@tarantula Olimpik je za vas melek
Osjetili ste to melekovanja na svojoj kozi u SarajevuSMR187 je napisao/la:Cuj nema sanse da Azmir pobijedi u Kaknju a tamo bodove prodaju za vrecu graska
Vi isto da ste Liverpool. Mozete sportski svakog dobiti a bodove vam odnese Slaven i Metalege. Vasa je sreca sto niste eksponirani i sto vas niko ozbiljno ne svaca. Igrate dobro nazad a problemi su kad trebate napadati.combe80 je napisao/la:Ma nek ulazi Sloga u premijer ligu sretno im, bice godinu dvi i opet kanal, nit stadiona nit navijaca vjestacki sve trebace tu godina da se nesto napravi.
Mi jos debele sanse imamo i sve je u nasim rukama e sad dali ce se trgnut nasi igraci i odigrat u subotu kako znaju to je upitno nakon ova zadnja dva kola.Sportski svakog u ovoj ligi mozemo nadigrat i dobit...
Bitno je pokusat sto duze drzat prvo mjesto pa ako srece bude uci u premijer ako nebude nastojat kostur ove mlade ekipe zadrzat i gradit zdrav kolektiv za sledece sezone... Trener vjerovatno nece ostat kao i par nasih kapitalaca u narednoj sezoni ali nikad se nezna...
Grdadacac je sportska sredina ljudi vole fudbal najmanje 700 dusa na svakoj tekmi i to je zasluga postenog igranja i borenja za svoj klub da malverzacija ima nebi niko ni dolazio...
Nista mi ne mislimo. Vi ste i dalje najveci favoriti, Olimpik smo prestigli i sad vas lovimo. Ako ne uspijemo do kraja cestitat cemo vam i pozeljeti puno srece u Premijer ligi. U Hanu si se osjecao ko kod kuce. Takvi smo mi, nemojte nam raditi o glavi i nasa ste braca. Radite nam o glavu uradit cemo sve da vam uzvratimo. Sretno vama ali na kraju da budete iza nas. Optuzbe jesu zato sto nas se boje pogotovo Sarajlijice. Znaju da se Azmir nece zadovoljiti prosjekom. Sjeti se Slobode.spiska je napisao/la:Mi druze samo se igramo mi ne moramo uci ali smo ocitali svima lekciju kako se igra i igrat cemo do kraja pošteno. Mi smo naše susjede istjerali iz PL-a ne tako davno Orašje radi toga sto smo igrali pošteno, a vi otkako ste se pojavili u prvoj ligi same optuzbe na vas gdje ima dima ima i vatre a sretno vam u PL mada mislim da ste miljama iza toga najgore je mislitida je sve završeno imali smo priliku mi tako u Capljini bojim se da vas ne ceka ista sudbina.,
Mi smo jedna od 16 ekipa u ovoj ligi. Taj vas sugar daddy je svojim 'sportskim djelovanjem' vec unistio jedan od vecih bosanskih klubova (Jedinstvo, koje je one sezone sav budzet ulozilo da udje u PL, pa vidi gdje su sad).tarantula27 je napisao/la:Osjetili ste to melekovanja na svojoj kozi u SarajevuSMR187 je napisao/la:Cuj nema sanse da Azmir pobijedi u Kaknju a tamo bodove prodaju za vrecu graska
@tarantula Olimpik je za vas melek.
Sjeti se Capljine i torbaka pa cemo i o ljudskim otpadimaSMR187 je napisao/la:Mi smo jedna od 16 ekipa u ovoj ligi. Taj vas sugar daddy je svojim 'sportskim djelovanjem' vec unistio jedan od vecih bosanskih klubova (Jedinstvo, koje je one sezone sav budzet ulozilo da udje u PL, pa vidi gdje su sad).tarantula27 je napisao/la:Osjetili ste to melekovanja na svojoj kozi u SarajevuSMR187 je napisao/la:Cuj nema sanse da Azmir pobijedi u Kaknju a tamo bodove prodaju za vrecu graska
@tarantula Olimpik je za vas melek.
Ocito se vodi onom hitlerovom 'cilj opravdava sredstvo'.
Ne poredi onaj ljudski otpad ni s nama ni s drugima
Ima par igraca na posudbi iz Olimpika tamo, a i sportski direktor Olompika je odozda, mozda to dadne motiv da Rudar uzme bodove.SMR187 je napisao/la:Cuj nema sanse da Azmir pobijedi u Kaknju a tamo bodove prodaju za vrecu graska
Brini se o svom klubu. Vi ne mozete dobiti Metalege i Slaven kuci a prvi ste. Kupili sve sto ste mogli. Kako ces nas dobiti na nasem terenu a ove ne mozete kuci. Tvoja racunica i logika. Sve ste kupili i amin. Sad ako dobijete Olimpik kupili ste jer kako drugo da dobijete ih kad ne mozete Slaven i Metalege.batigol777 je napisao/la:Moj tarntula da ti je glava tambura puno bi korisnija bila vjeruj. Vi da dobijete Brastvo u Gracanici ma nemoj mi rec sila ste a nastimano je da bude ko da ste ih razvalili i svi znaju gdje i sta ste kupili unaprijed svi pricaju o tome al ne vi kazete mi posteni bajke pricajte djeci do 2 godine.
Sloga sa ovom ekipom bez Azmira bi bila od 7 do 10 mjesta al zato para vrti a i to je ljudski nema sta.
Reci javno ko trguje.zdravko? Sakic? Daj reci vise to to to i gotovo.combe je napisao/la:Zna se sta slijedi sa Sabrijom ili bez. Pusa u subotu(a to je za nas i remi) i onda slag na sve Sabic ide. Sisoje ga jos ceka. Sve su to nasi dilberi iscenirali. Par klosara trguje sa obrazom citave carsije. Nude, oduzimaju, dodaju. Ko ce vise dat Sisoje il Sarajlice?
sloboda72 je napisao/la:
...."Bunkeraši" ,jeste li iskopali tunel ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.