Olympique Lyonnais

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

jacky09
Kontakt:

Re: Olympique Lyonnais

Post Postao/la jacky09 » 20 sep 2010, 17:46

harishp je napisao/la: Zato su ovi iz Bordouxa prelazili na njihovu polovinu i pravili igranku u sesnaestercu kako su htjeli.A tu je zasluzan onaj sto dohvaca lopte na teren,garant.
Ne. Nego vezni red koji ih je "puštao do šesnaesterca". ;)

A Lyon u napadu da ne pričam, ne samo danas već u zadnje vrijeme. Nebi Sesvetama stvorili 2 šanse na utakmici.
...što je više lome to je volim jače...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 sep 2010, 17:49

M. Scofield je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Ted Mosby je napisao/la:Kakav je bio Lovren danas?
''Odlican,zahvaljujuci njemu i takvima dobro stoje na tabeli.Stub odbrane'' :lol: :roll:
Sto kaze @BIHfan ''pogodili'' su sa Lovrenom,''ali ko' prstom u go-vno''. :mrgreen:
Hajde pošteno reci da nisi pogledao nijednu Lyonovu utakmicu ove sezone
Fazon i jeste sto hajvana vec gledam cjelo prvenstvo,to jest Lyon.Protiv Schalkea onako ''spremnog'' i jos sa igracem manje,odigrao tekmu da na nesto lici.I odmah se diglo da ga hvale.WTF.
Igra iz razloga samo zato jer je Chris povrjedjen a glupani nisu doveli bolja pojacanja.Nego dovode igrace u sredini i sami sebi prave visak gdje imaju kvalitetne igrace,kao i manjak na defanzivnom djelu.
Prosle sezone su ga vec bili okarakterisali kao promasaj i bacanje para u nista.sada nemaju nista bolje,pa nek uzivaju,zaboli me cosak.
@jacky da vezni red ih pustao a ovi skidali gace prije vremena.
Sta bi Spahic na to rekao,kod njega je vazda ta prica i klubu i u repci.Pa opet jedan od najboljih i sto je najzalosnije troduplo jeftiniji od ovog Lovrena.Ebem te logiko.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 20 sep 2010, 17:52

harishp je napisao/la: @jacky da vezni red ih pustao a ovi skidali gace prije vremena.
Sta bi Spahic na to rekao,kod njega je vazda ta prica i klubu i u repci.pa opet jedan od najboljih i sto je najzalosnije troduplo jeftiniji od ovog Lovrena.Ebem te logiko.
:lol:

Lovren treba držati cijelu ekipu Bordeauxa? :lol:
Kako si ti morbidan, čudo jedno.

Za Spahića ne znam, nemam ga priliku baš puno gledati.
Znam da igra za Montepeiller koji je ispao od Gyora. A od koga je ono Gyor ispao Bože dragi? :(

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 sep 2010, 17:54

Ispao je od onog sto je ispao od Sherifa Konjevica i jare Vranjesa. :mrgreen:
O tome i govorim.Dinamo se odmah pojacao,odlaskom Lovrena.zato i ''igraju ''ljudi. :lol:
Lyon je nesto uspio u LP samo zahvaljujuci sto ovaj nije ''pojacao''tad ekipu,Zbog vec od-pomaganja Dinamu prosle sezone u LP.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 20 sep 2010, 18:01

:D

Lovren u zadnje vrijeme igra dobro, u početku mu je bilo teže jer nije znao jezik i nije mogao komunicirati sa suigračima na terenu.
Sada sa ozljedom Crisa dobio je više prilika, standardan je i svoj posao obavlja dobro.
A to što Lyon igra slabo u ofanzivi pa u 1. pol. praktički nije opucao na gol Bordeauxa nije krivica stopera Lovrena već veznjaka i napadača. ;)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 sep 2010, 18:23

Ma mogu svi pod ruku i pjevati borbene ove sezone.
Pocev im od trenera,skautinga,trpanja broja igraca na jednu te istu poziciju a pravljenje manjka kvaliteta na drugim pozicijama.
P.S ja bih Lovrena u Lokomotivu na kaljenje ali ne iz Moskve vec Zagreba.. :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 20 sep 2010, 18:57

Hvala Bogu ti se ne pitaš. :D

Vidjet ćemo gdje će Lovren biti za 2-3 sezone. ;) A ti se do tada grizi.. 8-)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 sep 2010, 19:35

Zao meni Pujde to jest Lyona.Ebo Lovrena i gdje ce on biti za dvije tri godine.Savjet mu je ''ljokomotiv'' dok nije kasno.
Nece ni Pyol do vjeka,a ako budu pametni i doveli normalnog trenera.Lovrenu ce i dohvacanje lopte,biti naucna fantastika u lyonu..
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 20 sep 2010, 21:17

harishp je napisao/la:Zao meni Pujde to jest Lyona.Ebo Lovrena i gdje ce on biti za dvije tri godine.Savjet mu je ''ljokomotiv'' dok nije kasno.
Nece ni Pyol do vjeka,a ako budu pametni i doveli normalnog trenera.Lovrenu ce i dohvacanje lopte,biti naucna fantastika u lyonu..

Lovren igra za razliku od nekih.

Kužim ja šta je problem. :D

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 sep 2010, 22:27

jacky09 je napisao/la:
harishp je napisao/la:Zao meni Pujde to jest Lyona.Ebo Lovrena i gdje ce on biti za dvije tri godine.Savjet mu je ''ljokomotiv'' dok nije kasno.

Lovren igra za razliku od nekih.

Kužim ja šta je problem. :D
Kuzis ti klinac moj.
Uostalom i nije im zamjeriti.
Kad mogu drzati Pyola mogu i onog kloca .Zato se rezultati vide iz prilozenog.
Kad se Cris oporavi i zamjene ovog kloca od trenera, klinac ce moj ikad zaigrati. :mrgreen:
E mozda onda tek skuzis.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 20 sep 2010, 22:37

Cris ide umjesto onog 18-godišnjaka. A Lovren igra. Ipak nisu za njega dovodili zamjenu ovo ljeto. :D

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 sep 2010, 22:48

Ako ovako nastave,dovest ce i to ,nije jedno pojacanje nego tri na toj poziciji.
Salu na stranu,ako je neko najslabija karika i rezultati se uopse se ne pokazuju.Sta je ciniti,nego nogirati.
Ode iz Dinama, Dinamo proigra.
Kad nije igrao u lyonu,lyon sasvim dobro stajao u LP i na kraju u ligi.
Ovaj zaigra,ode sve u onu stvar
Hem sto je baksuz :lol: ,hem sto ne zna.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 20 sep 2010, 22:57

Zna on jako dobro.
Uz Rakitića glavni igrač u21 Hrvatske koja je se prošetala svojom skupinom. To je za nekog znanstvena fantastika.

Ja kao dinamovac bi najradije volio da je ostao u Dinamu. Ali jbg, Lyon se ne može odbiti, a Lovren je milijun puta pokazao kakav je talent, za koju godinu će postati igračina.

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 20 sep 2010, 23:01

jacky09 je napisao/la:Zna on jako dobro.
Uz Rakitića glavni igrač u21 Hrvatske koja je se prošetala svojom skupinom. To je za nekog znanstvena fantastika.

Ja kao dinamovac bi najradije volio da je ostao u Dinamu. Ali jbg, Lyon se ne može odbiti, a Lovren je milijun puta pokazao kakav je talent, za koju godinu će postati igračina.
Ako Lovren postane igračina ja letim na Mars i to sa autom :lol: :lol:
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 20 sep 2010, 23:04

Što je je,jacky priznaj da je lovren katastrofalno odigrao ovo u lyonu,i uvjerljivo je njihov najgori igrač,možda on bude bolji,ali sad je truba žešća

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 20 sep 2010, 23:11

Dabar je napisao/la:Što je je,jacky priznaj da je lovren katastrofalno odigrao ovo u lyonu,i uvjerljivo je njihov najgori igrač,možda on bude bolji,ali sad je truba žešća
Imao je par gafova.

Ali trebaš gledati i igru cijele ekipe. Ako nema tko da uzme loptu i proslijedi je naprijed, ako nema ko da uzme loptu i ima inicijativu.. **** onda. Kada te netko stisne kao Bordeaux naravno da će ti se prije dogoditi greška.
Lyon je trenutno sav jadan, nijedan igrač nije ni najgori ni najbolji. Protiv Bordeauxa su uputili 2 udarca u 90 minuta. Toliko o njihovom ofanzivnom djelu momčadi.

A za Lovrena ćemo vidjeti još. :D
Takav talent sigurno neće propasti. Grist ćete jezik.. ;)

M. Scofield
Kontakt:

Post Postao/la M. Scofield » 21 sep 2010, 08:28

harishp je napisao/la: Fazon i jeste sto hajvana vec gledam cjelo prvenstvo,to jest Lyon.Protiv Schalkea onako ''spremnog'' i jos sa igracem manje,odigrao tekmu da na nesto lici.I odmah se diglo da ga hvale.WTF.
Igra iz razloga samo zato jer je Chris povrjedjen a glupani nisu doveli bolja pojacanja.Nego dovode igrace u sredini i sami sebi prave visak gdje imaju kvalitetne igrace,kao i manjak na defanzivnom djelu.
Prosle sezone su ga vec bili okarakterisali kao promasaj i bacanje para u nista.sada nemaju nista bolje,pa nek uzivaju,zaboli me cosak.
Sta bi Spahic na to rekao,kod njega je vazda ta prica i klubu i u repci.Pa opet jedan od najboljih i sto je najzalosnije troduplo jeftiniji od ovog Lovrena.Ebem te logiko.
[/quote]
Zašto uspoređuješ Spahića i Lovrena, Lovren je devet godina mlađi, Spahić je sa 21 godinom igrao za NK Zagreb i ostvario transfer u Ruski Šinik sa 24 godine, trenutno je Spahić bolji najviše zbog iskustva kojeg ima, al će Lovren imati veću karijeru od njega u to budi siguran, a ti imaš momka na piku samo zato što je Hrvat, da je neki Francuz ne bi ga nikada spomenuo
Audere est Facere

Offside
Kontakt:

Post Postao/la Offside » 21 sep 2010, 09:51

Lovren je vrhunski talenat i vrijedi(će) svaki cent od onih miliona, ali ljudi moji budimo realni, on ni u Dinamu nije bio starter, uglavnom je igrao zato što je uvijek neko od dvojca Bišćan-Kovač bio povrijeđen. Nedostaje mu rutine, on u svakoj utakmici izgori od želje za dokazivanjem. Neke situacije komplicira da je to za plakati. Prerano je otišao, trebao je u Zagrebu ostati barem još dvije godine, pa onda trbuhom za kruhom. Ako nastavi sa ovakvim igrama, posudba mu ne gine. Što uopće nije korak unatrag već proces kroz koji je svaki vrhunski igrač prošao. Malo razmislite i pogledajte koliko je realno da igrač dođe sa 19 godina iz lijeve lige u jedan gigant i odmah se ustali u prvoj postavi na takvom mjestu kao što je stoper. Pozicija na kojoj tek sa 30 godina pružaš najbolje partije. Takvog primjera nema. Uostalom i Pjanić da je iole pametan nakon kupovine Gourcuffa treba da zna šta mu se sprema.
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson

M. Scofield
Kontakt:

Post Postao/la M. Scofield » 21 sep 2010, 10:12

Offside je napisao/la:Lovren je vrhunski talenat i vrijedi(će) svaki cent od onih miliona, ali ljudi moji budimo realni, on ni u Dinamu nije bio starter, uglavnom je igrao zato što je uvijek neko od dvojca Bišćan-Kovač bio povrijeđen. Nedostaje mu rutine, on u svakoj utakmici izgori od želje za dokazivanjem. Neke situacije komplicira da je to za plakati. Prerano je otišao, trebao je u Zagrebu ostati barem još dvije godine, pa onda trbuhom za kruhom. Ako nastavi sa ovakvim igrama, posudba mu ne gine. Što uopće nije korak unatrag već proces kroz koji je svaki vrhunski igrač prošao. Malo razmislite i pogledajte koliko je realno da igrač dođe sa 19 godina iz lijeve lige u jedan gigant i odmah se ustali u prvoj postavi na takvom mjestu kao što je stoper. Pozicija na kojoj tek sa 30 godina pružaš najbolje partije. Takvog primjera nema. Uostalom i Pjanić da je iole pametan nakon kupovine Gourcuffa treba da zna šta mu se sprema.
Potpis čovjek zna, još bi nadodao da su rijetki stoperi koji sa dvadesetak godina ne griješe a vrijeme će pokazat kako će se Lovren razvijati
Audere est Facere

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 sep 2010, 10:26

M. Scofield je napisao/la:
harishp je napisao/la: Fazon i jeste sto hajvana vec gledam cjelo prvenstvo,to jest Lyon.Protiv Schalkea onako ''spremnog'' i jos sa igracem manje,odigrao tekmu da na nesto lici.I odmah se diglo da ga hvale.WTF.
Zašto uspoređuješ Spahića i Lovrena, Lovren je devet godina mlađi, Spahić je sa 21 godinom igrao za NK Zagreb i ostvario transfer u Ruski Šinik sa 24 godine, trenutno je Spahić bolji najviše zbog iskustva kojeg ima, al će Lovren imati veću karijeru od njega u to budi siguran, a ti imaš momka na piku samo zato što je Hrvat, da je neki Francuz ne bi ga nikada spomenuo[/quote]
O pa gdje si ugrozeni :lol:
Naprotiv,suprotno od tvog guranja svojih rijeci u tudje citate.
Kloc nema nikakva nacionalna obiljezja. :mrgreen:
Taman da je iz Zimbambvea,trenutno je najslabija karika.Dovidzenja.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Ligue 1”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.