Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
E jbm mu mater !!! Kakav peh!!!
Pa kud bas sad 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
ajde lavovi jos 20 min izdrzite bez primljenog gola
Nemate pojma koje ludilo vlada gdje sjedim!!!
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Znao sam da ćemo pobjediti ali ipak 3-0, to ni u snovima nisam očekivao.YNWA je napisao/la:Bogami tuzlanski lobi je jedini(uz tebe, ali ti si poseban slucajHendo je napisao/la:Šta radi Robertson ljubim ti kolač.
Ima čak i tuzlanski lobi da bude optimističan u prolazak.) bio zadovoljan nakon zrijeba
![]()
Samo da ne ne bude klasicni Liverpool u drugom

Kocka je bačena
Dankesern, Pepalona bez udarca po golu 

Milner babo ove utakmice, koliko je samo pretrcao i oduzeo lopti kao da mu je 20, nevjerovatan! Svi su bili perfektni City nije uputio niti jedan udarac u okvir gola.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- kumkalesic
- Kontakt:
- MightyReds
- Kontakt:
Fantastična partija svih igrača, BRAVO MOMCI! Pobjeda bez primljenog gola, ne može bolje, samo da je Mo uredu. YNWA!
Jedi, pij, veseli se i na život poseri se ...
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
Kako je mali Arnold odigrao
svi su bili fantasticni, ali zbog njega mi je posebno drago, jer me najvise bilo strah kako ce se snaci pod velikim pritiskom.
Mo
samo da bude dobro
Nisam bila sretnija odavno, al opet mi nesto ne da da se radujem, nista nije gotovo.

Mo

Nisam bila sretnija odavno, al opet mi nesto ne da da se radujem, nista nije gotovo.
Svaka čast.
Sjajna partija, bar ovo što sam gledao.
Mane odličan.
Sjajna partija, bar ovo što sam gledao.
Mane odličan.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
mislio sam samo svoj post citirati, ali brate moram i tebemoj uzor-S.G je napisao/la:Sreca pa mi imamo igrace koji duze vremena haraju Ligom PrvakaTi si zelio sve ekipe, tebi je svejedno koga god dobili
Ne sjecam se kad nas je City zadnji put dobio na Anfieldu, i ove i prosle sezone sa Guardiolom su izgubili, dobil su nas ove sezone 5:0 u Mancesteru ali tada smo igrali sa igracem manje veci dio utakmice. Klopp zna sa Guardiolom, a i City je neiskusna ekipa, nemaju oni igrace koji su navikli praviti dobre rezultate u Evropi, sto je izuzetno bitno, to mozemo vidjeti na primjeru PSG-a i Tottenhama. I jos su pod pritiskom, od njih se ocekuje da prodju, za mene je ovo odlican zrijeb, daleko bolje nego da smo dobili ostale(osim Seville i Rome, ali bilo bi previse da do polufinala dodjemo preko one grupe, porta i sad jednim od ta dva kluba?

vidis da haraju

Kao sto sam ocekivao, jednostavno city nam odgovara kad igramo u Liverpoolu, a Klop zna sa celom.
Sad ide onaj tezi dio, 90 minuta sljedece sedmice ko danasnje drugo poluvrijeme, gol moramo zabiti, da bi prosli dalje.
I zalosno je da u utakmici LP moras uvesti **** Solankea i Morena na krilo.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Estakfirulah.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Nakon majkine uspjesne operacije desi se i ovakva tekma.Hvala Allahu sto me pogleda danas,nikad ovaj dan necu zaboravit.
Tesko naci slabu tacku/igraca veceras,bra'o Jurgene majstore.Nadam se da ce Can biti spreman za uzvrat kad vec nema kapitena.Za vikend odmorit napad one uhljube mozemo dobit i sa Stivijevim nadama.Kakva je igracina Virgil koja stalozenost,skok igra pravi komadant,bas ono sto nam je trebalo
Tesko naci slabu tacku/igraca veceras,bra'o Jurgene majstore.Nadam se da ce Can biti spreman za uzvrat kad vec nema kapitena.Za vikend odmorit napad one uhljube mozemo dobit i sa Stivijevim nadama.Kakva je igracina Virgil koja stalozenost,skok igra pravi komadant,bas ono sto nam je trebalo
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Perfekcija od strane sviju, od Jurgena, cijele ekipe, navijača, kakva yebena atmosfera.
Taktički pripremljena utakmica bezprijekorno ali to ne bi bilo to da nisu svi do jednog odigrali kao da igraju LP svake sezone u ovim fazama, preiskusno. Trent me je razuvjerioa bio sam skeptičan, odličan je bio, Robertson je nevjerovatna kupovina za onakvog borca i igrača, stoperski par odličan takoođer , a Milner i Hendo su izgledali da su na 150%. O napadu nema potrebe pričati jer se sve zna već, magija.
Nema zamjerke poslije tekme, ovakve tekme ovog levela.
Mislim da Salah nije zadobio ozb. povredu ali je izveden zbog prevencije i da se ne rizikuje bezveze.

Taktički pripremljena utakmica bezprijekorno ali to ne bi bilo to da nisu svi do jednog odigrali kao da igraju LP svake sezone u ovim fazama, preiskusno. Trent me je razuvjerioa bio sam skeptičan, odličan je bio, Robertson je nevjerovatna kupovina za onakvog borca i igrača, stoperski par odličan takoođer , a Milner i Hendo su izgledali da su na 150%. O napadu nema potrebe pričati jer se sve zna već, magija.

Nema zamjerke poslije tekme, ovakve tekme ovog levela.

Mislim da Salah nije zadobio ozb. povredu ali je izveden zbog prevencije i da se ne rizikuje bezveze.
-
- Kontakt:
Svaka čast, drago mi je kao da je Bayern pobijedio 

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Aferim momci, jedan gol u Manchesteru pa da im 5 treba da nas prodju
Izraz lica Moa na kraju utakmica kao da govori da je sa njim sve ok.

Izraz lica Moa na kraju utakmica kao da govori da je sa njim sve ok.

Strasna pobjeda, strasna
Trent odigrao sjajnu utakmicu, a engleska veza prekucala. Eto, te dvije stvari su me malo brinule pred ovaj duel, ali Boga mi sve je bilo odlicno. Nisu pali psihicki ni kad je Salah izasao, nastavili su smireno igrati, bez kiksanja i srljanja, i nekih ludih zutih minuta koje su karakteristicne za ekipu.
Ne primiti gol kuci je fakat velika stvar protiv Citya i zato zasluzuju samo pohvale
Nadam se da nije nista strasno Salahu, komotno nek propusti derbi za vikend, a onda da bude spreman u uzvratu. Sada je sve do Liveproola, ovako odigrati i u Manchsteru pa u polufinale.

Trent odigrao sjajnu utakmicu, a engleska veza prekucala. Eto, te dvije stvari su me malo brinule pred ovaj duel, ali Boga mi sve je bilo odlicno. Nisu pali psihicki ni kad je Salah izasao, nastavili su smireno igrati, bez kiksanja i srljanja, i nekih ludih zutih minuta koje su karakteristicne za ekipu.
Ne primiti gol kuci je fakat velika stvar protiv Citya i zato zasluzuju samo pohvale

Nadam se da nije nista strasno Salahu, komotno nek propusti derbi za vikend, a onda da bude spreman u uzvratu. Sada je sve do Liveproola, ovako odigrati i u Manchsteru pa u polufinale.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.