FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Hoće li mi ko objasniti koja je prepreka da nas danas ne bude 10 hiljada?
Šta još treba da se desi da Željovci počnu dolaziti na Grbavicu?
Poslije ove utakmice, u prvenstvu ostaje još Zrinjski i zadnje kolo derbi. Kad će raja doći ako neće danas. Nema kiše, a nije sunčano ni toplo da se ide na planine, izlete, kahve, sta vec.
Prvi smo, bježimo 4 boda drugoplasiranom, 14 komšijama, u polufinalu smo kupa. Dobili smo generalnog, teren se radi u maju, rad uprave na najvišem mogućem nivou. Protivnik Široki protiv kojeg nas je znalo biti 8 hiljada i više, još dok nije bilo Istoka.
Poslije ove utakmice, u prvenstvu ostaje još Zrinjski i zadnje kolo derbi. Kad će raja doći ako neće danas. Nema kiše, a nije sunčano ni toplo da se ide na planine, izlete, kahve, sta vec.
Prvi smo, bježimo 4 boda drugoplasiranom, 14 komšijama, u polufinalu smo kupa. Dobili smo generalnog, teren se radi u maju, rad uprave na najvišem mogućem nivou. Protivnik Široki protiv kojeg nas je znalo biti 8 hiljada i više, još dok nije bilo Istoka.
biceDUPLA je napisao/la:haj ti sutra malo navijaj i na lavoru kad odes. Nemoj da mi ih zalite i pm. Dok se nasladjuju svemu sto se Zelji desi. Da.se hoce ugasiti ko grupa i ispasti iz lige. Nabijem ih na tuki. Siluj ih Željoooo 5:0

MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Jednostavno nece raja da dođe, nema navike odlaska utakmice.ZaZelju je napisao/la:Hoće li mi ko objasniti koja je prepreka da nas danas ne bude 10 hiljada?
Ne radi se o tome sto nema krova nad istokom, sto nema juga, sto nema parkinga od 5000 mjesta...itd. Kao i sunce/kisa/snijeg, da je -10 ili + 22 neko ce naci razlog da ne dođe, nesto mu je prece.
- Zeljeznicar -
Svi u Dolinu, Široki mora pasti!
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Siroki je samo jednom paoRaonffa je napisao/la:Svi u Dolinu, Široki mora pasti!

Sportski pozdrav, neka danas bude kao u mostaru i mi zadovoljni, samo da se pitari ne približe.
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
- diplomatija
- Kontakt:
Ja miline danas majko moja, ko iizda pizda
Danas 2:0, pa se vi ganjajte sa pitarima od narednog kolaLoveSB96 je napisao/la:Siroki je samo jednom paoRaonffa je napisao/la:Svi u Dolinu, Široki mora pasti!![]()
Sportski pozdrav, neka danas bude kao u mostaru i mi zadovoljni, samo da se pitari ne približe.

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Pravi navijači će danas biti na Grbavici ! Željo nas treba.
Danas je jako vazno i veoma bitno da pobjedimo, ne treba da nas zanima sta ce bit u Mostaru ovisimo o sebi i sebe treba da gledamo, zao mi je sto necu moci ici gledati utakmicu jer radim u pm, vidim zeca ni na klupi ja mislim da je to ono sto se vec prica neko vrijeme da je u svadji sa Adom, zebe nema izgleda umjesto njega je Modic na klupi daj da ga vidimo bar u drugom.... Sretno danas plavoj braci na tribinama i igracima na terenu da dobiju Siroki koji dolaze bez maltne pola igraca.. SVE DO KRAJA ZELJO NEMA PREDAJE !! 

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Ima li igdje stream narode??
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Mema. Svi na Grbavici nadam se. I ja ganjam ali ništaKonzerva je napisao/la:Ima li igdje stream narode??
Ubi široki.
Za ne povjerovati, na kraju će kako je krenulo tri minute Mostara biti teške titulu.
Za ne povjerovati, na kraju će kako je krenulo tri minute Mostara biti teške titulu.
Zajmović....zalutao lik na utakmnica...
Hajdarević nije do 77 minute dao loptu kako treba...
Hajdarević nije do 77 minute dao loptu kako treba...
Jer si JEDAN JEDINI...........
Uzas zivi, Sabanadzovic otkako je usao 90% vremena namjesta stucne i kostobrane, ali ne bih da upirem prstom u pojedince, katastrofa su svi pd prvog do zadnjeg. Svaka cast navijacima. Jedini prolaznu ocjenu mogu dobiti.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Tooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
-
- Kontakt:
Nadam se da je svima konačno jasno da Adzem nije trener kakvog trebamo. Mentalni i intelektualno sklop mu je brana da napravi korak naprijed, ali bi to trebao biti njegov problem a ne kluba. Zbog toga riješiti ga se asap
Jalovi, bezidejni, stoperi kao playmakeri... Uf... Ovaj bod je pao s neba..
Eto i sponzora, i odlicne posjete u Dolini, džaba im sve...
Eto i sponzora, i odlicne posjete u Dolini, džaba im sve...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, Proximic i 68 gostiju.