Arena sport 5samocelik je napisao/la:Na kojem je programu tekma
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- MightyReds
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Jedi, pij, veseli se i na život poseri se ...
Ox sahu
Ubijamo ih do sad.

Ubijamo ih do sad.
OX NEVJEROVATAN!!
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ima izac 

- kumkalesic
- Kontakt:
Srce mi k'o džamija
Šta je ovo ba ljudi...ja još ne mogu sve ovo "svariti"

Šta je ovo ba ljudi...ja još ne mogu sve ovo "svariti"

Joint_fc
Atmosfera nevjerovatna ovo moze samo Liverpool i Anfield
odavno nisam bio ovako sretan.

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Šta radi Robertson ljubim ti kolač.
Ima čak i tuzlanski lobi da bude optimističan u prolazak.
Kocka je bačena
Milner iznenadjujuce dobar veceras kao da je duh Mascherana usao u njega u ovim startovima na De Bruynea.
- Nail for Real
- Kontakt:
GAZI NEJAC!!
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ja jos ne slavim hahah
- kumkalesic
- Kontakt:
Ehhhh, kako sada ostati pribran i smireno odigrati drugo poluvrijeme i pokušati sačuvati ovu nevjerovatnu prednost...
Valjda im je ostalo šta snage, jer ovo što su igrali u prvom poluvremenu je bilo brutalno...
Valjda im je ostalo šta snage, jer ovo što su igrali u prvom poluvremenu je bilo brutalno...
Joint_fc
- MightyReds
- Kontakt:
Ne znam koga za sada da prije pohvalim. Lovren i VVD najjači stoperski tandem definitvno. TAA igra veoma zrelo, a Robertson ubija. Kakva partija Milnera i Hende, De Bruyne i Silva se nisu nimalo naigrali večeras. A ova 4 u ofanzivi standardno demoliraju protivnike. Idemo sačuvati mrežu, pa makar i ostalo 3:0. YNWA! Hahhahah
Jedi, pij, veseli se i na život poseri se ...
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Samo hladno i opušteno u drugom i da se ne desi žutih 5 minuta kao što je bilo slučajeva.
Onaj ko je gledao mečeve ove dvije ekipe zadnjih godina zna da je ovo još daleko od gotovog...
Onaj ko je gledao mečeve ove dvije ekipe zadnjih godina zna da je ovo još daleko od gotovog...
Nevjerovatno da je Klop od Oksa uspio napraviti igraca za par mjeseci.
Treba nastaviti u istom ritmu. Ako se povuku, Siti ce se reogranizovati i dati gol ili dva. Treba napadati i traziti jos jedan gol pa kako bude.
Siti je opasan kada napada. Nisu navikli da njih neko napada i zato su ovako pogubljeni. Napad je najbolja odbrana. Mislim da ce Klop reci igracima da nastave napadati.
Treba nastaviti u istom ritmu. Ako se povuku, Siti ce se reogranizovati i dati gol ili dva. Treba napadati i traziti jos jedan gol pa kako bude.
Siti je opasan kada napada. Nisu navikli da njih neko napada i zato su ovako pogubljeni. Napad je najbolja odbrana. Mislim da ce Klop reci igracima da nastave napadati.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Ubili smo ih bukvalno, samo pitanje je dokle mozemo udarat ovaj presing jer znamo sta je bilo u proslom mecu.
Nema trkaca Cana i Lallane, Joela, sreca Gini je tu, mozda Clyna ubacit u vatru.
I isprovocirati Fernandinha jer zuti ga suspendira za revans.
Nema trkaca Cana i Lallane, Joela, sreca Gini je tu, mozda Clyna ubacit u vatru.
I isprovocirati Fernandinha jer zuti ga suspendira za revans.
Bogami tuzlanski lobi je jedini(uz tebe, ali ti si poseban slucajHendo je napisao/la:Šta radi Robertson ljubim ti kolač.

Samo da ne ne bude klasicni Liverpool u drugom

Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Sta radite Cityu svaka vam cast!
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.