Bosance si našao za ribu pitatidubrava je napisao/la:A jede li tko od vas kuhano ili ribe?![]()
sve same pite, bureci i ćevapi, jeftina hrana

Nama je najbolja riba janje kad ga baciš u more da se osoli

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Bosance si našao za ribu pitatidubrava je napisao/la:A jede li tko od vas kuhano ili ribe?![]()
sve same pite, bureci i ćevapi, jeftina hrana
Kakav crni Ago, meni odron pizza kod njega... Što se tiče paste, Piccolo Mondo na Marin Dvoru.Kaunas je napisao/la:Procitah 8 stranica a niko nije spomenuo pizze iz Age i pileće iz Piccola.![]()
btw. Venera
Hajde Harry i nekako, dobra im je rostiljska ali Talepatriot je napisao/la:Pizza, pizzerija Riva - Ilidža
Hamburger - Harry Ilidža, Tale Nedžarići, Otrov Bjelave
Ćevapi - Zmaj (bilo koji) najbolji, pa Mujanić restoran (Blazuj), i na Baščaršiji ima par ćevabdzinica, recimo Hodžić, Željo...
Doner - Rio Ilidža
Pita - Zvrk pite opet Rio, na kilo Nagib, Melina, itd...
Sto se tice da se dobro pojede, ali da se izdvoji svota, Restoran Brajlović!
AsDŽbrile je napisao/la:Hajde Harry i nekako, dobra im je rostiljska ali Talepatriot je napisao/la:Pizza, pizzerija Riva - Ilidža
Hamburger - Harry Ilidža, Tale Nedžarići, Otrov Bjelave
Ćevapi - Zmaj (bilo koji) najbolji, pa Mujanić restoran (Blazuj), i na Baščaršiji ima par ćevabdzinica, recimo Hodžić, Željo...
Doner - Rio Ilidža
Pita - Zvrk pite opet Rio, na kilo Nagib, Melina, itd...
Sto se tice da se dobro pojede, ali da se izdvoji svota, Restoran Brajlović!![]()
Za cevape sa slazem![]()
Doner mi je najbolji u Pirpi i Baltazaru.
Pita u Bosni i ASG ( ja mislim da se tako zove, u Bravadziluku )
Sto se ostale hrane tice, moze Brajlovic, dobri su i Mostarlic i Mujanic.
Kažu raja u Maksumića vrh. Nisam bio ovdje nikad, ali ako je kao u Maksumića u Jablanici, onda je to to.UnitedWA je napisao/la:Ljudi zna li ko gdje ima dobra janjetina u Sarajevu (nebitno koji dio grada)?
Znam za Maksumić kod građevinskog faxa, ali ne znam da imaju janjetinu. Imaju li još negdje restoran? I hvalauNbx je napisao/la:Kažu raja u Maksumića vrh. Nisam bio ovdje nikad, ali ako je kao u Maksumića u Jablanici, onda je to to.UnitedWA je napisao/la:Ljudi zna li ko gdje ima dobra janjetina u Sarajevu (nebitno koji dio grada)?
Samo prepisi i ostale postove sa klixa na ovu temu i to je to, tamo je sve spomenuto.JackTheStripper je napisao/la:Rekoh da malo podignemo temu nakon 2 godine mirovanja. Dajte preporuke vezane za hranu pored ceste, dakle mjesta gdje vrijedi stati i pojesti nešto.
Vi koji ste stalno na putu, bilo to u BiH ili drugdje, na koja mjesta obično svratite i jedete?
Mislim da nam je svima poznata jablanicka jagnjetina, no vise me zanimaju mjesta koja nisu toliko izvikana i poznata, a koja su vam postala omiljena. Jednostavno, sakriveni biseri. Za mene je jedan takav biser ribnjak Semešnica nadomak pitomog mjestasca Donjeg Vakufa. Otprilike je to nekih 3-4 kilometara makadamskog puta. Riba za prste polizati.
Gefufna je napisao/la:Samo prepisi i ostale postove sa klixa na ovu temu i to je to, tamo je sve spomenuto.JackTheStripper je napisao/la:Rekoh da malo podignemo temu nakon 2 godine mirovanja. Dajte preporuke vezane za hranu pored ceste, dakle mjesta gdje vrijedi stati i pojesti nešto.
Vi koji ste stalno na putu, bilo to u BiH ili drugdje, na koja mjesta obično svratite i jedete?
Mislim da nam je svima poznata jablanicka jagnjetina, no vise me zanimaju mjesta koja nisu toliko izvikana i poznata, a koja su vam postala omiljena. Jednostavno, sakriveni biseri. Za mene je jedan takav biser ribnjak Semešnica nadomak pitomog mjestasca Donjeg Vakufa. Otprilike je to nekih 3-4 kilometara makadamskog puta. Riba za prste polizati.
Za te pare više ne mozes ni polizati.Blejzer10 je napisao/la:
Ago pao ku.rcu za uši mada nije ni realno da za 3 marke više pojedeš dobru picu
Mala Stanica jesemcho je napisao/la:Restoran Brajlovic, Ilidža, Restoran Mujanic Ilidža-Blazuj, Fast Food Fresh, najpoznatiji doner na široko, Panera, vrlo poznata, IChicken - terminal Ilidža, Pizzeria Riva, to je ono odprilike sto je najpoznatije na Ilidži, mada ima jos mjesta...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.