Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

avenija
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la avenija » 03 apr 2018, 21:19

Schlager je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Zenica je jedan od najljepsih gradova Balkana
pretpostavljam da je ovo neka interna zajebancija,ali nebitno :D

bio sam neki dan u zenici..isao i na cevape i sudzukice tamo kod doma zdravlja,beslic..ali,najveca promjena koju sam primjetio u odnosu na prije sto godina kad sam dolazio je masa onih kruznih tokova :clap: :clap: ..mislim da ih ni u beogradu nema vise :cool: ...najmanje pet kruznih tokova sam prosao otkad sam sisao sa ove ceste doboj-sarajevo,dok nisam do beslica stigao!

svidja mi se to,semafori su prevazidjeni.....
a pogotovo sto na svakom ima putokaz bar na kojem izlazu su sarajevo i travnik (a ostalo je lako skontat onda :lol: )

ps kazu mi i da je bijeljina takva,sve kruzni tok do kruznog toka.....ali tamo nisam bio 20 god :D
Metropola, gradimo se kao Real Madrid !
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 03 apr 2018, 21:26

igraj celice, boli te robija

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 03 apr 2018, 22:25

Čelik iako ispadne u drugu ligu, šta fali?
Mislim budimo realni, koji god klub je ispao u drugu ligu vratio se jači, tako će vjerovatno i sa Čelikom biti.
Godina u drugoj ligi će možda i dići posjetu i samu zainteresovanost za Čelik, Čelik će razbijati sve ekipe u drugoj ligi, dići će se euforija u gradu, bit će tu 3-4 interesantna kluba protiv kojih će se igrati i kvalitetan fudbal. Ništa negativno, već realnost. Trenutno Čelik nije za Premijer lige i kraj. Želim im sve najbolje, ali tako je kako je, zašto lagati sam sebe.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 03 apr 2018, 22:39

KrajisnikBosnjak je napisao/la:Čelik iako ispadne u drugu ligu, šta fali?
Mislim budimo realni, koji god klub je ispao u drugu ligu vratio se jači, tako će vjerovatno i sa Čelikom biti.
Godina u drugoj ligi će možda i dići posjetu i samu zainteresovanost za Čelik, Čelik će razbijati sve ekipe u drugoj ligi, dići će se euforija u gradu, bit će tu 3-4 interesantna kluba protiv kojih će se igrati i kvalitetan fudbal. Ništa negativno, već realnost. Trenutno Čelik nije za Premijer lige i kraj. Želim im sve najbolje, ali tako je kako je, zašto lagati sam sebe.
Ne vjerujem da tako misle navijaci Veleza nazalost, a sto se Celika tice nije njima strano igranje po drugim pa cak i trecim ligama, tako je bilo u bivsoj drzavi, zapravo tu su najvise vremena i proveli, u prvoj ligi Jugoslavije imaju 17 sezona samo. Nego ovo sto se zadnjih dana pise ti je nas klasicni mentalitet, niko nema samokritike, za sve nam neko kriv jbg. Ali eto imaju jos 7 kola do kraja, pa vise paznje trebaju svojoj igri posvetiti i pobjedjivati, nego razmisljati kako ce im konkurenti igrati.

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 03 apr 2018, 22:47

Osttribine je napisao/la:
Ne vjerujem da tako misle navijaci Veleza nazalost, a sto se Celika tice nije njima strano igranje po drugim pa cak i trecim ligama, tako je bilo u bivsoj drzavi, zapravo tu su najvise vremena i proveli, u prvoj ligi Jugoslavije imaju 17 sezona samo. Nego ovo sto se zadnjih dana pise ti je nas klasicni mentalitet, niko nema samokritike, za sve nam neko kriv jbg. Ali eto imaju jos 7 kola do kraja, pa vise paznje trebaju svojoj igri posvetiti i pobjedjivati, nego razmisljati kako ce im konkurenti igrati.
Velež se okrenuo infrastrukturi, a igrački kadar ne prati infrastrukturalni napredak za sada.
1. Liga FBiH će biti zaista interesantna sljedeće sezone.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 03 apr 2018, 22:51

KrajisnikBosnjak je napisao/la:
Osttribine je napisao/la:
Velež se okrenuo infrastrukturi, a igrački kadar ne prati infrastrukturalni napredak za sada.
1. Liga FBiH će biti zaista interesantna sljedeće sezone.
Koliko znam Velez je ispadao dva ili tri puta u ovoj nasoj ligi poslije rata pa ne pamtim da se vratio jaci. Ta liga dole je "dno dna", mnogo faktora utice tu da se vratis u PLBiH.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 03 apr 2018, 22:58

To je ubleha da ces se vratiti jaci, vidimo kako se svi vracaju od Travnika pa do Jedinstva, Veleza, Slobode, Borca itd, jos u gorim problemima zato mi necemo ispast :D
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 03 apr 2018, 23:04

High je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:Evo ih ko na prepucavanjima, dolasci na kucni prag, ovo-ono...haha
:lol:
Idem jutros na poso, prolazim kraj Ismeta i Meše, nečujno, tiho, možda je babuka tu čeka da me estetski razapne.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

High

Post Postao/la High » 03 apr 2018, 23:58

Penaltiky je napisao/la:
High je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:Evo ih ko na prepucavanjima, dolasci na kucni prag, ovo-ono...haha
:lol:
Idem jutros na poso, prolazim kraj Ismeta i Meše, nečujno, tiho, možda je babuka tu čeka da me estetski razapne.
Piše li on više na forumu ili pragira ljude?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 04 apr 2018, 12:31

zbogom zenico, zbogom čeliče
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

Lawer_88
Kontakt:

Post Postao/la Lawer_88 » 04 apr 2018, 12:47

Ma zaslužili smo mi da ispadnemo, uostalom to tabela i rezultati pokazuju, i sami sebi smo najveći krivci (kad kažem sami sebi, mislim na zeniĆane, a u Zenici se opet zna ko je među nama kriv), ali mi nema logike naslađivati se ispadanju Čelika, kao što nema i Veležu, Slobodi, Borcu, kao ni eventualno Želji ili Sarajevu. Mislim, OK razumijem to nekakvo "navijačko prepucavanje", al brate zar nije ljepše otići na gostovanje u Zenicu ili npr. Krupu ili Doboj Kakanj (čast i jednima i drugima jer su zasluženo tu gdje jesu trenutno). Ispadanjem ovakvih klubova Liga gubi na kvalitetu (kad kažem liga, mislim na popularizaciju iste, infrastruktura, publika i sl.)
Mi, ako ispadnemo, a sve su prilike da hoćemo, sami smo krivi, ali ako ispadnemo a riješe se problemi oko kluba (prije svega reprogram i sl.), vratit će se likČe aBd još jači, možda ne odmah, ali sigurno hoće. Mi smo sve ove godine preživljavali borbu, ne za opstanak u ligi, nego opstanak kluba, i samo mi to znamo kako nam je.

Kako god i gdje god #samoCelik
#samoČelik

plavobeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobeli » 04 apr 2018, 13:08

[/b]
Lawer_88 je napisao/la:Ma zaslužili smo mi da ispadnemo, uostalom to tabela i rezultati pokazuju, i sami sebi smo najveći krivci (kad kažem sami sebi, mislim na zeniĆane, a u Zenici se opet zna ko je među nama kriv), ali mi nema logike naslađivati se ispadanju Čelika, kao što nema i Veležu, Slobodi, Borcu, kao ni eventualno Želji ili Sarajevu. Mislim, OK razumijem to nekakvo "navijačko prepucavanje", al brate zar nije ljepše otići na gostovanje u Zenicu ili npr. Krupu ili Doboj Kakanj (čast i jednima i drugima jer su zasluženo tu gdje jesu trenutno). Ispadanjem ovakvih klubova Liga gubi na kvalitetu (kad kažem liga, mislim na popularizaciju iste, infrastruktura, publika i sl.)
Mi, ako ispadnemo, a sve su prilike da hoćemo, sami smo krivi, ali ako ispadnemo a riješe se problemi oko kluba (prije svega reprogram i sl.), vratit će se likČe aBd još jači, možda ne odmah, ali sigurno hoće. Mi smo sve ove godine preživljavali borbu, ne za opstanak u ligi, nego opstanak kluba, i samo mi to znamo kako nam je.

Kako god i gdje god #samoCelik
Ispadanje samo po sebi nije smak svijeta,niti kraj fudbala u Zenici i Celiku,vec bi to u normalnim drustvima,bila prilika za,iskoristit cu otrcanu frazu ,,novi pocetak".
Kada se desi sunovrat pacovi uveliko napuste brod koji tone,odnosno to je prilika da vam Celik prodise punim plucima,ako je to u Zenici kako moguce. :D .Konsolidacija na svim nivoima,planovi i realizacija,po meni mada se mozda neki nece sloziti takvu stvar upravo Velez radi,jel oni kada se vrate u Pl bice kadri da se bore za titulu.Pozdrav iz Semberije.
Zadnja izmjena: plavobeli, dana/u 04 apr 2018, 14:13, ukupno mijenjano 1 put.

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 04 apr 2018, 13:17

Rigoletto je napisao/la:zbogom zenico, zbogom čeliče
De nam to ujo napisi na hrvatskom posto te nerazumijemo

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 04 apr 2018, 13:48

Bronson je napisao/la: Gledat ces ti zajedno sa nama Celik u ligi za prvaka i Evropu ces rado doci da posjetis i osjetis taj naboj kakvog dozivio nisi ...
Nek se samo lopta kotrlja, sve ce bit na kraju kako treba :D
Ma nek ne dolazi,on je svakako Manijak,sta ce nam takav na tekmi. :urnebes:

!

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 05 apr 2018, 18:59

Predstavnici klubova su potpisali zajedničku inicijativu izmjene zakonskih propisa u vezi statusnih pitanja klubova i pitanja plaćanja poreznih obaveza na ugovore igrača profesionalaca.

slika

slika

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 07 apr 2018, 09:51

me pamtim kada je bilo interesantnije kako u PL tako i u prvoj ligi federacije i RSa

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 07 apr 2018, 15:40

FoSte95 je napisao/la:me pamtim kada je bilo interesantnije kako u PL tako i u prvoj ligi federacije i RSa
Nama ovo uopste nije interesantno :mrgreen:

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 07 apr 2018, 16:22

Kakanj u napad :D

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 07 apr 2018, 16:35

bihuzur je napisao/la:
FoSte95 je napisao/la:me pamtim kada je bilo interesantnije kako u PL tako i u prvoj ligi federacije i RSa
Nama ovo uopste nije interesantno :mrgreen:
pa s obzirom na situaciju na sjeveru, sumnjam da šta ima interesantnije haha :mrgreen:

siskobn
Kontakt:

Post Postao/la siskobn » 07 apr 2018, 17:05

ima li iko ikakav stream tipa radnik krupa i sl

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.