Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
-
YNWA
-
Kontakt:
Osim13 je napisao/la:Ma samo da ga ne primimo u ranoj fazi meca u utorak, sto nije iskljuceno jer ce oni navaliti ko mahniti, to je sigurno. Nadam se nekoj utakmici ko sa Unitedom na Traffordu onomad u Europa Ligi, zabiti ga nekad na pocetku i totalno umrtviti utakmicu
Uzivajmo ljudi, ne tako davno smo se mucili protiv Plymoutha
I da, Trente oprosti mi

Ako se ja dobro sjecam, United je tada poveo, bio daleko bolji, i onda na kraju prvog poluvremena madjionicar zabi onu golcinu, i tu je bio kraj, u drugom samo lagano odradili utakmicu.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
-
Amsterdam1312
-
Kontakt:
Postao/la Amsterdam1312 » 05 apr 2018, 10:31
Trent se jest popisao po nama svima ali da li ljudi primjete kakav je igrac Andy Robertson, kakav fajter covjece.

-
ackeey
-
Kontakt:
Osim13 je napisao/la:Polako momci, molim vas

Kazem ja, euforija jos vlada.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
-
gaston
-
Kontakt:
Amsterdam1312 je napisao/la:Trent se jest popisao po nama svima ali da li ljudi primjete kakav je igrac Andy Robertson, kakav fajter covjece.

Od početka sezone ga hvalim majke mi, brutalno zahvalan igrač.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
-
LiverpoolREDS
-
Kontakt:
Postao/la LiverpoolREDS » 05 apr 2018, 11:40
Kakva izvedba navijaca sinoc.Ja ne pamtim da je na Anfieldu bio gori pakao kao sinoc za city.Sjebali su se jos sebi nisu dosli.
Andrew prekuco sinoc jos onaj prodor da je zavrsio u mrezi.Iz meca u mec sve je bolji
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
-
FCBAYERN
-
Kontakt:
mirgerr je napisao/la:FCBAYERN je napisao/la:Samo da pozdravim @mirgerr i kazem mu da ne iznosi svoje kvazi strucnjacke pretpostavke, bezveze dovedoh u sumnju svoju ranu prognozu, a to je prolazak LFC-a. Veze ti nemas.
Iskreno, cestitke! Zasluzeno i onako kako to Klopp uobicajno radi Pepu. Ako kojim slucajem dogurate u finale a tamo ne bude Bayern, imat cete moju podrsku. U suprotnom, zelja mi je da vas mi dobijemo u polufinalu.

Ti si svoju prognozu promijenio cim si cuo da Sane napada Trenta, a da ce vezu drzati Ox-Milner-Hendo

Normalno kada slusam amatera.

Spamm
-
mcmanaman
-
Kontakt:
Amsterdam1312 je napisao/la:Trent se jest popisao po nama svima ali da li ljudi primjete kakav je igrac Andy Robertson, kakav fajter covjece.

Pa kao i u onoj ligaskoj utakmici totalno je izbrisao desnu stranu Citya, eto u 180 minuta jedino onaj prodor Walkera sinoc je na nesto licio a i to je mislim zavrsilo u korneru..
Najbolje pojacanje Kloppa poslje Salaha, ako gledamo ulozeno dobijeno.
Steta sto jucer Fernandinho ne dobi zuti, a bio je blizu nakon onog faula mislim nad Firminhom.
Bez njega barem jedan gol bi bio garantovan pa sve i da Salah propusti mec.
-
mirgerr
-
Kontakt:
FCBAYERN je napisao/la:mirgerr je napisao/la:FCBAYERN je napisao/la:Samo da pozdravim @mirgerr i kazem mu da ne iznosi svoje kvazi strucnjacke pretpostavke, bezveze dovedoh u sumnju svoju ranu prognozu, a to je prolazak LFC-a. Veze ti nemas.
Iskreno, cestitke! Zasluzeno i onako kako to Klopp uobicajno radi Pepu. Ako kojim slucajem dogurate u finale a tamo ne bude Bayern, imat cete moju podrsku. U suprotnom, zelja mi je da vas mi dobijemo u polufinalu.

Ti si svoju prognozu promijenio cim si cuo da Sane napada Trenta, a da ce vezu drzati Ox-Milner-Hendo

Normalno kada slusam amatera.

Pa ko ti je kriv. Ja kad sam spomenuo ovaj vezni red ti si odmah rekao da povlacis misljenje, jer kako ono ti rece "Liverpoolova veza sa Canom je amaterska, a bez njega jos gora"

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
-
FCBAYERN
-
Kontakt:
mirgerr je napisao/la:
Pa ko ti je kriv. Ja kad sam spomenuo ovaj vezni red ti si odmah rekao da povlacis misljenje, jer kako ono ti rece "Liverpoolova veza sa Canom je amaterska, a bez njega jos gora"

Pa zar nije, ali imala je srecu da su sinoc izasli veci amateri u vidu Fernadinha, Gunde, KdB-a i Silve.

Spamm
-
MightyReds
-
Kontakt:
Postao/la MightyReds » 05 apr 2018, 16:00
Ako prođemo, imam osjećaj da idemo na Bayern. Još jednom, vrhunska izvedba sinoć i idemo ponoviti u utorak isto.
Jedi, pij, veseli se i na život poseri se ...
-
Torres_9
-
Kontakt:
gaston je napisao/la:Amsterdam1312 je napisao/la:Trent se jest popisao po nama svima ali da li ljudi primjete kakav je igrac Andy Robertson, kakav fajter covjece.

Od početka sezone ga hvalim majke mi, brutalno zahvalan igrač.

3-4 najsrcaniji igrac koji je bio u nasem klubu od 98 otkad pratim.Manjak talenta nadoknadjuje borbenoscu ali ima fine fizikalije za beka.
Jos kad bi ga na ljeto trent ucio centrirati vrh bi bio

-
proFCB
-
Kontakt:
MightyReds je napisao/la:Ako prođemo, imam osjećaj da idemo na Bayern. Još jednom, vrhunska izvedba sinoć i idemo ponoviti u utorak isto.
Polako momče, treba Bayern tek da prodje.

Vjerujem da ce se steliti El Classico u finalu, naravno ako imaju daMu za to, prosli put su im se svabe poppišale u facu (2013.god)
Stern des Südens
-
celikmilan
-
Kontakt:
Postao/la celikmilan » 05 apr 2018, 17:29
Ko zna šta bi se desilo da Mane nije dobio onaj crveni u onoj prvoj utakmici u prvenstvu gdje su nakon prvog primljenog gola totalno pali. 3:0 je odličan rezultat ali moraju biti veoma oprezni i da odbrana odigra na nivou kao sinoć. Za nadati se je da je Salah dobro i da će igrati u revanšu. Iako su se bili povukli vidjelo se je da nije isto sa njim i bez njega. Valjda će se i Can oporaviti jer nema Hendersona. Treba izdržati prvo poluvrijeme i kad se ovi još više otvore dati neki gol i završiti priču.
-
Believe
-
Kontakt:
Ne znam šta će Švabo osmislit u vezi ako ne bude ni Cana umjesto Hendersona. To ne bi bilo dobro nikako!
Ako prođemo, ja bih volio Barcelonu.
You'll never walk alone.
-
Hendo
-
Kontakt:
Ne bih volio sa Barselonom na jednu utakmicu, bolje na dvije utakmice.
Real ili Bayern su puno bolje oocije za finale a daj nam Barselonu u polufinalu.
Kocka je bačena
-
MightyReds
-
Kontakt:
Postao/la MightyReds » 05 apr 2018, 20:19
proFCB je napisao/la:MightyReds je napisao/la:Ako prođemo, imam osjećaj da idemo na Bayern. Još jednom, vrhunska izvedba sinoć i idemo ponoviti u utorak isto.
Polako momče, treba Bayern tek da prodje.

Vjerujem da ce se steliti El Classico u finalu, naravno ako imaju daMu za to, prosli put su im se svabe poppišale u facu (2013.god)
To je neki moj osjećaj za Bayern, i mislim ds su oni već prošli. Sevilla i Montella nemjau šta tražiti u Švabiji. Mojja želja je Real, mislim da bi nam njihova igra odlično legla, Uglavnom sam prolazak u polufinale bio bi više neg dobar za nas, i zbog toga smo svima neugodni.
Jedi, pij, veseli se i na život poseri se ...
-
Sage
-
Kontakt:
Iducu tekmu samo treba odbranu postaviti kao i ovu mada ne sumnjam da ce Pep analizirati nacin na koji smo ga zaustavili. Vjerovatno ce i on krenuti sa 4 3 3 a ne sa onom nekom formacijom koja je isla nama pod ruku. Samo eto ne znam kako ce veza funkcionisati bez Hende i Cana...mozda Gini i Milner??
Treba odraditi pametno i Evertona. Meni i remi dobar.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
-
Valencia
-
Kontakt:
Hendo je napisao/la:Ne bih volio sa Barselonom na jednu utakmicu, bolje na dvije utakmice.
Real ili Bayern su puno bolje oocije za finale a daj nam Barselonu u polufinalu.
Nekako sam misljenja da od cetiri ekipe Liverpulu najmanje lezi Bajern.
Real se cini kao najlaksi protivnik.
Mada, ovo 'najlaksi' i 'Real', nikako ne idu zajedno u recenicu, ali razumijete poentu.
Volio bih...
Bajern - Barselona
Liverpul - Real
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
-
gaston
-
Kontakt:
Liverpool are optimistic Mohamed Salah's injury is not too serious. He does not require a scan but will be monitored over the next few days, says @_ChrisBascombe
Deff propušta Everton, a Klopp će izvesti izmjenjen sastav u subotu.
Emre Can is out of the Merseyside derby, has been ruled out for the rest of the club season — and may even be forced to miss the World Cup finals this summer.
Velike su šanse da Emrea više nećemo gledati u Liverpoolovom dresu.
In January, when Liverpool pushed to bring forward Naby Keïta’s move to Anfield, RB Leipzig suggested that a deal involving Trent Alexander-Arnold would be one solution to smoothing Keïta’s early arrival before his £57 million transfer on July 1, says @_pauljoyce
Kurko.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
-
Hendo
-
Kontakt:
Znači da utvrdimo gradivo, povrijeđeni su: Joe Gomez, Matip, Klavan, Can, Lallana, Salah i + ja neću gledati utakmicu.
Može rotirati jedino Morena na beku, Mignoleta na golu, Gini u sredini a OX na krilu.
Kocka je bačena
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.