

Combeta ljudi ovdje ne vole zato sto ne medi, kaze ti pa ti se pusi...i to postujem bolje bit iskren nego zivit u zabludi
Husein-kapetan Gradaščević

Ivan Mijačević

Stjepan Šiber

Mirso13
Kontakt:

Post Postao/la Mirso13 » 09 apr 2018, 22:21

Igračima Bratstva 350 km premije za pobjedu protiv nas.Nadam se da će ih Šapina zafrkat za premije.

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 09 apr 2018, 22:25

Combe je laik obični nedorastao za veću igranku od lastisa i pole cijele.
Saba je trebao biti trener Mladosti pred prvu utakmicu sa Čelikom prije mjesec. Poslije je koketirao sa Azmirom ali ipak je Musija presudio.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 09 apr 2018, 22:35

Hitman22 je napisao/la:Combe je laik obični nedorastao za veću igranku od lastisa i pole cijele.
Saba je trebao biti trener Mladosti pred prvu utakmicu sa Čelikom prije mjesec. Poslije je koketirao sa Azmirom ali ipak je Musija presudio.
Postujem tvoje misljenje a sad odyebi sa teme jer imamo dovoljno svojih problema.
Sad koliko ja znam nisi ti kompetentan da sudis isto ko i ja za tebe da govorim.
Ali siguran sam samo u jedno da su nas(publiku-navijace) svi yebali i prodali. Pocev od djela uprave, djela igraca pa na kraju i Sabica mada mislim da je on najmanje.

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 09 apr 2018, 22:38

Cekajte malo. Neko napisa saba trazio 10k maraka. Zasto??? Valjda covjek ima platu neku. Ili je reko dajte mi deset milja i ja cu biti prvak :lol: druga stvar ne znam zasto se potencira rijec uprava lad to u zvijezdi ne postoji. Trece nije mi cudno za smokija jer se cesto druzio sa Nerminom. Mali od smokija i sabicev mali su non stop bili zajedno pa ga je to potreslo vjerovatno
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.