tako nestoRiziko je napisao/la:Ko da im je Dule Vujošević trener, a prvi play Milenko Tepić.filip13 je napisao/la:sinoć u cavsima svi u startnoj petorci visoki 203 i više
NBA sezona 2017/2018
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA sezona 2017/2018
MElloo je napisao/la:Simmons nije rookieSarmelino je napisao/la:Ma Mitchell ROY, eventualno Kuzma
oni koji odlucuju o tome smatraju da jeste
Boban je dobar igrac, ali nea kondicije, da moze igrat vise od 20 minuta bio bi itekako koristan igrac, ima skill set.Bassha je napisao/la:![]()
![]()
ovaj simons je bog kakav micel i pm
Ako ne mozes pobjediti protivnika,pridruzi mu se - Kevin Durant -
Igraju filadelfijanci ko veliki
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Koja rapsodija, je da trenutno ne možemo promašiti ali ovo je stvarno užitak za gledati, s koliko energije igraju jbt. 
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
Nerealno da ništa ne promašuju.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
I trebaju pusnut ovu i zavrsiti 4,Indiana je dosta laksi match up za Cavse nego li Miami.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
joj Phile, strpat ce im 80 za poluvrijeme lol
jao sta im rade
Ako ne mozes pobjediti protivnika,pridruzi mu se - Kevin Durant -
Jbt kakva igra Phile, igraju fantasticno,ko zna ako zadrze ovaj nivo mozda mogu i do nekog iznenadjenja u PO,jer doce tu iEmbid,ai Fultz ce biti jos uigraniji, milina ih jegledati kako lete po terenu
Phila ima najzanimljiviji tim i za njih cu definitivno navijati na istoku. Nadam se samo da ce Embiid biti spreman za prvu rundu.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Al toliko puta je fila prokockala veliko vodstvo ove sezone pa me ne bi cudilo da i ovih +30 csvsi na kraju okrenu
Edit:
Evo ga dosli.su cavsi na samo 4 razlike, ovaj James nije normalan,jedostavno brat mora biti MVP ove sezone,odigrao je do sada sve utakmice
Edit:
Evo ga dosli.su cavsi na samo 4 razlike, ovaj James nije normalan,jedostavno brat mora biti MVP ove sezone,odigrao je do sada sve utakmice
Ben 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- branimir85
- Kontakt:
srećom lebron promaši
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Jbna LeBronova slobodna,steta zbog jos jednog sjajnog povratka.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.