NK Zvijezda Gradačac

SMR187
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la SMR187 » 05 apr 2018, 11:31

Cuj nema sanse da Azmir pobijedi u Kaknju a tamo bodove prodaju za vrecu graska :rol:

@tarantula Olimpik je za vas melek
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

Mexico
Kontakt:

Post Postao/la Mexico » 05 apr 2018, 11:39

Izgubili ste 4 boda kuci i bar 1 ili 3 koje ste morali uzeti u Bihacu. Sa tih 5-7 bodova imali bi pravo i na dva kiksa na strani uz pobjede kuci. Sami prokockali ali vidim posteno se igra. Ima jos dosta ali tesko. Sloga najvjerovatnije ulazi jer ima dobar raspored a ima i par ekipa od kojih ce kupiti
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM

NUSMIR FAJIĆ <3

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 05 apr 2018, 11:51

Ma nek ulazi Sloga u premijer ligu sretno im, bice godinu dvi i opet kanal, nit stadiona nit navijaca vjestacki sve trebace tu godina da se nesto napravi.

Mi jos debele sanse imamo i sve je u nasim rukama e sad dali ce se trgnut nasi igraci i odigrat u subotu kako znaju to je upitno nakon ova zadnja dva kola.Sportski svakog u ovoj ligi mozemo nadigrat i dobit...

Bitno je pokusat sto duze drzat prvo mjesto pa ako srece bude uci u premijer ako nebude nastojat kostur ove mlade ekipe zadrzat i gradit zdrav kolektiv za sledece sezone... Trener vjerovatno nece ostat kao i par nasih kapitalaca u narednoj sezoni ali nikad se nezna...

Grdadacac je sportska sredina ljudi vole fudbal najmanje 700 dusa na svakoj tekmi i to je zasluga postenog igranja i borenja za svoj klub da malverzacija ima nebi niko ni dolazio...

tarantula27
Kontakt:

Post Postao/la tarantula27 » 05 apr 2018, 12:38

SMR187 je napisao/la:Cuj nema sanse da Azmir pobijedi u Kaknju a tamo bodove prodaju za vrecu graska :rol:

Osjetili ste to melekovanja na svojoj kozi u Sarajevu :).

tarantula27
Kontakt:

Post Postao/la tarantula27 » 05 apr 2018, 12:40

combe80 je napisao/la:Ma nek ulazi Sloga u premijer ligu sretno im, bice godinu dvi i opet kanal, nit stadiona nit navijaca vjestacki sve trebace tu godina da se nesto napravi.

Mi jos debele sanse imamo i sve je u nasim rukama e sad dali ce se trgnut nasi igraci i odigrat u subotu kako znaju to je upitno nakon ova zadnja dva kola.Sportski svakog u ovoj ligi mozemo nadigrat i dobit...

Bitno je pokusat sto duze drzat prvo mjesto pa ako srece bude uci u premijer ako nebude nastojat kostur ove mlade ekipe zadrzat i gradit zdrav kolektiv za sledece sezone... Trener vjerovatno nece ostat kao i par nasih kapitalaca u narednoj sezoni ali nikad se nezna...

Grdadacac je sportska sredina ljudi vole fudbal najmanje 700 dusa na svakoj tekmi i to je zasluga postenog igranja i borenja za svoj klub da malverzacija ima nebi niko ni dolazio...
Vi isto da ste Liverpool. Mozete sportski svakog dobiti a bodove vam odnese Slaven i Metalege. Vasa je sreca sto niste eksponirani i sto vas niko ozbiljno ne svaca. Igrate dobro nazad a problemi su kad trebate napadati.

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 05 apr 2018, 13:04

Mi druze samo se igramo mi ne moramo uci ali smo ocitali svima lekciju kako se igra i igrat cemo do kraja pošteno. Mi smo naše susjede istjerali iz PL-a ne tako davno Orašje radi toga sto smo igrali pošteno, a vi otkako ste se pojavili u prvoj ligi same optuzbe na vas gdje ima dima ima i vatre a sretno vam u PL mada mislim da ste miljama iza toga najgore je mislitida je sve završeno imali smo priliku mi tako u Capljini bojim se da vas ne ceka ista sudbina.,

tarantula27
Kontakt:

Post Postao/la tarantula27 » 05 apr 2018, 13:19

spiska je napisao/la:Mi druze samo se igramo mi ne moramo uci ali smo ocitali svima lekciju kako se igra i igrat cemo do kraja pošteno. Mi smo naše susjede istjerali iz PL-a ne tako davno Orašje radi toga sto smo igrali pošteno, a vi otkako ste se pojavili u prvoj ligi same optuzbe na vas gdje ima dima ima i vatre a sretno vam u PL mada mislim da ste miljama iza toga najgore je mislitida je sve završeno imali smo priliku mi tako u Capljini bojim se da vas ne ceka ista sudbina.,
Nista mi ne mislimo. Vi ste i dalje najveci favoriti, Olimpik smo prestigli i sad vas lovimo. Ako ne uspijemo do kraja cestitat cemo vam i pozeljeti puno srece u Premijer ligi. U Hanu si se osjecao ko kod kuce. Takvi smo mi, nemojte nam raditi o glavi i nasa ste braca. Radite nam o glavu uradit cemo sve da vam uzvratimo. Sretno vama ali na kraju da budete iza nas. Optuzbe jesu zato sto nas se boje pogotovo Sarajlijice. Znaju da se Azmir nece zadovoljiti prosjekom. Sjeti se Slobode.

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 05 apr 2018, 14:06

tarantula27 je napisao/la:
SMR187 je napisao/la:Cuj nema sanse da Azmir pobijedi u Kaknju a tamo bodove prodaju za vrecu graska :rol:

Mi smo jedna od 16 ekipa u ovoj ligi. Taj vas sugar daddy je svojim 'sportskim djelovanjem' vec unistio jedan od vecih bosanskih klubova (Jedinstvo, koje je one sezone sav budzet ulozilo da udje u PL, pa vidi gdje su sad).

Ocito se vodi onom hitlerovom 'cilj opravdava sredstvo'.
Ne poredi onaj ljudski otpad ni s nama ni s drugima
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

tarantula27
Kontakt:

Post Postao/la tarantula27 » 05 apr 2018, 14:13

SMR187 je napisao/la:
tarantula27 je napisao/la:

Mi smo jedna od 16 ekipa u ovoj ligi. Taj vas sugar daddy je svojim 'sportskim djelovanjem' vec unistio jedan od vecih bosanskih klubova (Jedinstvo, koje je one sezone sav budzet ulozilo da udje u PL, pa vidi gdje su sad).

Ocito se vodi onom hitlerovom 'cilj opravdava sredstvo'.
Ne poredi onaj ljudski otpad ni s nama ni s drugima
Sjeti se Capljine i torbaka pa cemo i o ljudskim otpadima :tralala:

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 05 apr 2018, 14:20

Ima par igraca na posudbi iz Olimpika tamo, a i sportski direktor Olompika je odozda, mozda to dadne motiv da Rudar uzme bodove.

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 05 apr 2018, 15:15

Moj tarntula da ti je glava tambura puno bi korisnija bila vjeruj. Vi da dobijete Brastvo u Gracanici ma nemoj mi rec sila ste a nastimano je da bude ko da ste ih razvalili i svi znaju gdje i sta ste kupili unaprijed svi pricaju o tome al ne vi kazete mi posteni bajke pricajte djeci do 2 godine.
Sloga sa ovom ekipom bez Azmira bi bila od 7 do 10 mjesta al zato para vrti a i to je ljudski nema sta.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

tarantula27
Kontakt:

Post Postao/la tarantula27 » 05 apr 2018, 15:25

batigol777 je napisao/la:Moj tarntula da ti je glava tambura puno bi korisnija bila vjeruj. Vi da dobijete Brastvo u Gracanici ma nemoj mi rec sila ste a nastimano je da bude ko da ste ih razvalili i svi znaju gdje i sta ste kupili unaprijed svi pricaju o tome al ne vi kazete mi posteni bajke pricajte djeci do 2 godine.
Sloga sa ovom ekipom bez Azmira bi bila od 7 do 10 mjesta al zato para vrti a i to je ljudski nema sta.
Brini se o svom klubu. Vi ne mozete dobiti Metalege i Slaven kuci a prvi ste. Kupili sve sto ste mogli. Kako ces nas dobiti na nasem terenu a ove ne mozete kuci. Tvoja racunica i logika. Sve ste kupili i amin. Sad ako dobijete Olimpik kupili ste jer kako drugo da dobijete ih kad ne mozete Slaven i Metalege.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 05 apr 2018, 15:56

Sabrija pogino dabogda sudi protiv olimpica, a karacic sudi slogi. Kako providno. Jesmo se ponadali ali tek sad slijedi otimačine.

Ako bude otimao idemo prekid :bih:
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 05 apr 2018, 16:18

Sabrija je otvoreno reko kad je sudio protiv Orasja da je od strane prosle uprave zakinut za nesto tako da je tendeciozno sudio protiv :komsija iz posavine. Sta slijedi protiv Vukova ostaje da vidimo :urnebes: :urnebes:
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 05 apr 2018, 16:49

Zna se sta slijedi sa Sabrijom ili bez. Pusa u subotu(a to je za nas i remi) i onda slag na sve Sabic ide. Sisoje ga jos ceka. Sve su to nasi dilberi iscenirali. Par klosara trguje sa obrazom citave carsije. Nude, oduzimaju, dodaju. Ko ce vise dat Sisoje il Sarajlice?

tarantula27
Kontakt:

Post Postao/la tarantula27 » 05 apr 2018, 17:13

Nemojte nas uvlaciti u vase unutrasnje sukobe. Azmir da je htjeo Sabica doveo bi ga. Voli Saba pare vise nego sto se moze zamisliti.

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 05 apr 2018, 17:14

Haha Combe pa nije lako tako muljat nesto ba i namjestat... ako hoces namjestit moras reci igracima i treneru a oni nece jer da hoce nebi simin han dobili vec prihvatili od njih premije sto su im nudili... sve ti ispliva na povrsinu ba... kakve stimaljke kakvi brakaci...uostalom i sa xom neispadamo ima jos deset kola... jedino ako izgubimo onda su sanse minimalne sve ostalo je ok...

Staces eto sudija ti opet dodijeljen koji ce 50/50 ako ne i za gosta sudit... i kako ces tu lako dobit??? Mora ce mo se oguzat ko ludi i ako izgubimo doce neko reci namjestili pa izgubili??? Suplje price nazalost....

Gledajmo realno igrace pripremit publike sto vise pritisak sa tribina na sudiju na igrace i nadat se najboljem... uz extra dan igraca mozemo dobit... 55/45% utakmica sa ovim sudijom...

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 05 apr 2018, 18:24

combe je napisao/la:Zna se sta slijedi sa Sabrijom ili bez. Pusa u subotu(a to je za nas i remi) i onda slag na sve Sabic ide. Sisoje ga jos ceka. Sve su to nasi dilberi iscenirali. Par klosara trguje sa obrazom citave carsije. Nude, oduzimaju, dodaju. Ko ce vise dat Sisoje il Sarajlice?
Reci javno ko trguje.zdravko? Sakic? Daj reci vise to to to i gotovo.
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 05 apr 2018, 19:04

slika

...."Bunkeraši" ,jeste li iskopali tunel ?
Ja volim FK Tuzla City

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 05 apr 2018, 19:15

sloboda72 je napisao/la:slika

...."Bunkeraši" ,jeste li iskopali tunel ?
:guz: :guz: :guz:
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.