@Speedy, reg. sam tamo vec ali nisam danas igrao preko racuna, ovo je uplaceno u poslovnici...
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Hoću li dobiti bonus ako se sad registrujem tamoOikamid je napisao/la:naravno da ima, probaj se okladit' pa im reci svaka častsubcoccinela je napisao/la:svaka cast kladionici bet-live na ovom rodjendanskom bonusu od 50 km![]()
nego, da li ga je jos neko dobio,ima li kakvih uslova za igranje sa njim, mada ne vidim nista da pise na njihovoj stranici![]()
Sudija je jeb'o majku Marseju čitavu utakmicu, jad ćelavi...
memija38 je napisao/la:Covjek se pojavi na ovoj temi samo kad ceka neki dobitak tj. kad mu ostanu 2-3 para a nije nikad postavio taj isti tiket prije pocetka pa da i normalna raja moze sta prepisati. Klasicno kurcenje.
ja sam prosli mjesec dobio takodjer 50 KM,obradovali su me bili sms porukom pravosubcoccinela je napisao/la:svaka cast kladionici bet-live na ovom rodjendanskom bonusu od 50 km![]()
nego, da li ga je jos neko dobio,ima li kakvih uslova za igranje sa njim, mada ne vidim nista da pise na njihovoj stranici
šta je sa aguerom? i kada ubace prolaze na premieru?stulic89 je napisao/la:@Harika, oko 10 sigurno ce da bude prolaz, ne vjerujem manje, samo moguce vise...
1:0Brcanskamalta je napisao/la:Ljudi igrao sam neki vijetnam kup
Tp ho chi MINH-cs.DONG THAP
igrao tri gola nemogu nac rez da ga yebes igrao live
https://www.sofascore.com/dong-thap-ho- ... ty/vmnsymnBrcanskamalta je napisao/la:Ljudi igrao sam neki vijetnam kup
E pa mu majku vise .Adebayor je napisao/la:1:0Brcanskamalta je napisao/la:Ljudi igrao sam neki vijetnam kup
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.