FK Igman Konjic
Moderator/ica: GracanicaAA
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Re: FK Igman Konjic
Toliko o tome da su poslali sudiju da sjebe TOSK
Mozda su se predomislili pa jebu Igmana 

Support your local club !
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Sad u subotu protiv Orašja je biti ili ne biti... Trebaju gristi,ujedati za svaku loptu i za svaku šansu. Ja se samo nadam i molim Boga da vrijeme bude kako treba i da se ne dešavaju više one scene kao protiv Jedinstva i Bratstva gdje nisi mogao izbiti loptu kako treba a ne nešto drugo.
Igman je ispao.KonjicBOY je napisao/la:Sad u subotu protiv Orašja je biti ili ne biti... Trebaju gristi,ujedati za svaku loptu i za svaku šansu. Ja se samo nadam i molim Boga da vrijeme bude kako treba i da se ne dešavaju više one scene kao protiv Jedinstva i Bratstva gdje nisi mogao izbiti loptu kako treba a ne nešto drugo.
Max Allegri
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Ma nisu zaslužili da ispadnu. Solidno su igrali čitavu prvu polusezonu,moguće zbog povoljnog rasporeda ali eto,držali su se. Ima dosta gorih ekipa al vrlo je vjerovatno da će ispasti jer je gadan raspored do kraja (2 vezana gostovanja + gostovanje kod Iskre,Travnika i Slavena). Al takva je liga,jedan poraz kod kuće i odmah si glavni konkurent za ispadanje.
Bili ste danas stvarno dobri, barem u prvom poluvremenu. Bice ovo gadno do kraja.
TŽV!
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Ma dobri su oni bili i u Gradačcu pa izgubiše 2-1,dobri su bili i u Kaknju pa 1-1... Da li je to do neiskustva igrača ili trenera ili nečeg trećeg,ja stvarno ne znam ali moramo protiv ova 3 tima sa dna moramo donijeti neke bodove.atomac123 je napisao/la:Bili ste danas stvarno dobri, barem u prvom poluvremenu. Bice ovo gadno do kraja.
Ma i nama se to desava, protiv Zvijezde smo bezveze prosuli bodove u Tesnju, protiv Bosne, Orasja, Rudara u Kaknju... Ali to je takva liga, ne prasta kiksove. Krenula je igranka, pa vidjet cemo.KonjicBOY je napisao/la:Ma dobri su oni bili i u Gradačcu pa izgubiše 2-1,dobri su bili i u Kaknju pa 1-1... Da li je to do neiskustva igrača ili trenera ili nečeg trećeg,ja stvarno ne znam ali moramo protiv ova 3 tima sa dna moramo donijeti neke bodove.atomac123 je napisao/la:Bili ste danas stvarno dobri, barem u prvom poluvremenu. Bice ovo gadno do kraja.
TŽV!
Velez je pobjedom danas i jedne i druge ostavio u ligi.atomac123 je napisao/la:Ma i nama se to desava, protiv Zvijezde smo bezveze prosuli bodove u Tesnju, protiv Bosne, Orasja, Rudara u Kaknju... Ali to je takva liga, ne prasta kiksove. Krenula je igranka, pa vidjet cemo.KonjicBOY je napisao/la:Ma dobri su oni bili i u Gradačcu pa izgubiše 2-1,dobri su bili i u Kaknju pa 1-1... Da li je to do neiskustva igrača ili trenera ili nečeg trećeg,ja stvarno ne znam ali moramo protiv ova 3 tima sa dna moramo donijeti neke bodove.atomac123 je napisao/la:Bili ste danas stvarno dobri, barem u prvom poluvremenu. Bice ovo gadno do kraja.
@AlemC85
Daj Boze, da si ti vidio kako igraju danas i jedni i drugi manje bi optimistican bio xd
Daj Boze, da si ti vidio kako igraju danas i jedni i drugi manje bi optimistican bio xd
TŽV!
Zna li se Acin nasljednikKonjicBOY je napisao/la:Adis Obad više nije trener Igmana.
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Još ne.FORZZA je napisao/la:Zna li se Acin nasljednikKonjicBOY je napisao/la:Adis Obad više nije trener Igmana.
AmelKonjicBOY je napisao/la:Još ne.FORZZA je napisao/la:Zna li se Acin nasljednikKonjicBOY je napisao/la:Adis Obad više nije trener Igmana.
Max Allegri
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Neće valjda on ostat do kraja,moraju nekoga iskusnijeg naći..
Pravi pogodak vase uprave!KonjicBOY je napisao/la:Nedim Jusufbegović novi trener.

Feja je legenda oba kluba Igmana i Veleza.
Ocekujem dosta jaci Igman u nastavku, i da bez problema opstanete, jer vec od naredne sezone, bit ce reorganizacija i lakse ce se opstajati, nego sto je sada.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Odlično.KonjicBOY je napisao/la:Nedim Jusufbegović novi trener.

⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Dobar izbor..sretno u nastavku ...grad Konjic zasluzuje stabilnog prvoligasa...Volio bi vidjeti Feju na klupi Veleža za sad nek spasi Igmana..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.