Bio bi rekord, ali Todor je trenutno zlatna koka, on glat može otić za 200-250000 eura, ako se ima znanja pameti i razvijene veze vani.sviunapad1010 je napisao/la:Samo bez prodavanja igrača u našu ligu. Ne znam za transfer u nasoj ligi iz kluba u klub od 150.000 eura to bi rekord bio.Mortus je napisao/la:Nzn koliko je istina, cuo sam da mu je klauzula 150 000 eura, sto je po meni malo, pa iole ozbiljan klub iz nase lige to moze podmiriti. To bi trebalo promijeniti, ako je Slobodas da makar pristane dq mu se promijeni klauzula.Aerials je napisao/la:Darku odmah produžiti ugovor, ni slučajno pustiti ga za džaba!
Naša Sloboda to nema, a Zrinjski. Željezničar, Sarajevo, Široki. pa i Radnik, sigurno da mogu naći dobru mušteriju i dobro zaradit, a novca sigurno da imaju, jer sa Todorom, ako ne bude neka povreda rizika skoro pa i nema za dobru zaradu.
Zato i kažem da je klauzula mala, jer siguno je može ponuditi neko od navedeniih, a onda je samo do njega, kao što je i sa Ordagom bilo, samo što je Ordaga ispao GOSPODIN i DŽENTLMEN, pravi SLOBODAŠ, a nadam se da je i TODOR takav....