FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Uvjek nesto kasno uvjek kad ga poflaufas onda se fol nesto mjenja,znaci Adzem je moro nakon Zrinjskog dobit otkaz,jer one izmjene sto je on napravio su nas kostale izgleda titule.Zna se da ce Zrinjski uzet Krupu i Radnika nemojmo bit djeca,zna se da ce pitari protiv nas poginut a njima skinut cega jer pitarima vise netreba nista,spas sezone je da nama sjebu titulu i kad skontas kako nas Ado vodi ekipu ko sto je juce vodio,kako onda mislimo osvojit nesto.Nece bit dupla nego rinaka,nista mi osvojit necemo.**** ti smjenu trenera kad si sve popusio.Jeste vidili juce sta je raje bilo,i umjesto borbe znoja trke ti sanse nisi stvorio,umjesto da iskoristis ambijent ti ga srozas.Zec je potreban i radi inata trenera trpe rezultati.Nemogu vise odose zivci zasto uvjek komplikovano a znas da moze bez toga.
Poraz onog ko je napravio taktiku, odnosno pobjeda boljeg trenera. I umjesto da lijepo pozoves mozgove od trenera koji su ti tu na raspolaganju ti tersaš i ponavljas greske iz tekme u tekmu. Razradis varijante...odredis ko ce ti sta igrati...rekompoziciju u slucaju da ne ide ...Jok... ti non stop igras isto i sto je najgore...sad si procitan i do kraja ce i tebi i nama biti bas zajebano.
Mislim da sportski segment mora biti dobro pretumban ako se zeli uspjeh
AA na zalost nema kapacitet da bude dobrim trenerom.
Mislim da sportski segment mora biti dobro pretumban ako se zeli uspjeh
AA na zalost nema kapacitet da bude dobrim trenerom.
Zna li neko sta se desilo na kraju utakmice u VIP odjelu, vidio sam tucu taman kod Prosineckog, je li sve ok? Niko nista ne javlja.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga
Meni je mrlja i jucerasnje doobro kasnjenje s izmjenom Stevanovica, 10 minuta covjek hramlje, sepa, skakuce na desnu nogu, prelazio ga ko je htio i tek tad ga Ado izvuce.. nemojte mi samo govoriti da se Mehremic zagrijavao ili ista slicno
Ja gotivim Adu, on je nase dijete i voli Zelju kao i svi mi ali imao je jucer finu lekciju od Sablica o taktici, a i ove greske s igracima poput Sinise jucer nadam se da se nece ponavljati..
Kad vec Sinisu spomenuh, za sta on zuti dobi?

Ja gotivim Adu, on je nase dijete i voli Zelju kao i svi mi ali imao je jucer finu lekciju od Sablica o taktici, a i ove greske s igracima poput Sinise jucer nadam se da se nece ponavljati..
Kad vec Sinisu spomenuh, za sta on zuti dobi?

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
VIP odjel ?r3m1 je napisao/la:Zna li neko sta se desilo na kraju utakmice u VIP odjelu, vidio sam tucu taman kod Prosineckog, je li sve ok? Niko nista ne javlja.
Bilo je nekog naguravanja na istoku, ne znam na sta ti mislis.
- Zeljeznicar -
kako je pojeo adzema, ako, kako ti tvrdis, igraci ne igraju prema njegovim uputama, nego kako oni hoce i misle da treba? kontradiktorno?Zeljo92 je napisao/la:Ramovic je licno mom jaranu rekao da Adzem im nesto prica kako ce igrati dok oni po svom odigraju, sto znaci ne slusaju trenera. Danas smo mogli vidjeti kako je trener Sirokog Adzema pojeo da valja, tanko je ovo braco skroz.
ramovic pricao? jel to imamo novog jahica, bekrica...? jel provjerena ta prica? i, kaze, rjesili se mahale. nismo i nikad necemo.
sto se titule tice, niti sam je pretjerano ocekivao, niti joj se sada previse nadam. nemamo dovoljno kvalitetan tim, ni igracki, ni karakterno, da bih bio preveliki optimista. ako je osvojimo, super i niko sretniji od mene. ako ne, necu padati u depresiju. isto je bilo i prosle sezone, bez obzira, kako smo je "izgubili", nije mi pretesko palo, jer smo kroz citavu sezonu lutali, po sistemu toplo-hladno, pa, ni za jednu utakmicu, ko god bio protivnik, nisam znao sta da ocekujem.
necu sebi dozvoliti veliku, neosnovanu euforiju, ocekivati i najavljivati duplu, obezbjedjenu titulu dva kola prije kraja, spalir komsija na grbavici za sampione, 100.000 navijaca pred vjecnom.... jer mi realno sagledavanje tima i igre ne daju osnov za tako nesto. a, iz iskustva znam, na kraju najveci pljuvaci budu oni koji i sada najavljuju i ocekuju isto, jer, poBogu, nije bilo kako su oni zamislili i ocekivali, realnost cemo ostaviti po strani.
za velike stvari, trebaju pravi ljudi, na pravom mjestu, u pravo vrijeme. kad, i ako, uspijemo, posloziti tim ljudi u svlacionici i na terenu, ravan onom u administraciji i meni ce porasti apetiti. nije dovoljno reci dali smo sve sportskom segmentu i od njih ocekujemo sve. karikiram, ne mozes pokupiti 25 momaka sa tribine, koji znaju igrati, dati im dobre, redovne plate, obezbjediti pripreme i reci imate sve, vase je samo da osvojite titulu.
dugo lutamo u stvaranju tima, pravog, u punom smislu tog pojma,a, obzirom na isteke ugovora i skart, na ljeto nas opet ceka poprilican remont. nadam se da ce papac prelazni odraditi na najbolji moguci nacin, shodno potrebama i mogucnostima. za sto ce to biti dovoljno, vrijeme ce pokazati.
i, za kraj, budite korektni i ne svaljujte svu krivicu za neuspjeh i kikseve na unaprijed osudjene pojedince. za primjer, zadnja tekma u mostaru, prvi gol zrinjskog, blagojevic ima mogucnost lako i jednostavno izbiti glavom jedan balon, ali se ne postavi, niti skoci kako treba i samo spusti loptu bekricu. dodatno, nakon tog kiksa, i ne pokusava zatvoriti bekrica, koji je svega par metara od njega. graovac, sasvim bespotrebno, izlazi na 25 metara na bekrica,, ostavlja prazan prostor i svoju pozicju, s koje i primamo gol. drugi gol zrinjskog, pored mehremica igrac prolazi kao pored cunja i sudija svira faul (po meni, faula nije bilo). nakon tog slobodnog udarca, niko ne pokriva prvu stativu i primamo jos jedan naivan gol. treci gol, autogol bogicevica, koji je, opet, standardno, najvise popljuvan i okrivljen poslije tekme, bez da se okrive i drugi, veci krivci, cijim greskama nam je usla voda u usi. bogija ne branim, mislim da nam treba mladji i bolji stoper, ali, nije korektno prst krivice upirati u njega ikada nema osnova za to.
elem, moj savjet, malo vise realnosti, titula ce biti sladja, kao sto ce i, eventualni, neuspjeh lakse pasti.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
Zeca treba vratiti sto prije, glupo je to sto radi Adzem.. Siroki nas je razvalio i to bez najboljih igraca, sto pokazuje da mi nismo sposobni za nesto vise ove sezone, nazalost! Zajmovic jedna velika fula ,ali eto.. ako se trener neuozbilji, do kraja prvenstva necemo napraviti apsolutno nista..
Odlican prvi dio posta@Stari Grad. Samo potvrda da o sportu jako malo znaju.
- plavousrcu
- Kontakt:
Od euforije do pljuvacine. Nasa realnost i amin. Mi smo i dalje prvi, ne zato sto imamo dobru ekipu i sto igramo predobro, nego zato sto smo mrvu bolji od ostalih slabih. Ipak ni to nije razlog za pljuvacinu i padanje u depresiju. Na kraju cemo uzeti titulu jer smo najmanje slabi, ali to nas ne treba zsnimati. Titula je titula, fudbal se igra za pehare. Moramo biti pametni i dobro ofreagovati ovih desetak dana kada nam dolazi Kup. U zavrsnicu ne smijemo ulaziti sa zamorom materijala i nadam se da je Adzem toga svjestan.
Bice borba do samog kraja, Zrinjski nam dolazi i to moze biti odlucujuca utakmica.
I oni i mi idemo Radniku, mi Širokom oni Krupi - mozda i ova gostovanja dosta toga odluce, ko kiksa donji je.
I oni i mi idemo Radniku, mi Širokom oni Krupi - mozda i ova gostovanja dosta toga odluce, ko kiksa donji je.
- Zeljeznicar -
Samo ne shvatam kako pojedini iskusni igrači dozvole da imaju chokerski mentalitet.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
-
- Kontakt:
Delegacija FKS dosla prositi, pa dobili nogu u guzicu.r3m1 je napisao/la:Zna li neko sta se desilo na kraju utakmice u VIP odjelu, vidio sam tucu taman kod Prosineckog, je li sve ok? Niko nista ne javlja.
Hvala na pitanju.
-
- Kontakt:
Strah je gadna stvar. Ako se bojis da ces upasti, upasti ces.Rokoko87 je napisao/la:Samo ne shvatam kako pojedini iskusni igrači dozvole da imaju chokerski mentalitet.
-
- Kontakt:
Ja mislim da je bio Alzheimer ili Bagaric, ali nisam siguran. Neka me neko ispravi.irfo je napisao/la:Koje ono bacio bogicevica kad je na guzicu pao
Prognoza ko ce iz ekipe odmarati protiv Slobode?
Nemoj pricati nebuloze za Zeca,a pod broj 2,koji si ti faktor u zivotu?Neymar11 je napisao/la:Napiso sam danas, nekad u svadji je sa Adom, na jednom od treninga su se nesto poreckali, Al da je bolji od Krampe Zajmovica jeste, necu da comnt utakmicu, samo cu reci Ado ako ne uzme sad Slobodu i Pitare neka se kupi, to je moje misljenje pa neka se svak ljudi jeste nas vojnik i sve to stoji, Al ado nema kapacitet da vodi Zelju daj boze da grijesim evo neka me demantuje !! volim te zeljodiplomatija je napisao/la:Zasto niko ne postavi pitanje zasto nema zeca u ekipi, zna Li neko u cemu je problem?
Deriste bezobrazno
Slazem se sa većinom,al kako ta strasna ekipa Širokog ima 10 bodova manje od nase,koja je nespremna,nema ni glavu ni rep,losijeg trenera?Zeljo92 je napisao/la:To smo samo sa Amarom imali.Virtu4l je napisao/la:Samo bih jednom volio da izgledamo kao danas Široki, kao ekipa koja zna šta hoće i ima glavu i rep, uz disciplinu i odličnog trenera.let3 je napisao/la:Treba naložiti ekipu da izginu do kraja, svih 90 minuta (Edise vracaj se, sad nam trebaš). Citava liga je u 5 deka što se tice kvalitete.
Eto kako?
ma kiks jeste, ali uobicajno nase od zvijezda do ponora u sekundi, pa bi se sad tjerali svi, ado je krampa itd...
6 tekmi do kraja, +2 idemo dalje

6 tekmi do kraja, +2 idemo dalje

- diplomatija
- Kontakt:
Jucer smo izgledali kao sto smo proslu sezonu u zadnja tri kola, mene je toga strah, nije razultata, pa ne mozemo ni mi sve kuci pobjedjivati, a ocekuvati da drugi gubbe bodove s kim god igraju, siroki je ekipa s kojom mozes kiksati, ali kazem brine me onakva bezvoljnost i sto trener kaze nagradjjeni smo za borbenost, ako je ono bila borbenost **** onda. Tek od sinoc smo potencirali zasto nema Zeca, zasto ranije niko nije postavio to pitanje? Na jednoj prijatesljskoj u turskoj ja Sam zecu **** sve, a tako i protiv veleza, tako se bezobrazno ponasao u igri da je to nevjerovatno bilo i rekao Sam da Sam ti ja trener ne bi ti nikad vise kod mene zaigrao i boga mi nije vise ni zaigrao
Ponovo lobotomci napadaju. 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kakve su ovo nebuloze ljudi dragi. Imamo sve i svojim rukama. Sad se ne treba predavati i pricati gluposti tipa treba otkaze djeliti.
Imamo priliku za duplu i okrsaj sa direktnim rivalima.
NAPRIJED ZELJO LJUBAVI MOJA
Imamo priliku za duplu i okrsaj sa direktnim rivalima.
NAPRIJED ZELJO LJUBAVI MOJA
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Anpa, Blackwargreymon, EmirTM87, Lokomotifa, NazorUso, ristagrad, Strumfinho, Tatamata1946 i 95 gostiju.