Kup Bosne i Hercegovine 2017/2018.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Kup Bosne i Hercegovine 2017/2018.
Veliko finale Sloboda-Krupa.... steta sto nema utakmica za 3. mjesto i neka broncana medalja za ljozeta
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Sloboda nema sanse protiv Zeljiznicarspora.....plus Slobodini predstavnici zakasnili na izvlacenje, za kaznu ce po poslati Bjelicu da to malo pogura.....Krupa osvaja kup ove godine, Zeljeznicaspor ligu....tako je odluceno.....bar ti znas kako to ide......radi mira u kuci. Inace ce morati nabaviti vakcine protiv bjesnila, par hiljada komada.....staragarda je napisao/la:Veliko finale Sloboda-Krupa.... steta sto nema utakmica za 3. mjesto i neka broncana medalja za ljozeta
🔴⚫️
sloboda i da udje u finale, opet bi izgubila, pa taman da igraju protiv zvijezde tamo...
45515
- MocMahale444
Mislim da su utvrdili gradivo sto se tice finala.grbavicka je napisao/la:sloboda i da udje u finale, opet bi izgubila, pa taman da igraju protiv zvijezde tamo...
Ja imam misljenje da su oni favoriti u kupu, 60-40.
Zbog tog razloga nemoj da se teta karma vraca

@1010 ko prica o sudijama? Na vase igrace se odnosilo.
Za cvaju ih kupis i obecanje da ce mozda nekad igrati za najbolji klub u bih fk Željezničar.
Samo Slavkine metode rada su posebne i tu mozda bude trik.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Muhoni i ti propade ko kauč začas. Pusti se lafine znas ti vrlo dobro da vas los rezultat protiv nas moze yebat totalno.MocMahale444 je napisao/la:Mislim da su utvrdili gradivo sto se tice finala.grbavicka je napisao/la:sloboda i da udje u finale, opet bi izgubila, pa taman da igraju protiv zvijezde tamo...
Ja imam misljenje da su oni favoriti u kupu, 60-40.
Zbog tog razloga nemoj da se teta karma vraca![]()
@1010 ko prica o sudijama? Na vase igrace se odnosilo.
Za cvaju ih kupis i obecanje da ce mozda nekad igrati za najbolji klub u bih fk Željezničar.
Samo Slavkine metode rada su posebne i tu mozda bude trik.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- MocMahale444
Ok, hajde propao ko fotelja, nego jesam li rekao da ste favoriti? Ti ili imas slabo pamcenje ili si pod carkom pitara.
Znaci 60-40 Sloboda. Hos kolac?
Isto tako kazem mi ganjamo ligu pa ce u kupu par igraca odmarati. Citaj loma.
Znaci 60-40 Sloboda. Hos kolac?
Isto tako kazem mi ganjamo ligu pa ce u kupu par igraca odmarati. Citaj loma.
-
- Kontakt:
Vidjeti cemo muha na terenu. To tvoje 60-40 je lafina teska za forum, ne mislis tako garantujem.
Prvo jer si jedan od rijetkih strumfova koji je za to da se napadne na oba fronta. Tako da ovo lafinu udaraš sad.
Kolac samo ti, ne bi hvala.
Prvo jer si jedan od rijetkih strumfova koji je za to da se napadne na oba fronta. Tako da ovo lafinu udaraš sad.
Kolac samo ti, ne bi hvala.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- MocMahale444
Vidi sad to bajagi ja lafo pisem. Nije tacno to sto pricas ti.
Volio bi kup pa to je ponos pehar ali liga je vaznija i sigurno da cemo vise se fokusirati na to nego na kup. Zato ste vi favoriti. Ipak imate ime. Nemoj pitarskih folova stipu se toga.
Oni su vas zacarali, zovi sloboda72 da vam pomogne. Jedan od dobrih forumasa iz tuzle. Onaj sto postavi dove i kaze nemoj gledati u reflektore budite kao varioci.
Volio bi kup pa to je ponos pehar ali liga je vaznija i sigurno da cemo vise se fokusirati na to nego na kup. Zato ste vi favoriti. Ipak imate ime. Nemoj pitarskih folova stipu se toga.
Oni su vas zacarali, zovi sloboda72 da vam pomogne. Jedan od dobrih forumasa iz tuzle. Onaj sto postavi dove i kaze nemoj gledati u reflektore budite kao varioci.
Sloboda osvaja 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
aminRaonffa je napisao/la:Sloboda osvaja
nek komsiji crkne krava hahahha
Ako ne mozes pobjediti protivnika,pridruzi mu se - Kevin Durant -
-
- Kontakt:
Ziku ovog firauna iz niskog viri muhi iz pakasa.
Nema to veze sa konama, jednostavno trofejna historija tuzlanske ekipe mi ne ostavlja ništa drugo nego da napišem ovo goreAirMike je napisao/la:aminRaonffa je napisao/la:Sloboda osvaja
nek komsiji crkne krava hahahha

@svi1010
Samo ti valjaj te gluposti, a meni valja na operaciju...
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- MocMahale444
Gdje su oni fejk pitari. Jesu spremni za kupa?
Ko su 11 Slavkinih ratnika u kupu? Hoce ici na 0-0 u gostima pa kuci neku frljoku.
Ko su 11 Slavkinih ratnika u kupu? Hoce ici na 0-0 u gostima pa kuci neku frljoku.
Slavko ako bude imao sudjenje k'o prosle sezone uzima na grbavici 0-3, revanš ce biti samo formalnost.MocMahale444 je napisao/la:Gdje su oni fejk pitari. Jesu spremni za kupa?
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Nece,ide se na poklapanje sudija.....mada ce biti tesko.... tu ste daleko najveći u BiH i male su nam sanse al treba probati...prolazite nas hladno....stavite na tiket i amava i lutvu i novi travnjak i istok i misketa.....MocMahale444 je napisao/la:Gdje su oni fejk pitari. Jesu spremni za kupa?
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Kontakt:
Puno je i amawa i lutvustaragarda je napisao/la:Nece,ide se na poklapanje sudija.....mada ce biti tesko.... tu ste daleko najveći u BiH i male su nam sanse al treba probati...prolazite nas hladno....stavite na tiket i amava i lutvu i novi travnjak i istok i misketa.....MocMahale444 je napisao/la:Gdje su oni fejk pitari. Jesu spremni za kupa?

što bi moća bila da Zvijezda 09 uzme Kup 

Bilo bi zanimljivoFoSte95 je napisao/la:što bi moća bila da Zvijezda 09 uzme Kup

zamisli ono duplu krunu uzmu, prvenstvo RSa, Kup BiH i još plus Evropa na ljetoSignore je napisao/la:Bilo bi zanimljivoFoSte95 je napisao/la:što bi moća bila da Zvijezda 09 uzme KupNikad jos nizeligas nije usao u finale, a sad mislim da cak ima priliku. Bilo je slucajeva da se doguralo do polufinala, pamtim Slogu Doboj prije 5-6 sezona, al nisu bili ni blizu jaki i u mogucnosti da nastete nekome kao Zvijezda sad. Nije ni Zvijezda nista specijalno, ali su ozbiljan klub s ambicijama i ekipom koja se bori za PL.

cuj dupla kruna?!FoSte95 je napisao/la:zamisli ono duplu krunu uzmu, prvenstvo RSa, Kup BiH i još plus Evropa na ljetoSignore je napisao/la:Bilo bi zanimljivoFoSte95 je napisao/la:što bi moća bila da Zvijezda 09 uzme KupNikad jos nizeligas nije usao u finale, a sad mislim da cak ima priliku. Bilo je slucajeva da se doguralo do polufinala, pamtim Slogu Doboj prije 5-6 sezona, al nisu bili ni blizu jaki i u mogucnosti da nastete nekome kao Zvijezda sad. Nije ni Zvijezda nista specijalno, ali su ozbiljan klub s ambicijama i ekipom koja se bori za PL.

45515
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.