FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Mortus
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Mortus » 09 apr 2018, 08:53

sviunapad1010 je napisao/la:
Mortus je napisao/la:
Aerials je napisao/la:Darku odmah produžiti ugovor, ni slučajno pustiti ga za džaba!
Nzn koliko je istina, cuo sam da mu je klauzula 150 000 eura, sto je po meni malo, pa iole ozbiljan klub iz nase lige to moze podmiriti. To bi trebalo promijeniti, ako je Slobodas da makar pristane dq mu se promijeni klauzula.
Samo bez prodavanja igrača u našu ligu. Ne znam za transfer u nasoj ligi iz kluba u klub od 150.000 eura to bi rekord bio.
Bio bi rekord, ali Todor je trenutno zlatna koka, on glat može otić za 200-250000 eura, ako se ima znanja pameti i razvijene veze vani.
Naša Sloboda to nema, a Zrinjski. Željezničar, Sarajevo, Široki. pa i Radnik, sigurno da mogu naći dobru mušteriju i dobro zaradit, a novca sigurno da imaju, jer sa Todorom, ako ne bude neka povreda rizika skoro pa i nema za dobru zaradu.

Zato i kažem da je klauzula mala, jer siguno je može ponuditi neko od navedeniih, a onda je samo do njega, kao što je i sa Ordagom bilo, samo što je Ordaga ispao GOSPODIN i DŽENTLMEN, pravi SLOBODAŠ, a nadam se da je i TODOR takav....
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 09 apr 2018, 10:57

zato mi i jesmo kandidati za zavalit...nemoj da mi budemo neposteni, de da mi budemo obrazli dok svi hoce da nas zavale i nema cim se ne sluze..

a kad nas jebu, ko nam je kriv.Samo ja se slazem, i trebaju ostat klubovi koji imaju nekog ko se bori za njih na ovaj ili onaj nacin.

sta je bolje za ligu ovakva Sloboda ili Celik sa investitorima i navijacima, stadionom itd itd.

nasi nek kupe do kraja sve sto mogu. Ako treba 3 za tri sa Borcem, Viteza i Goska kuci pobijedit, kupit sudije za Mladost i ko ih ****
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 09 apr 2018, 11:07

Cuo sam da za Todorovica i Azira se interesuju neki italijanski i njemacki drugoligasi.Ne znam koliko je istina ali molim boga da ih unovce kako treba dobro bi nam doslo.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 09 apr 2018, 11:11

ultrasstyle_tz je napisao/la:zato mi i jesmo kandidati za zavalit...nemoj da mi budemo neposteni, de da mi budemo obrazli dok svi hoce da nas zavale i nema cim se ne sluze..

a kad nas jebu, ko nam je kriv.Samo ja se slazem, i trebaju ostat klubovi koji imaju nekog ko se bori za njih na ovaj ili onaj nacin.

sta je bolje za ligu ovakva Sloboda ili Celik sa investitorima i navijacima, stadionom itd itd.

nasi nek kupe do kraja sve sto mogu. Ako treba 3 za tri sa Borcem, Viteza i Goska kuci pobijedit, kupit sudije za Mladost i ko ih ****
nemoj da budemo neposteni makar ispali.
napravi ekipu da razvali sve redom, a ovo laktanje i 3 za 3 ostavi za takve profile ekipa. to nam ne treba.
dosta je mutljavine.
daj napravi klub klubom,sistem,omladinsku skolu, bori se i radi posteno, i onda nema sansi da dodjes u situaciju da se boris za opstanak.
Samo posteno!

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 09 apr 2018, 11:15

Brcanskamalta je napisao/la:Cuo sam da za Todorovica i Azira se interesuju neki italijanski i njemacki drugoligasi.Ne znam koliko je istina ali molim boga da ih unovce kako treba dobro bi nam doslo.
Neki idealan scenarij ti je da osvojis kup, unovcis azira i todora, imas od toga nekih milion maraka, plus ono sto ti daje grad i uz malo mozga napravis ekipu ekipom za sljedecu sezonu.
Drugi scenarij je da te svi povale, da ispadnes iz kupa, ispadnes iz lige, svi ugovori ti postanu amaterski, odu ti igraci svi dzaba, stavis kljuc u bravu, okrenes dva put i dovidjenja prijatno.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 09 apr 2018, 11:15

Ma Darko ima ugovor taman do 2020. godine. Taman ove godine ga prodati, nista ne cekati sljedecu sezonu jer to moze biti mač sa dvije ostrice. S jedne strane se moze jos vise razviti i mozemo ga prodati za vise, ali tu su uvijek povrede, onda godina manje u ugovoru i sve. Samo dobro zaraditi na ljeto na njemu i spucati uslov u ugovoru da nama ide 5-10% od sljedeceg transfera. Vrijeme je vise da Sloboda krene zivjeti od svoje djece, stvarno se moze zaraditi na njemu, Aziru, pa i Smajicu, a i ovi ostali juniori stvarno obecavaju i sljedece sezone uz vise mjesta ce to i pokazati.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 09 apr 2018, 11:17

a titula za stogodisnjicu???

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 09 apr 2018, 11:18

fazon je sto od kako postoji Premijer liga samo jedna ekipa je mogla razvaliti sve redom. Zeljo sa Osimom one godine kad smo mi ispali, a čak i pored toga njihovo "poštenje" te godine se i dan danas prenosi s koljena na koljeno kao usmeno predanje.

ja ti garantujem da smo mi jedan od najpoštenijih klubova od kako se igra naša liga. Sa najmanje kupljenih utakmica i sudija (jer nikad nismo imali para), sa najvise odigranih utakmica pošteno za drugog. Zato nam konto titula i jeste takav kakav jeste, i zato smo i bili druga liga.

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 09 apr 2018, 11:21

ultrasstyle_tz je napisao/la:fazon je sto od kako postoji Premijer liga samo jedna ekipa je mogla razvaliti sve redom. Zeljo sa Osimom one godine kad smo mi ispali, a čak i pored toga njihovo "poštenje" te godine se i dan danas prenosi s koljena na koljeno kao usmeno predanje.

ja ti garantujem da smo mi jedan od najpoštenijih klubova od kako se igra naša liga. Sa najmanje kupljenih utakmica i sudija (jer nikad nismo imali para), sa najvise odigranih utakmica pošteno za drugog. Zato nam konto titula i jeste takav kakav jeste, i zato smo i bili druga liga.
ne slazem se, ali ti ne mogu argumentovano odgovorit jer je forum ;)
ali isto tako znam da je vrijeme da se konacno postave stvari na zdrave temelje, od suplje price nema nista.
drugi me ne interesuju samo moj klub. i samo posteno.
ne mozemo uvijek druge krivit za vlastite neuspjehe, trebamo prvo od sebe krenut.
budi duplo jaci od ostalih i onda ni ovi smijesni nedosusjeni cisti penali nece pravit prevagu u utakmicama i bodovima.ako se razumijemo.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 09 apr 2018, 11:24

Sve je ba na nama. Imas 4 domace i 2 gostujuce. Imas fin raspored, normalnog trenera, znas da te niko u ovoj LZO ne moze pobjediti.

Ne treba nikom kuhati vec igrati za sebe svaku do zadnjeg kola. Mi nikom nista ne spremamo, imamo cist obraz za razliku od ostalih u LZO koji bi i mater prodali za 50 KM. Ne treba nikom praviti ono sto su nama napravili Zeljeznicar i Velez. Sutra kada neko dodje u Tuzlu na gostovanje moze samo da se na sebe ljuti, a od nas ce dobiti zvizduke jer bolje ne zasluzuje.

Mladost je mogla otpustiti Mulalica odmah cim nije uzao u LZP, sada odlazi u pola LZO. Vjerovatno jer preko njega ne moze niko da uzme 6 bodova vec tablica ostaje ista. A neki bi da lagano uzmu preko Mladosti 6, a da Mladost drugima otkida bodove. Da je on ostao do kraja LZO tesko bi njih iko pobjedio, mozda jedna ekipa u ovih 6 utakmica.

Inace Sablji postovanje ako je otisao zbog namjestanja, a isto mu i postovanje sto je jedan od rijetkih koji se sjeti Mustafe Hukica. I kada je trenirao Zeljeznicar bio je korektan, nije nista ruzno pricao ali ga nas zapad uzeo za zub.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 09 apr 2018, 11:25, ukupno mijenjano 1 put.

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 09 apr 2018, 11:24

klasik je napisao/la:
Brcanskamalta je napisao/la:Cuo sam da za Todorovica i Azira se interesuju neki italijanski i njemacki drugoligasi.Ne znam koliko je istina ali molim boga da ih unovce kako treba dobro bi nam doslo.
Neki idealan scenarij ti je da osvojis kup, unovcis azira i todora, imas od toga nekih milion maraka, plus ono sto ti daje grad i uz malo mozga napravis ekipu ekipom za sljedecu sezonu.
Drugi scenarij je da te svi povale, da ispadnes iz kupa, ispadnes iz lige, svi ugovori ti postanu amaterski, odu ti igraci svi dzaba, stavis kljuc u bravu, okrenes dva put i dovidjenja prijatno.
Imas i srednji scenarij,jedva ostanes u ligi ispadnes iz kupa a Azir i Todor odu za "gajbu"piva. :D
Vidicemo sve uskoro.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 09 apr 2018, 11:26

Sariel1987 je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:fazon je sto od kako postoji Premijer liga samo jedna ekipa je mogla razvaliti sve redom. Zeljo sa Osimom one godine kad smo mi ispali, a čak i pored toga njihovo "poštenje" te godine se i dan danas prenosi s koljena na koljeno kao usmeno predanje.

ne slazem se, ali ti ne mogu argumentovano odgovorit jer je forum ;)
ali isto tako znam da je vrijeme da se konacno postave stvari na zdrave temelje, od suplje price nema nista.
drugi me ne interesuju samo moj klub. i samo posteno.
ne mozemo uvijek druge krivit za vlastite neuspjehe, trebamo prvo od sebe krenut.
budi duplo jaci od ostalih i onda ni ovi smijesni nedosusjeni cisti penali nece pravit prevagu u utakmicama i bodovima.ako se razumijemo.
ma normalno. To bi bio neki idealni scenarij. Medjutim po meni je to utopija , prvo sto to zahtjeva dugogodisnji rad i multimilionska ulganja prije nego sto se ista vrati.
Drugo, liga je takva kakva jeste, sad da izaberes 18 igraca iz PL , sastavis idealni tim iz cijele lige, ne bi se prosetali ligom. Pitanje je bi li je i osvojili.

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 09 apr 2018, 11:27

tuzlak1987 je napisao/la:Sve je ba na nama. Imas 4 domace i 2 gostujuce. Imas fin raspored, normalnog trenera, znas da te niko u ovoj LZO ne moze pobjediti.

Ne treba nikom kuhati vec igrati za sebe svaku do zadnjeg kola. Mi nikom nista ne spremamo, imamo cist obraz za razliku od ostalih u LZO koji bi i mater prodali za 50 KM. Ne treba nikom praviti ono sto su nama napravili Zeljeznicar i Velez. Sutra kada neko dodje u Tuzlu na gostovanje moze samo da se na sebe ljuti, a od nas ce dobiti zvizduke jer bolje ne zasluzuje.

Mladost je mogla otpustiti Mulalica odmah cim nije uzao u LZP, sada odlazi u pola LZO. Vjerovatno jer preko njega ne moze niko da uzme 6 bodova vec tablica ostaje ista. A neki bi da lagano uzmu preko Mladosti 6, a da Mladost drugima otkida bodove. Da je on ostao do kraja LZO tesko bi njih iko pobjedio, mozda jedna ekipa u ovih 6 utakmica.

Inace Sablji postovanje ako je otisao zbog namjestanja, a isto mu i postovanje sto je jedan od rijetkih koji se sjeti Mustafe Hukica. I kada je trenirao Zeljeznicar bio je korektan, nije nista ruzno pricao ali ga nas zapad uzeo za zub.
za prvi dio. tacno tako. sve je u nasim rukama i samo posteno.
kakva kuhanja i zajebancije 3 za 3.
trebamo samo sebe gledat. i ne mijesat se.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 09 apr 2018, 11:33

“Ponovo smo pokazali danas i protiv GOŠK-a, Viteza, Borca da se ponovo nećemo skloniti nikome, može protivnik biti bolji od nas, ljudi koji se malo razumiju u fudbal znaju šta to znači za neke stvari, ne znam da li smo trebali pobijediti, pametnom je i išaret dosta, momcima nemam šta zamjeriti”, Mulalićeva je izjava nakon remija Mladosti i Slobode.

Boldirano misli na to da ako tako rade tabela se ne mijenja, nema preletanja. Sve ekipe su tu negdje tako da u ovoj LZO bez mutnih radnji niti jedna ekipa ne moze sastaviti 3 pobjede u nizu, a kamoli nekih 7-8. Da je strana liga vec bi bila gotova prica o opstanku jer se u stranim ligama 5-10 bodova ne stize. Ako Mladost do kraja izgubi 3-4 utakmice prodali su i to je to.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 09 apr 2018, 11:35, ukupno mijenjano 1 put.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 09 apr 2018, 11:36

@vranjes23, molim te da se suzdrzis pisanja na temi Slobode.
imas opste diskusije pa navali.

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 09 apr 2018, 11:46

znaci samo u postenoj igri je spas!
vrati se sve kad tad.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 09 apr 2018, 11:47

Uprava neka pusti besplatan ulaz do kraja sezone. Ko ih zna neka im kaze da to urade.

Masnog Vojvodu poslati u qrac ako i on hoce neke dogovore.

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 09 apr 2018, 11:53

nisam ni za to.
slobodi pare trebaju platite kartu. ne kosta vas nista.
koga kosta nek promijeni sport!
ako mi necemo ko ce ljudi dragi???

katarakta

Post Postao/la katarakta » 09 apr 2018, 12:39

Treba ici utakmicu po utakmicu. Prvo Zeljo. Napravit dobar rezultat, pa u subotu raskovat Borac. Ritam srijeda - subota tek pocinje, tako da raspored i nije nesto gust, a igraci bi sad trebalo da su na vrhuncu forme. Uglavnom protiv Zelje bez Ivetica, protiv Borca bez Terzica i Osmanagica
Niko, niko, samo Sloboda

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 09 apr 2018, 12:54

Nasa racunica je prilicno jednostavna i realna. Imamo 4 kuci, 2 u gostima u preostalih 6 kola. 4 pobjede kuci nas ostavlja u ligi, cak i ako Celik pobjedi svih 7 utakmica do kraja :!:
U prvenstvu nam je najbitnije da osvojimo 3 boda protiv Borca, a podrska navijaca svakako ne bi bila nepozeljna u tom pohodu. Poslije toga igramo jos 3x kuci i imamo sjajnu priliku da napravimo pobjednicki niz.

Prije toga igramo na Grbavici. Nadam se da cemo izvuci pozitivan rezultat pa da ih napadnemo na Tusnju i uz podrsku navijaca postignemo gol(ove) za prolaz :salut:
League Cup winners
Yugoslavia - ★

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.