FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

MakabiTuzla
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la MakabiTuzla » 09 apr 2018, 12:58

3 naredne utakmice, 3 pobjede :kafa:
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 09 apr 2018, 13:35

Sad bih potpisao rezultat na Grbavici, isti onaj kao otprije dvije godine u polufinalu kupa :kafa:
League Cup winners
Yugoslavia - ★

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 09 apr 2018, 14:30

tuzlak1987 je napisao/la:Uprava neka pusti besplatan ulaz do kraja sezone. Ko ih zna neka im kaze da to urade.

Masnog Vojvodu poslati u qrac ako i on hoce neke dogovore.
Pustiće uprava besplatan ulaz ako nam Čelik dođe baš blizu..U slučaju da se dodatno zakuha, i da postanemo ugroženi.Mada ne vjerujem,da će Slavko sebi dopustiti taj luksuz. :nene:
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 09 apr 2018, 14:45

ako Sloboda pobjedi Bojac, eto nas na -1

a realno, prestici cemo mi Bojac do kraja, a lako moguce i GOSK

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 09 apr 2018, 14:46

Nesto bas razmisljam kako je glupo sto ce se "dati" taj milion za novu tribinu, a na svakoj utakmici sjeverna tribina poluprazna. Bolje uloziti 500.000 od grada u teren, pomocne terene, ostalo uloziti u renoviranje istoka, sluzbenih prostorija i da se dobije stadion za Evropu. Mislim znam da je i taj milion ove godine samo predizborno obecanje i da je vec april, a apsolutno se nista ne radi, ali eto bilo bi lijepo.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 09 apr 2018, 15:26

http://sports ke.ba/zasto-celik-sloboda-od-musije-mladosti-traze-da-ih-spasava/

Ovi opet lupaju po nama. A ljudi nam prije dva dana uzeli bod, imali 3-4 sanse i da pobjede. I onda im tek trener odlazi. I ko to Slobodu spasava, citavo proljece je iznad opasne zone 6-8 bodova?

Isti covjek koji je napisao clanak pred Vitez gdje pise o nekom "produzavanju agonije".

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 09 apr 2018, 15:32

tuzlak1987 je napisao/la:http://sports ke.ba/zasto-celik-sloboda-od-musije-mladosti-traze-da-ih-spasava/

Ovi opet lupaju po nama. A ljudi nam prije dva dana uzeli bod, imali 3-4 sanse i da pobjede. I onda im tek trener odlazi. I ko to Slobodu spasava, citavo proljece je iznad opasne zone 6-8 bodova?

Isti covjek koji je napisao clanak pred Vitez gdje pise o nekom "produzavanju agonije".
"Zna li javnost koliko je Mladosti svirano jedanaesteraca. JEDAN u trideset utakmica. Da li je neki sudija pao zbog toga? Nije. Mogao je biti samo nagrađen."
pa p***a ti materina koliko je to Slobodi sudjeno penala? Ovaj portal vec nekoliko zadnjih mjeseci pise lose stvari o nama, stavljaju neki medijski linc i pritisak na nas kao da smo nesto uradili, a kao sto Slavko rece zna se odakle ovi placeni tekstovi dolaze.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 09 apr 2018, 15:34

Bolje da su napisali sto Mulalic nije odigrao citavu prvu rundu vec protiv svih ostala jedna i uzeo bodove i Borcu i Slobodi, a sa Celikom ostale dvije da podjele 6 bodova. Skidaju pritisak sa pred. Mladosti koji je vec odlucio kako ce.

Mladost je klub isti kao i GOSK, bez ikakve uloge u ligi osim da namjesta, a predsjednik Mladosti dokazani kriminalac koji je svakako i kupio ulazak u ligu.
https://www.pravosudje.ba/vstv/faces/pd ... _doc=34080

Zasto novinari za ovake ekipe izmisljaju da su "lijepe sportske price", a postoje samo da se operu pare ? Da nije mozda zbog cvaje koju dobiju?

katarakta

Post Postao/la katarakta » 09 apr 2018, 15:48

Ma Mladost je realno u neugodnoj situaciji i to drugu godinu zbog Celika. Ovi im jebu majku seljacku i smatraju da im trebaju pustit jer su oni kao veci klub i tako to. Slicna je situacija u tz sa okolnim klubovima. Medjutim te su utakmice pod lupom i onda je tesko. Ove sezone su ih dvije razvalili i to su najuvjerljivije pobjede Mulalica na klupi Mladosti. Vec u subotu imaju priliku da ih posalju u drugu ligu i eto razloga velikog pritiska iz Zenice i vjerovatnog odlaska Mulalica, koji je kao papagaj ponavljao da zeli igrati posteno do kraja
Niko, niko, samo Sloboda

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 09 apr 2018, 16:46

vodi celik golom iz ofsajda.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 09 apr 2018, 17:00

samirr je napisao/la:vodi celik golom iz ofsajda.
Bezveze pratis i nerviras se, 4-5 utakmica je sigurno vec izrezirano pod pokroviteljstvom saveza i uprava. Protiv nas ce zapeti svi, na nama je da probamo to jednu po jednu dobiti. Sto se tice medija kao i uvijek sute ako nisu u pitanju Sarajevo ili Zeljeznicar.

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 09 apr 2018, 17:22

samirr je napisao/la:vodi celik golom iz ofsajda.
a tek drugi gol.poklon pravi :lol: :urnebes: :urnebes:
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 09 apr 2018, 17:40

sviunapad1010 je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Niste mi jasni nikako,zar je Celik ili neko treci kriv sto smo mi u borbi za opstanak,sto se vjerovalo da cemo igrat za prvaka,euro tekme,Jagodicu i njegovom sistemu,novim talentima kao Tandir,Kalezic ??

Eh ja lijepo pisao da ce sad svasta biti,ko ima vise ostace,ko nema leti u federalku i ne krivite nikog ako se ispadne,mada ima jos do kraja sve sami odlucujemo,ali niko nama nije kriv osim onih koji nas vode..

Trazili ste,gledajte.. mada je i ovo za mene katastrofa borba za opstanak .. :salut:
Sjedi 1. Promašio si temu druže totalno. Ako ćemo muljanjem ici do uspjeha nek se odmah ugasimo. Posteno i fer da jeste Celik nema sansu nikakvu o tome se pise trenutno.
Pa citava liga je namjestena,a samo mi glumimo postenje,mislis da se do titule,opstanka i ulaska u premijer ligu ide fer i posteno,mozes misliti..

Vi sad ovdje pjenite na Celik kako dolazi do bodova,ljudi gledaju svoju avliju i kako da se iscupaju,a mi hocemo postenje,de ba molim te.. ja sam fino napisao ko ima vise love on ostaje u ligi..

Ko je nama kriv sto nas lazu da cemo igrat ligu za prvaka,kvalifikacije za evropsku ligu,titulu za stotu godisnjicu kluba..

Nije nama niko drugi kriv sto smo rasipali bodove kako smo stigli kako na Tusnju ,tako i na strani.. u zadnjih 8 mjeseci jedino smo dobili Viteza dva puta u gostima i ja trebam da to slavim,a znamo da je Vitez odavno drugoligas ,jedino od svih iz vrha smo Zelju jednom dobili na Tusnju 1:0 kad je Slavko dosao,i sad Mladost DK.. i ja trebam da krivim nekog treceg zbog katastrofalnih rezultata kluba :salut:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 09 apr 2018, 17:58

@Staragarda
Nema uprava veze sa ovim sto pises po drugim temama, fulas citavu poentu.

Uprava je na proljece napravila sasvim dobru ekipu. Imam osjecaj da navijas da ispadnemo samo da bi dokazao da si upravu, to ti je ne malo bezveze vec previse. Tuzlak si kao i svi mi, treba da ti bude krivo kada ti neko pisa po klubu. A savez sa ovim ofsajdima, nesviranim penalima, Musija, Turci i ostali to bas i rade. Jel ovdje uopste neko hvali Imamovica i Mujkanovic te ostale? Prezirem i ja Imamovica ali to nije razlog da budem mazohista na taj nacin. Proci ce oni svi i Imamovic i Mujkanovic i Husic. A budi siguran da Husic sada radi sve da nas ugasi i izbaci u drugu ligu. On nije nista bolji od njih, a niti bi neko drugi bio bolji, svi su isti.

Uglavnom bezveze jer i sam znas da Sloboda ima dobru ekipu i bolju od ostalih, a da ce morati zapeti svaku utakmicu. Tu nije krivi niko od nasih, odradili su najpostenije prelazni rok od svih, reprogram se servisira, trener je dobar. Sama bit sporta je da se takmicis, a oni su na proljece uradili sve sto su mogli da se sto bolje mozemo takmiciti, dok Husic, Turci i Musija namjestaju. Hajmo se diviti Azmiru sada sto 70% utakmica namjesti, bas veliki uspjeh svaka mu cast!

Jasno je i meni da mi vidjeti gornjeg dijela sa ovom upravom necemo ali to nije razlog da se smijemo nasoj nesreci i pravdamo kada nam neko pisa po klubu jer kakav je takav je nas je. Ako imamo lose rezultate ne moramo pravdati to sto neko zeli preko nasih ledja da nas zavali.

Ako mislis da ce Imamovic pasti i SDP, Zdeno i svi ostali ako Sloboda ispadne varas se, ne bi se nista promjenilo. Isto ako mislis da je Husic jos uvijek neki spasioc sporta varas se. Isto ako mislis da bi neko drugi nas pazio vise kada bi dosao na vlast varas se opet jer bi nas neko drugo mozda i manje pazio od ovih sada. Dosli bi podjednako losi ljudi u klub kao sto su i ovi. Spas je u privatizaciji ali pravoj do tada nema napretka sa ovim ili sa onim isto ce biti.

Skupstina je kao kafana. Ali sta ti je alternativa? U drzavi bez zakona o sportu, gdje se sve dijeli na 3, sa nizom nekih vlada. Neka ti dodje bilo ko nece biti bolje zbog niza problema. A pogotovo sa ovom kombinacijom Kuko-Azmir-SBB ili sa zelenim to je gasenje kluba.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 09 apr 2018, 18:14, ukupno mijenjano 2 puta.

boomerang5
Kontakt:

Post Postao/la boomerang5 » 09 apr 2018, 18:28

je li se međusobni omjer gleda kroz sve 4 utakmice u sezoni s nekom ekipom, ili samo ove 2 u ligi za opstanak ?

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 09 apr 2018, 18:43

Gleda se sve komplet 4 susreta.
Ovo sa Vitezom i Čelikom je dodavanje Jevtica ofirno preoforno. Kod prvog gola kao na plaži leže dva igrača Viteza. Mada se to zna već. Kakva će tek smijurija od utakmice Čelik Mladost biti.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 09 apr 2018, 18:45

boomerang5 je napisao/la:je li se međusobni omjer gleda kroz sve 4 utakmice u sezoni s nekom ekipom, ili samo ove 2 u ligi za opstanak ?
Ja koliko sam procitao kroz sve 4 utakmice sezone, jer nisu se odvajali bodovi kad su podijeljeni klubovi u ligu za opstanak i za prvaka. U slucaju istog broja bodova smo ispred njih, jer nas ne mogu dobiti 4-0 gore pa ni sa Cazinskim ljepotanom.

Sad bas pogleda tabelu kod kuce i u gostima, zalimo se nesto na gostovanja, a uzeli smo najvise bodova od svih ovih klubova na gostovanjima, a na Tusnju smo bolji samo od Viteza.

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 09 apr 2018, 18:49

Opet smo poceli racunat ha....
Jedan kiks i gutaj knedle opet...A lijepo se govorilo i upozoravalo ali ljudi kazu vi ste izdajice asmirovci isilovci i td....
Bas da vidimo rasplet nadam se dobar po nas.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 09 apr 2018, 19:03

Nek se ponovi bez mudna igra kao protiv Borca i Čelika i eto nas dole...
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !

boomerang5
Kontakt:

Post Postao/la boomerang5 » 09 apr 2018, 19:04

znaci jasno je ko dan... ako ove 3 tekme kuci protiv raspalih borca, viteza i goska dobijemo - 99 % je opstanak. Ako ove pobrojane 3 ne mozemo dobiti sve 3 , onda smo teski raspad i ne zasluzujemo ovo smece od lige ni da igramo ...

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Skojevska i 8 gostiju.