FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Prvo DK gdje ne bi smjeli izgubiti nikako utakmicu.Posle Grbavica,pa šta bude.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
-
- Kontakt:
Vidjet cemo sta je Celo zamislio. Nadam se da se nece ponoviti igra kao protiv Celika. Najgora naša utakmica na proljece ubjedljivo.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Ja ne znam kako je ovaj Željo i dalje na vrhu tabele, samo dokaz koliko je liga opala, pa i ovaj Zrinjski je duplo slabiji u najmanju ruku nego one sezone kad smo se mi s njima borili do kraja.
I OPET imaju sreće što nemamo u odbrani 3 glavna igrača za ovaj kup...da smo kompletni pa da se potučemo, a ovako slabe su nam šanse, mada nisu ravne nuli.
Dobro za nas je to što su oni usredotočeni na ligu pa možda i neće zapeti ovdje toliko, al pitanje je možemo li se i takvom Želji suprotstaviti, mislim da su naši hendikepi ipak preveliki.
I OPET imaju sreće što nemamo u odbrani 3 glavna igrača za ovaj kup...da smo kompletni pa da se potučemo, a ovako slabe su nam šanse, mada nisu ravne nuli.
Dobro za nas je to što su oni usredotočeni na ligu pa možda i neće zapeti ovdje toliko, al pitanje je možemo li se i takvom Želji suprotstaviti, mislim da su naši hendikepi ipak preveliki.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
- Kontakt:
Realno nemamo ni srece kako god krecili.
Al sta je tu je valja se borit probat sta.ko zna..
Sreca nasa pa oni imaju imperqtiv u ligi a mi nemamo
Al sta je tu je valja se borit probat sta.ko zna..
Sreca nasa pa oni imaju imperqtiv u ligi a mi nemamo

Slobodno me citirajte đah ovako, đah onako, ali ja velim da mi Željanu prolazimo. Glatko.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
Papac Papac,
-
- Kontakt:
Molim da neko ukloni ovog s nase teme.
**** ga hljeb vise.
**** ga hljeb vise.
Evo ti citat kad si željan pažnje.Rimes87 je napisao/la:Slobodno me citirajte đah ovako, đah onako, ali ja velim da mi Željanu prolazimo. Glatko.

Evo i mene citirajte ako ne prođemo. Samo to dvoje ima, il prolazimo ili ne. Nema 13 izbora. I nije neka pamet.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
- Kontakt:
85% da necemo. Realno slabe sanse.
Ali ne bi fudbal bio zanimljiv da je sve u procentima .Ima nesto i u premijama
Ali ne bi fudbal bio zanimljiv da je sve u procentima .Ima nesto i u premijama

- Probisvjet
- Kontakt:
Macak zadovoljan. Za Zelju navija, a Slobodu vodi (jer mora). Kako god bude on ce se radovati. 

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
Na stranu zakebancija . Obeco je bar finale kupa.
Ajde sad premiraj momke presjednice
Ajde sad premiraj momke presjednice
Ma glavito mojewobly92 je napisao/la:Evo ti citat kad si željan pažnje.Rimes87 je napisao/la:Slobodno me citirajte đah ovako, đah onako, ali ja velim da mi Željanu prolazimo. Glatko.![]()
Evo i mene citirajte ako ne prođemo. Samo to dvoje ima, il prolazimo ili ne. Nema 13 izbora. I nije neka pamet.

He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
Predstavnici FK Sloboda Kemal Kurević i Zdenko Jurić zakasnili na izvlačenje parova polufinala Kup-a BiH
Jučer je u hotelu “Sofitel” u Tarčinu obavljeno izvlačenje parova polufinala Kup-a Bosne i Hercegovine za sezonu 2017/18. Podsjetimo, voljom žrijeba odlučeno je da se u polufinalnim utakmicama sastanu Željezničar – Sloboda i Zvijezda 09 – Krupa. Prve utakmice igraju se 11. aprila, a revanš – susreti sedam dana kasnije. Sloboda će prvi susret polufinala Kup-a BiH protiv Željezničara igrati na Grbavici. Na izvlačenju parova svi klubovi koji su izborili plasman u polufinale imali su svoje predstavnike osim FK Sloboda čiji predstavnici se nisu pojavili na vrijeme u Tarčinu. Kako saznajemo predstavnici FK Sloboda Kemal Kurević predsjednik Skupštine kluba i Zdenko Jurić potpredsjednik kluba zakasnili su na sam čin žrijebanja parova polufinala Kup-a BiH. To se može vidjeti i u video prilogu od 4:50 kada su iz Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine pozvali predstavnike FK Sloboda međutim niko se nije odazvao pa je čast da izvuče kuglicu u ime FK Sloboda pripala potpredsjedniku Nogometnog saveza.
Haman skrenuli negdje, yebo Slobodu

Jučer je u hotelu “Sofitel” u Tarčinu obavljeno izvlačenje parova polufinala Kup-a Bosne i Hercegovine za sezonu 2017/18. Podsjetimo, voljom žrijeba odlučeno je da se u polufinalnim utakmicama sastanu Željezničar – Sloboda i Zvijezda 09 – Krupa. Prve utakmice igraju se 11. aprila, a revanš – susreti sedam dana kasnije. Sloboda će prvi susret polufinala Kup-a BiH protiv Željezničara igrati na Grbavici. Na izvlačenju parova svi klubovi koji su izborili plasman u polufinale imali su svoje predstavnike osim FK Sloboda čiji predstavnici se nisu pojavili na vrijeme u Tarčinu. Kako saznajemo predstavnici FK Sloboda Kemal Kurević predsjednik Skupštine kluba i Zdenko Jurić potpredsjednik kluba zakasnili su na sam čin žrijebanja parova polufinala Kup-a BiH. To se može vidjeti i u video prilogu od 4:50 kada su iz Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine pozvali predstavnike FK Sloboda međutim niko se nije odazvao pa je čast da izvuče kuglicu u ime FK Sloboda pripala potpredsjedniku Nogometnog saveza.
Haman skrenuli negdje, yebo Slobodu

🔴⚫️
Skver je napisao/la:Predstavnici FK Sloboda Kemal Kurević i Zdenko Jurić zakasnili na izvlačenje parova polufinala Kup-a BiH
Haman skrenuli negdje, yebo Slobodu![]()

Al su garant stigli na janjetinu!
DRŽAVA TUZLA!!
Kakva sramota ,daleko smo mi od ozbiljnog kluba,ko nas sve predstavlja dobro i postojimo 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Kontakt:
dobro, treba sacekat i njihov odgovor, mozda se nesto fakat objektivno isprijecilo sta znas.
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Slika i prilika jada i cemera u nasem klubu....organizacijski ne mislim na ekipu.
Ekipa i rez su samo odraz stanja u klubu.Zalosno da je Krupa pojam ozbiljnog kluba za nas.
Ekipa i rez su samo odraz stanja u klubu.Zalosno da je Krupa pojam ozbiljnog kluba za nas.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
-
- Kontakt:
ma nema boga da je zbog janjetine, nisu toliko neozbiljni,dajte sacekamo odgovor, valjda bIdne.
krupa il zeljo ,vrat il pleckica pitanje je sad
sala sala..
uostalom mozda ne moramo ni znat. ko zna sta se iza brda valja.

sala sala..
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Sta god da se valja nema sanse da nemaju auto i 50 km za gorivo ba druze.Sariel1987 je napisao/la:ma nema boga da je zbog janjetine, nisu toliko neozbiljni,dajte sacekamo odgovor, valjda bIdne.
sala sala..
Neozbiljnost kurcobolja a samo klub brukaju.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
-
- Kontakt:
Tjesim se ba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.