Mislim da jeste, u februaru 2017 smo igrali protiv Poljske, a u aprilu Holandija!Raonffa je napisao/la:Čekajte, prošle godine protiv Holandije je isto bila ova faza takmičenja kao protiv Slovaka sutra i prekosutra?
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Ma ja, znači eventualni prolazak Slovaka će biti najveći uspjeh Davis Cup reprezentacije ikadahm59 je napisao/la:Mislim da jeste, u februaru 2017 smo igrali protiv Poljske, a u aprilu Holandija!Raonffa je napisao/la:Čekajte, prošle godine protiv Holandije je isto bila ova faza takmičenja kao protiv Slovaka sutra i prekosutra?

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Jeste prošle godine bilo protiv Holandije. Mogu se Slovaci proći sigurno, dubl će odlučivati pobjednika. Damir mora biti na nivou i odigrati dobro svoja dva meča.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir ima 3:2 protiv Gombosa, ali je zadnja 2 meca izgubio, a Mirza ima 0:1 sa Klizanom, ali su igrali jako davno, prije skoro 10 godina...
-
- Kontakt:
Mislim da Mirza hladno upada ..babino je napisao/la:neko napisa 16.4., cini mi se...HeraklitMracni je napisao/la:Kad izlazi lista za French Open ?
Dal je bilo izvlačenje parova
Imas sliku gore. Bilo je.mirsad993 je napisao/la:Dal je bilo izvlačenje parova
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
- Kontakt:
Hvala za slike , ako nije bezobrazno ima li kakvih izjava (video ili tekstualno)?
Da li ce nasi momci imati navijacku podrsku ? [/i][/b] Damir mi je do ove godine djelovao fizicki slabasno. Nekako kao djecak. Sada je nekako cvrsci , jaci . Iskreno ja sam optimista ,a siguran sam da ce dati sve od sebe da pobjede , kao i uvijek do sad u DC. Nemojmo biti ogorceni ako bude drugacije , bitno je da dadnu sve od sebe i ovo je veliko dostignuce .Samo da se sacuvamo od vulgarnih komentara , a kritika je ok i dobrodosla .

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
- Kontakt:
Za RG Date: 16.4. , a lista vjerovatno 7 dana kasnije . Za kvale RG , Date:30.4. (vazno za Tomu i Setkica).Mirza ima lijepe izglede za RG (pogledaj pforum Mirza Basic).Damir igra sutra u 16 h , a Mirza u 17 i 30 .
Hvala drug ne može mi očitati slike haman slab netbhsport je napisao/la:Imas sliku gore. Bilo je.mirsad993 je napisao/la:Dal je bilo izvlačenje parova

Damir mora otvoriti pobjedom sutra a onda ako Kližanu se ne bude igralo a Mirza bude motivisan kao što zna u Davis Cupu 2-0 nakon prvog dana i maltene riješen meč.
-
- Kontakt:
Ako bi prosli Slovacku mislim da bi moguci protivnici za ulazak u World Group (Svijet) bili :
Srbija , Kanada , Madjarska , Holandija , Velika Britanija , Svicarska , Japan ili Australija .
Srbija , Kanada , Madjarska , Holandija , Velika Britanija , Svicarska , Japan ili Australija .
-
- Kontakt:
Dea u QF , u Antaliji . Sretno dalje , do titule .

Neugodni su Slovaci, svi ovi igrači su dobri šljakaši i po mom mišljenju bolji igrači od naših na šljaci, izuzev Damira mada i on na šljaci odavno nije napravio neki zapažen rezultat.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Iskreno i realno gledajuci nisu ni ovi Slovaci u zadnje vrijeme u Bog zna kakvoj formi sto pokazuje i ranking trenutni jeste da su svi ja mislim bili nekad u top 100 ili na graniciRaonffa je napisao/la:Neugodni su Slovaci, svi ovi igrači su dobri šljakaši i po mom mišljenju bolji igrači od naših na šljaci, izuzev Damira mada i on na šljaci odavno nije napravio neki zapažen rezultat.
Previše ih respektujete, kao da igramo protiv Španije 

To jeste, iznenadio sam se kad sam vidio Kližana van top 100, on je definitivno top 100 igrač.mirsad993 je napisao/la:Iskreno i realno gledajuci nisu ni ovi Slovaci u zadnje vrijeme u Bog zna kakvoj formi sto pokazuje i ranking trenutni jeste da su svi ja mislim bili nekad u top 100 ili na graniciRaonffa je napisao/la:Neugodni su Slovaci, svi ovi igrači su dobri šljakaši i po mom mišljenju bolji igrači od naših na šljaci, izuzev Damira mada i on na šljaci odavno nije napravio neki zapažen rezultat.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Damir odustao od Marakeša.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
To znači da su se ozbiljno posvetili ovom Davis Cup meču i da sigurno razmišljaju da probaju se dočepati svjetske zone jer godinama igraju i sav ovaj napredak kroz zone je zahvaljujući njima pa žele da krunišu to i da se nađu među samom elitomUnofficialpage je napisao/la:Damir odustao od Marakeša.

Mislim da mu je ovo pametna odluka, fokusirati se na DC, pa onda sedmicu odmora pred MC Masters, koji, na kraju krajeva, donosi neuporedivo vise i para i bodovamirsad993 je napisao/la:To znači da su se ozbiljno posvetili ovom Davis Cup meču i da sigurno razmišljaju da probaju se dočepati svjetske zone jer godinama igraju i sav ovaj napredak kroz zone je zahvaljujući njima pa žele da krunišu to i da se nađu među samom elitomUnofficialpage je napisao/la:Damir odustao od Marakeša.![]()
Sretno danas momcima, idemo preko Slovaka.

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.