Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
-
- Kontakt:
Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
Sarkasičan sam. Na K mi idu ove utjesne glupe priče " samo da su prvi poziv uputili " .
Svako normalan bi tako postupio, ja ga razumijem.BIHpatriota je napisao/la: Nemoj tako nasi su za sve krivi. TARIK obozava BIH, ali eto nasi su zaboravili jedan mail da posalju i onda je zavrsio u Turskoj, a jadan to ne bi nikada uradio, samo da su nasi poslali taj mail. Bas su neodgovorni. Tarik je patriota!
Nije sve kako izgleda, vjeruj mi da je mali želio igrati za BiH

Šta je njemu ova država dala?
Niste tako pričali kada je povrijeđen igrao za BiH na U16 EP!
-
- Kontakt:
Tarik heroj, a ne izdajnik! Ajmo svi njegove profilne!
Nas i medo Polutak odbije.BIHpatriota je napisao/la:Sarkasičan sam. Na K mi idu ove utjesne glupe priče " samo da su prvi poziv uputili " .

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
-
- Kontakt:
BIHpatriota očigledno si uz ovaj kriminalni savez, bas me zanima sta imas reci na ovaj propast omladinskih selekcija, gdje se ne radi NISTA APSOLUTNO NISTA po tom pitanju!
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Domaćini smo U16 EP. Obično domaćini nošeni sudijskim vjetrom u leđima i podrškom sa tribina završe u finalima ovakvih prvenstava. Naše će sudije krasti i podleći će pritisku sa tribina.
-
- Kontakt:
Mi nemamo poštenog igraca u toj selekciji, jedino Nikola Micic nesto vrijedi, a on sam ne moze svi su očekivali tu da ce ici na noge 03' selekcije iz RS-a i prikupiti bar nesto sto valja, pa da se proba uci u A diviziju, ali na kraju nista od toga.Drape je napisao/la:Domaćini smo U16 EP. Obično domaćini nošeni sudijskim vjetrom u leđima i podrškom sa tribina završe u finalima ovakvih prvenstava. Naše će sudije krasti i podleći će pritisku sa tribina.
MES QUE UN CLUB!
Kakva god da je generacija, kao domaćini prvenstva možemo daleko dogurati. Ali mi ne znamo osigurati ni zaštitu od strane sudija, kao što je sve države u svim sportovima kad su domaćini imaju. Do nas je.
-
- Kontakt:
Čuj, očito sam uz BIH SAVEZ? Kako si to zaključio?Što ne živim u zabludi?
Je li Čojic izjavio na Twiteru da savez čini sve da zadrzi klince iz RS(2003), ali vecina naginje Srbiji? - Jeste
Je li Radovanovic dobio poziv?- Jeste
Je li se Radovanovic u sred Zagreba pojavio i trenirao u majici RS?- Jeste.
Šta to znači? Da to on nije pokusao da iskaze ljubav prema BIH jer je manji entitet sastavnio dio nase države?
Savez je užasan, ali to što je savez užasan nije ni 5% problema zasto klinci iz RS vise vole Srbiju, a prema BIH su ravnodusni( u najboljem slučaju) a oni kojih je takodje dosta imaju čak i antipatije.
To sto nemam dlake na jeziku, me ne svrstava ni na čiju stranu, samo sam brutalno iskren, ali to me često kod nase raje kvalifikuje kao radikala, jos bi mi neki pripisali etiketu SDA.
Je li Čojic izjavio na Twiteru da savez čini sve da zadrzi klince iz RS(2003), ali vecina naginje Srbiji? - Jeste
Je li Radovanovic dobio poziv?- Jeste
Je li se Radovanovic u sred Zagreba pojavio i trenirao u majici RS?- Jeste.
Šta to znači? Da to on nije pokusao da iskaze ljubav prema BIH jer je manji entitet sastavnio dio nase države?

Savez je užasan, ali to što je savez užasan nije ni 5% problema zasto klinci iz RS vise vole Srbiju, a prema BIH su ravnodusni( u najboljem slučaju) a oni kojih je takodje dosta imaju čak i antipatije.
To sto nemam dlake na jeziku, me ne svrstava ni na čiju stranu, samo sam brutalno iskren, ali to me često kod nase raje kvalifikuje kao radikala, jos bi mi neki pripisali etiketu SDA.
Ako ja želim igrati za Bosnu i Hercegovinu milion neupućenih poziva me ne može natjerati da zaigram za Srbiju ili Hrvatsku. Ko zaigra za Srbiju ili Hrvatsku to mu je bila i prva opcija. Za BiH bi zaigrao tek kada bi ovi digli ruke od njega.
To je generalno jedan problem koji utiče na mnogo više od sporta. Oni od rođenja uče da im je glavni grad Zagreb ili Beograd i da je čast i ponos nositi dres Hrvatske ili Srbije dok je sramota igrati za Bosnu i Hercegovinu. Tu naš savez ne može ništa.BIHpatriota je napisao/la:Ma da, sigurno. Ne da simpatisu Srbiju, nego 99% odusevljeno po FB i Instagramu uzdise za srpskim sportom. Od kosarkasa, vaterpolista i fudbalera. Imam na Instagramu , vecinu te dječurlije. Nisam nesto vidio da gaje prema BIH spotu osjecanja. ni 10% kao prema Srbiji.
Daleko je to dublji problem , nego sto je to stvar ažurnosti naseg saveza. Olako mi amnestiramo i tolerantno pravdamo sve koji obozavaju Srbiju. Valjda nam je to u mentalitetu i kao nesto se nadamo, kako ce oni " progledati " i probuditi se sa velikom ljubavlju prema nama, a mi rasirenih ruku to dočekati. Imamo dosta naivne stavove.
Iskreno, boli me ona stvar, ali sigurno necu u rukavicam ni prema kome nastupati nego cu direktno stvari nazviati.
Bas mislis da ce ovoga biti u Sarajevu?Drape je napisao/la:Domaćini smo U16 EP. Obično domaćini nošeni sudijskim vjetrom u leđima i podrškom sa tribina završe u finalima ovakvih prvenstava. Naše će sudije krasti i podleći će pritisku sa tribina.

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
-
- Kontakt:
Hrvati su jos gori! Teško pridabijamo Hrvate koji u Sarajevu zive, a da ne pričam ove iz Hercegovine.
Hrvastkoj je hercegovačga baza, od zivotnog značaja, mnogo teže bi od Srba opstali bez BIH baze, jer Srbija ima dosta vecu bazu od Hrvatske.
Hrvastkoj je hercegovačga baza, od zivotnog značaja, mnogo teže bi od Srba opstali bez BIH baze, jer Srbija ima dosta vecu bazu od Hrvatske.
I kad je 50 ljudi na tribinama, naši sportisti kažu da su podlegli pritisku igranja na domaćem terenu.
Da ne spominjem situacije kada danima mole da se dođe na utakmicu i onda kada se dvorana napuni a oni izgube, poslije izjave to isto o pritisku sa tribina koji je odmogao - navijači krivi.
Da ne spominjem situacije kada danima mole da se dođe na utakmicu i onda kada se dvorana napuni a oni izgube, poslije izjave to isto o pritisku sa tribina koji je odmogao - navijači krivi.
-
- Kontakt:
izgubili smo u izmjenjenom sastavu od buducnosti, nasi strijelci:
matkovic 16, ramljak 8, popara 8, elez 7, smajlovic 6, tepic 6, perkovic 3, simanic 2
matkovic 16, ramljak 8, popara 8, elez 7, smajlovic 6, tepic 6, perkovic 3, simanic 2
Sparsi pobjedili Buducnost, Kamenjas ponovo odlican 26p ( 10/12 za dva, 6/10 slobodna ) ,15sk ( 6 O )
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Reci da je i Biberovic zabio 31 poen.Bassha je napisao/la:Sparsi pobjedili Buducnost, Kamenjas ponovo odlican 26p ( 10/12 za dva, 6/10 slobodna ) ,15sk ( 6 O )

Zanimljivo je da juniorska reprezentacija u ova dva meca nije zabila nijednu trojku.

Jest jucer Ramljak dao jednukobe24 je napisao/la:Bassha je napisao/la:Sparsi pobjedili Buducnost, Kamenjas ponovo odlican 26p ( 10/12 za dva, 6/10 slobodna ) ,15sk ( 6 O )
Zanimljivo je da juniorska reprezentacija u ova dva meca nije zabila nijednu trojku.

#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
-
- Kontakt:
Boris Dzidic na zadatku uzeti love sto vise i vidjeti ima li sta za Hrvatsku repku od igraca hrv. nacionalnosti.
MES QUE UN CLUB!
Sparis pobjedili Kos; 85: 62
Kamenjas 22p,8sk
Biberovic 17p,7sk,5ast
Radak 10p,12sk,6ast
Mirkovic 19p,9sk,1ast
-----------
U18 pobjedila Makedoniju; 69:61
Cvetic 12p,5sk,6ast
Djakovic 27p, 7sk, 5ast
Elez 10p,7sk,2ast
Kamenjas 22p,8sk
Biberovic 17p,7sk,5ast
Radak 10p,12sk,6ast
Mirkovic 19p,9sk,1ast
-----------
U18 pobjedila Makedoniju; 69:61
Cvetic 12p,5sk,6ast
Djakovic 27p, 7sk, 5ast
Elez 10p,7sk,2ast
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Trenutno korisnika/ca: Iniesta12, TripleThreat i 22 gosta.