Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Ma svjezi su Dejo i Dijk, svakako nisu u srijedu imali puno posla 

Ja nesto kontam da bi ovo moglo biti nesto kao ona utakmica protiv Huddersfielda gdje se igralo sa 3 nazad. Dakle
Klavan-Dijk-Lovren stoperi, a strane da drze Milner i Clyne. Ocekivano Solanke i Ings od prve, a drago mi je konacno vidjeti i Clynea.
Klavan-Dijk-Lovren stoperi, a strane da drze Milner i Clyne. Ocekivano Solanke i Ings od prve, a drago mi je konacno vidjeti i Clynea.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Igracima poput Ingsa, Clynea i Solankea treba ovakvih utakmica. Dobro je to.
povoljan rezultat, u najgorem slucaju imat cemo 5 bodova zalihe za LP.
Za kariusa ne smijem nista lijepo reci da ga ne ureknem
Za kariusa ne smijem nista lijepo reci da ga ne ureknem
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Kakva transformacija Kariusa! Od rupetine do sasvim pristojnog golmana da ne kazem i nesto vise.
Sa Evertonom se mozemo igrati i sa rezervnim sastavom.

Sa Evertonom se mozemo igrati i sa rezervnim sastavom.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
I to bez KDB, Aguera i startnih bekova.Osim13 je napisao/la:Zabi City 2 komada za pola sata. No pressure![]()
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Bez brige, uzimamo ih na Etihadu.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Dobro za nas da ih United ovako dobija, totalno im je srusen mit o nepobjedivosti u ove dvije utakmice, 6 primljenih golova, ako sad nisu u totalnom psihickom raspadu.. idealna sansa za prolazak u polufinale, kad moze Jozo moze i Klopp jos jednom.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
MoRe i remi u utorak 

- HordasOdMalena
- Kontakt:
Moze i 4:1, samo da se prodje. 

Sramota je da Solanke uopste igra za Liverpool.OTNYS_YNWA je napisao/la:Igracima poput Ingsa, Clynea i Solankea treba ovakvih utakmica. Dobro je to.
Nisam gledao utakmicu, remi nije los u ovakvoj situaciji, ipak nas ceka bitnija utakmica u utorak.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Slazem se. A ni Ingsa vise ne treba cekati.YNWA je napisao/la:Sramota je da Solanke uopste igra za Liverpool.OTNYS_YNWA je napisao/la:Igracima poput Ingsa, Clynea i Solankea treba ovakvih utakmica. Dobro je to.
Nisam gledao utakmicu, remi nije los u ovakvoj situaciji, ipak nas ceka bitnija utakmica u utorak.
Na ljeto dva vezna (Keita +1), napadac i golman.
Obavezno.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Realno očekivao sam više od Ingsa, Solanke je dobar igrač, tek će to postati ali ne može biti zamjena Firminu ni u kojem slučaju, on je tek treći izbor. Ingsa treba prodati ili ne znam šta već. Potreban je mnogo bolji napadač koji će moći uskočiti umjesto Roberta.
Što se tiče tekme, jedan od najdosadnijih derbija bez mnogo naboja, bod sasvim uredu. Sad samo fokus na LP.
Što se tiče tekme, jedan od najdosadnijih derbija bez mnogo naboja, bod sasvim uredu. Sad samo fokus na LP.
- MightyReds
- Kontakt:
Kao drugog napadača bi volio vidjeti Rodriga iz Valencije, mislim da bi se odlično uklopio u našu igru.
Jedi, pij, veseli se i na život poseri se ...
West Ham odradio posao 

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
KOliko bodova treba da bude i matematički gotovo, pošto imamo solidan raspored da završimo to do kraja sezone 

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Tri pobjede bi, ja mislim, osigurale četvrto mjesto. Ako Chelsea uzme sve do kraja (ima šest mečeva), a mi pobijedimo u 3 od 5, mi ćemo biti bod ispred.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.