Marsal je napisao/la:Je li vrijeme da počnemo pričati o Slobodi kao sigurnom putniku u Prvu ligu Federacije BiH?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Marsal je napisao/la:Je li vrijeme da počnemo pričati o Slobodi kao sigurnom putniku u Prvu ligu Federacije BiH?
Borac kuci 3 bobice, Gosk kuci bobica, Vitez 3, Celik away bobica, Mladost kuci 3 i zadnju nam Vojvoda u BL poklanja tri bobice. Jednom od nas dvojice je losa racunicasamoposteno je napisao/la:Igraj slobodno sve pobjede Celika do kraja i da Sloboda nece vise od 4 boda uzet sve sto padnes ja ti vratimdvokorak je napisao/la:Sloboda znaci ispada. Zenicani, dajte nam tacne rezultate, da se masne pare na kladari uzmu.
ma druze ako ce neko nasu (nazovi srecu) zbog ostanka u ovoj ligi kleti hmm j.ebi je ondasvrakino1921 je napisao/la:@tareizo pogresno si me shvatio
ja sam da ostanu i Sloboda i Celik
al kako rece @samoposteno u vezi licenci mozda i Vitez ostane na kraju
Neka pričekaj da vidimo kako će proći kući protiv Borca i GoškaMarsal je napisao/la:Je li vrijeme da počnemo pričati o Slobodi kao sigurnom putniku u Prvu ligu Federacije BiH?
Samo vi pričajte, takvi su najslađi.Marsal je napisao/la:Je li vrijeme da počnemo pričati o Slobodi kao sigurnom putniku u Prvu ligu Federacije BiH?
Samo sto to ko zaslužuje da ostane gledas iz svog ugla. Pa podrzavas svaki moguci oblik muljaze da ostanete u ligi. Po zaslugama vi trebate ispasti to je trenutno stanje ko gleda realno.tareizo je napisao/la:ma druze ako ce neko nasu (nazovi srecu) zbog ostanka u ovoj ligi kleti hmm j.ebi je ondasvrakino1921 je napisao/la:@tareizo pogresno si me shvatio
ja sam da ostanu oni koji zasluzuju
vi ste jaki i zasluzujete duplu ,tome niste vi krivi vec drugi sto vam ne mogu parirat pozzzzzzz
Slobodagrbavicka je napisao/la:ko ce u drugu ligu? sloboda ili celik?
Tvoj iskren odgovor je?grbavicka je napisao/la:ko ce u drugu ligu? sloboda ili celik?
Druga liga, na BP nas Celik igraTofiTofita je napisao/la:Drugaaa ligaaa
U drugu ligu nece jos niko e mozda da Sloboda sljedece sezone ispadne iz prve lige bice gusto i tamo su jake ekipegrbavicka je napisao/la:ko ce u drugu ligu? sloboda ili celik?
???? procitaj moj post opet,CELIK volim i zelio bi da na TERENU zasluzi ostanak,a ako ne nek ispadnesviunapad1010 je napisao/la:Samo sto to ko zaslužuje da ostane gledas iz svog ugla. Pa podrzavas svaki moguci oblik muljaze da ostanete u ligi. Po zaslugama vi trebate ispasti to je trenutno stanje ko gleda realno.tareizo je napisao/la:ma druze ako ce neko nasu (nazovi srecu) zbog ostanka u ovoj ligi kleti hmm j.ebi je ondasvrakino1921 je napisao/la:@tareizo pogresno si me shvatio
ja sam da ostanu oni koji zasluzuju
vi ste jaki i zasluzujete duplu ,tome niste vi krivi vec drugi sto vam ne mogu parirat pozzzzzzz
iskreno... gosk! zato necu da biram izmedju ova dva velikana bh fudbala!prisonbreak je napisao/la:Tvoj iskren odgovor je?grbavicka je napisao/la:ko ce u drugu ligu? sloboda ili celik?
Ne moze to tako, samo Sloboda mora ispast.grbavicka je napisao/la:iskreno... gosk! zato necu da biram izmedju ova dva velikana bh fudbala!prisonbreak je napisao/la:Tvoj iskren odgovor je?grbavicka je napisao/la:ko ce u drugu ligu? sloboda ili celik?
chily-rz je napisao/la:I šta kažu Mladost igra za Čelik a u nastavku prvenstva odigrali po dvije sa Slobodom i Borcom gdje su osvojili dva boda i jedna sa Čelikom za tri boda u Zenici,.
Nemojte komšije,naši smo,.
EDIT: Sa Goškom,ne znam što me prenese na Borac,.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.